Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Kaedah Bayaran Mengubah Kaedah untuk Industri Hiburan Dewasa, Eroiy untuk Memulakan Kempen Pra-ICO pada 30 Januari


· 30 Januari 2018 · 10:30 pagi <! – Petikan

Eroiy, kaedah pembayaran incognito berasaskan blockchain untuk industri hiburan dewasa ditetapkan untuk memulakan kempen pra-ICO pada 30 Januari. Ekosistem perniagaan revolusioner ini akan menangani pelbagai keperluan pelanggan dalam industri, termasuk perlindungan data, kesamaan nama, perlindungan daripada penipuan kewangan, kos transaksi yang rendah dan kemudahan pembayaran. 23 Januari 2018 – Eroiy memulakan pengumuman teknologi pada awalnya pada 30 Januari 2018.

End Excerpt ->

Eroiy, seorang blockchain kaedah pembayaran inkognito berasaskan kaedah untuk industri hiburan dewasa, semuanya bersedia untuk memulakan kempen pra-ICO pada 30 Januari. Ekosistem perniagaan revolusioner ini akan menangani pelbagai keperluan pelanggan dalam industri, termasuk perlindungan data, tanpa nama, perlindungan daripada kewangan penipuan, kos transaksi yang rendah dan kemudahan pembayaran.


 Eroi.io

23 Januari 2018 – Permulaan teknologi blockchain Eroiy dengan sukacitanya mengumumkan syarikat itu akan memulakan kempen crowdsale pre-ICO pada 30 Januari 2018. Ia juga telah didedahkan bahawa kempen ICO syarikat akan bermula pada 1 Mac, selepas berakhirnya fasa pra ICO. Semua butiran yang berkaitan dengan inisiatif crowdfunding Eroiy kini boleh didapati di https://www.eroiy.io/ .

Eroiy dicipta dengan wawasan menyelesaikan beberapa masalah yang dihadapi industri hiburan dewasa tahun-tahun. Ciri yang paling berguna dalam platform ini ialah ia membolehkan urus niaga tanpa nama di atas menghapuskan orang tengah kewangan dan yuran berkaitan mereka. Budi bicara semasa membayar kandungan dewasa dalam talian telah menjadi permintaan lama untuk kedua-dua pelanggan dan peniaga industri hiburan dewasa. Dengan memenuhi permintaan ini, Eroiy ingin membawa perubahan radikal dalam pasaran hiburan dewasa global, yang kini bernilai hampir $ 100 bilion. Selain daripada namanya, Eroiy juga menawarkan faedah seperti perlindungan data, perlindungan penipuan kewangan, kos transaksi yang rendah, dan kemudahan pembayaran sekali klik.

 Ciri Eroi

Eroiy juga akan menjadikan kehidupan lebih mudah untuk peniaga dan penyedia perkhidmatan melalui kos urus niaga yang rendah, batasan ke atas potensi bayaran balik, perlindungan daripada cetak rompak data dan penipuan kewangan, dan melengkapkan kebebasan daripada syarikat kad kredit. Penggunaan kaedah pembayaran berganda menjadikannya wajib bagi mereka untuk membangunkan infrastruktur yang rumit untuk memastikan aliran transaksi. Dengan menggunakan cryptocurrency sebagai penyelesaiannya, Eroiy memenuhi keperluan mereka yang semakin meningkat untuk alternatif pembayaran terdesentralisasi.

Berdasarkan protokol blok blok NEM, Eroiy adalah selamat, cekap, cepat, kontrak pintar. Ekosistem ini terdiri daripada EroiyCoin, Eroiy eWallet, Eroiy-Xchange, dan Eroiy Crypto Debit Card. Syarikat itu mendakwa Eroiy eWallet adalah penyelesaian satu-satu-jenis untuk pembayaran mudah, tanpa nama dan cekap dalam kandungan dan barangan dalam talian.

 Eroi

Eroiy adalah idea pasukan dengan banyak pengalaman dan banyak kenalan penting dalam industri hiburan dewasa. Ketua Pegawai Eksekutif organisasi, Markus Steffen, telah bekerja sebagai Pengarah dan Mitra, menyampaikan penyelesaian perniagaan yang berkesan selama lebih dari lima belas tahun. Badan penasihat Eroiy terdiri daripada banyak profesional berpengalaman dari pelbagai bidang, seperti e-dagang, pemasaran dalam talian, pengewapan peristiwa, pengurusan risiko, kewangan, undang-undang dan kriptografi.

"Industri hiburan dewasa sudah diketahui oleh inovasi, dan kini sudah tiba masanya untuk menggunakan cryptocurrency, "kata Markus Steffen, CEO Eroiy. "Melalui pengenalan Eroiy, kami mempunyai kemungkinan untuk meningkatkan kepercayaan dan kebijaksanaan dalam perniagaan. Ini adalah satu-satunya cara untuk pasaran berkembang, mengambil langkah seterusnya, dan meningkatkan penerimaan sosialnya. Sama ada untuk pengguna akhir, peniaga atau pembeli token, Eroiy ada untuk membantu individu membuktikan dengan lebih baik. "

Perbadanan Eroiy telah berjaya membina rangkaian syarikat hiburan dewasa yang bersedia menerima Eroiy sebagai sistem pembayaran mereka. Perjanjian untuk kerjasama utama dengan syarikat pemasaran, media dan perdagangan yang terkemuka di industri juga telah dimulakan. Ketika baru-baru ini menghadiri pameran perdagangan XBiz dan InterNext di Los Angeles dan Las Vegas masing-masing, syarikat itu telah menerima sambutan hebat dari para pemain utama dalam industri ini. Konsep keseluruhan Eroiy dialu-alukan dengan penuh semangat oleh peserta umum. Hasilnya, terdapat banyak kerjasama yang akan datang dengan rakan perniagaan yang berpengalaman yang sempurna untuk kemajuan dan pelaksanaan projek.

EroiyCoins yang dijual pada masa akan datang ICO akan segera diedarkan ke alamat yang diberikan di dalam Kawasan Pelanggan EroiyCoin dan akan terlihat dan boleh diakses di Eroiy eWallet. Butiran terperinci yang berkaitan dengan kempen crowdsale ini disebutkan di bawah:

 • Pre-ICO: Bermula pada 30 Januari dan Berakhir pada 28 Februari
 • ICO: Bermula pada 1 Mac dan berakhir pada 31 Mac
 • Harga awal Pre-ICO: 1 Eroiy untuk $ 0.08
 • Harga permulaan ICO: 1 Eroiy untuk $ 0.12
 • Maksimum Eroiy dihasilkan: 2 bilion
 • Maksimum Eroiy untuk dijual: 1.2 bilion
 • Kaedah pembelian: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, XEM, dan mata wang fiat seperti Dollar Amerika Syarikat, Euro, dan Franc Swiss.
 • Rincian lebih lanjut boleh didapati di [18909029]

  Eroiy adalah cryptocurrency berasaskan blockchain yang direka khusus sebagai alternatif pembayaran inkognito dalam industri hiburan dewasa. Keindahannya adalah ia membolehkan urus niaga tanpa nama dan bebas daripada orang tengah kewangan dan yuran berkaitan mereka. Pembangunan revolusi ini menjanjikan menjadi gamechanger untuk pasaran hiburan dewasa kira-kira USD 100 bilion di seluruh dunia.

  Hubungi: Walter Hasenclever, Pengarah PR

  Laman Web: https://www.eroiy.io/

  E-mel: [email protected]


  Imej ihsan Eroiy

  Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

  Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments