Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Katy Perry Mempamerkan Crypto Claws


· 26 Januari 2018 · 7:00 am <! – Kutipan

Katy Perry adalah selebriti terbaru untuk melompat pada kereta kriptocurrency, kuku yang diilhamkan dengan kripto. Anda tahu perkara tertentu telah menghantam arus perdana apabila anda melihat selebriti berteduh dikaitkan dengannya. Dalam usaha mereka yang tidak pernah berakhir untuk kekal di mata awam dan tetap relevan, mereka akan melangkah ke trend terkini dan berpegang pada kehidupan sayang. Contoh terbaru ialah Katy Perry, yang sudah pasti melompat ke atas

End Excerpt ->

Katy Perry adalah selebriti terbaru untuk melompat pada kereta kriptocurrency, baru-baru ini memaparkan imej beliau yang diilhami crypto kuku.


Anda tahu perkara tertentu telah melanda arus perdana apabila anda melihat selebriti bertumbuk untuk dikaitkan dengannya. Dalam usaha mereka yang tidak pernah berakhir untuk kekal di mata awam dan tetap relevan, mereka akan melangkah ke trend terkini dan berpegang pada kehidupan sayang. Contoh terbaru ialah Katy Perry, yang sudah pasti melompat ke kereta bitcoin dan mata wang digital. Beliau baru-baru ini mencatatkan imej Instagram daripada kuku bertema cryptocurrencynya.

Bitcoin Going Hollywood

Dalam catatan Instagramnya yang ditulis "$ -CrYpTo ClAwS- $," Katy Perry memainkan beberapa [kukumatayangmenarik. Kukunya timbul dengan simbol-simbol beberapa kripto mata wang yang paling popular di luar sana.

Secara semulajadi, kita melihat pentas Bitcoin mengambil satu peringkat di satu tangan. Jempolnya membanggakan cryptocurrency Ethereum yang popular, dan digitnya yang tersisa mempunyai ciri-ciri seperti Litecoin, Stellar, dan Monero.

Ini bukan kali pertama Perry telah bermain-main dengan cryptocurrency. Kembali pada November 2017, dia memaparkan imej beliau bercakap dengan pelabur Warren Buffett . Di dalam jawatan, dia berkata bahawa dia meminta Buffett pemikirannya mengenai cryptocurrency. (Semoga dia tidak mengikuti nasihatnya.)

Selebriti dan Crypto

Walau bagaimanapun, Katy Perry pastinya bukan selebriti pertama yang melompat di atas kereta api crypto, dan dia pastinya tidak akan menjadi yang terakhir. Floyd Mayweather adalah salah satu celebs pertama untuk tout crypto oleh hyping Stox ICO. Beliau kemudiannya menolak mata wang digital dengan memaparkan imejnya yang memegang kad debit Titanian Centra yang merupakan kad untuk pelbagai kriptografi, sementara di kedai kasut kelas atas.

kes selebriti mengikat diri ke Bitcoin dan kriptografi lain Paris Hilton. Dia hyped ICO dari sebuah platform pemasaran yang dipanggil LydianCoin. Walau bagaimanapun, dia dengan cepat menghapuskan apa-apa sokongan selepas orang menegaskan bahawa orang di belakang projek itu telah disabitkan dengan serangan domestik.

Kemungkinannya kita akan terus melihat selebriti menolak diri mereka ke tempat crypto. Sesetengah mungkin mempunyai minat sah, tetapi majoriti mungkin akan melakukannya untuk publisiti. Walau bagaimanapun, ada yang tertanya-tanya berapa banyak projek crypto akan membayar untuk sokongan selebriti di masa hadapan. ICO menaikkan satu tan wang tunai, yang sebahagiannya boleh digunakan untuk menyewa jurucakap yang terkenal.

Apa pendapat anda tentang kuku crypto Perry? Akankah kita melihat lebih banyak sokongan selebriti cryptocurrency pada masa akan datang? Marilah kita ketahui di dalam komen di bawah.


Gambar ihsan Instagram / @ katyperry, Twitter / @FloydMayweather, dan Wikimedia Commons.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments