Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Kawalan Sempadan oleh Blockchain: Essentia Satu Mencadangkan Penyelesaian Radikal kepada Kerajaan Belanda


· March 4, 2018 · 4:30 pm <! – Petikan

Essentia One, kerangka kerja pengurusan data yang beribu pejabat di Amsterdam, telah mengadakan rundingan dengan Kerajaan Belanda mengenai kawalan sempadan. Sekiranya penyelesaian inovatif syarikat diberi masa depan, ia akan menjadi kali pertama blockchain telah digunakan dalam projek ini. Di tengah-tengah masalah ini adalah masalah untuk menjalankan pengesahan penumpang di Amsterdam ke London dengan cara yang sesuai dengan semua pihak. Pada masa ini,

End Excerpt ->

Essentia One, rangka kerja pengurusan data yang beribu pejabat di Amsterdam, telah mengadakan rundingan dengan pemerintah Belanda mengenai kawalan sempadan. Sekiranya penyelesaian inovatif syarikat diberi masa depan, ia akan menjadi kali pertama blockchain telah digunakan dalam projek ini. Di tengah-tengah persoalannya ialah masalah melakukan pengesahan penumpang di Amsterdam ke London melatih dengan cara yang sesuai dengan semua pihak.


Pada masa ini, penumpang tertakluk kepada gangguan, termasuk dipaksa keluar, semasa kursus perjalanan mereka untuk memenuhi prosedur kawalan sempadan bagi negara masing-masing. Cadangan Essentia One adalah untuk memanfaatkan ketelusan dan kebolehkendalian blokir untuk menciptakan penyelesaian yang hampir tepat waktu yang akan memuaskan semua negara dan meredakan pergolakan penumpang. "Ia merupakan masalah yang rumit dan beragam," mengakui pengasas Essentia, Matteo Gianpietro Zago, "tetapi blokchain mempunyai keupayaan untuk menangani banyak isu yang penyelesaiannya tidak dapat diselesaikan."

Bersama dengan rakan sekerja dan rakan- pengasas Mirco Mongiardino, ditambah Bedros Awanesian (Ketua Pembangunan Perniagaan) dan Erik van der Staak (Penasihat Essentia), Matteo melawat The Hague pada 20 Februari. Di sana, empat orang itu mengadakan ceramah "produktif" dengan kerajaan Belanda, yang diwakili oleh Kementerian Keadilan & Keamanan, yang menjadi tuan rumah pertemuan itu, dan Kementerian Infrastruktur dan Air (Pengangkutan).

mesyuarat, pasukan Essentia menggariskan visi mereka untuk penyelesaian kawalan sempadan yang akan menghapuskan titik sakit semasa, sementara mengikut keperluan undang-undang yang dimandatkan oleh semua agensi dan negara yang bersangkutan. Model berasaskan blockchain pasukan yang dicadangkan akan menggunakan rangka kerja Essentia untuk menyediakan sistem pengurusan data yang tidak dapat dikalahkan. Sekiranya digubal, ia akan membuat perjalanan penumpang di atas Eurostar Amsterdam ke perkhidmatan kereta api London yang lebih menyenangkan, sementara masih memberikan maklumat yang diperlukan kepada jururawat haiwan sebelum melewati sempadan antarabangsa.

Essentia -founder Mirco sudah menyedari gangguan yang disebabkan oleh persediaan semasa, secara peribadi membuat perjalanan dalam beberapa kali. "Ia meletakkan ketegangan yang tidak perlu pada pelancong dan sistem pengangkutan, dan ia memanjangkan masa perjalanan," jelasnya. Dalam perbincangan yang berbuah dengan dua kementerian Belanda yang hadir di mesyuarat itu, Mirco dan rakan-rakan Essentianya menerangkan beberapa manfaat yang dapat diselesaikan oleh sebuah penyelesaian yang berdasarkan blokchain.

"Menggunakan Essentia," jelas Matteo "keempat negara yang dihubungkan oleh Eurostar perkhidmatan (Belanda, Belgium, Perancis, dan United Kingdom) mempunyai peluang untuk mengenal pasti penumpang secara bebas dan jauh dan mengesahkan sama ada mereka telah diluluskan untuk menaiki pesawat. Hal ini membolehkan pengendalian jarak jauh yang jauh dari mana pengembara dibenarkan memasuki negara sasaran, berdasarkan keperluan kemasukan. "

Walaupun ceramah masih di peringkat awal, pasukan Essentia menceritakan kemajuan positif yang telah dibuat, dan berpandangan terbuka terhadap semua pihak, dicirikan oleh kesediaan untuk meneroka penyelesaian alternatif. Kementerian Belanda menerima cadangan itu, bukan hanya mengenai kemungkinan pelaksanaannya dalam perkhidmatan Eurostar, tetapi berpotensi pada titik kawalan sempadan lain di dalam negara. Essentia kini sedang berbincang dengan kerajaan Belanda dengan tujuan untuk menguji skim tersebut di tempat pemeriksaan lain di Belanda.

Pasukan Essentia mengucapkan terima kasih kepada Kementerian Keadilan dan Keselamatan dan Kementerian Infrastruktur dan Air (Pengangkutan ) untuk meluangkan masa untuk mendengar cadangan mereka, dan untuk menerima begitu banyak idea yang dikongsi. Essentia memuji pemikiran dan kesediaan para pegawai untuk menerapkan teknologi inovatif seperti blockchain di dunia sebenar pada masa akan datang.

Sertai saluran Telegram mereka https://t.me/essentia_one/ untuk menjadi sebahagian daripada komuniti mereka yang semakin berkembang!


Imej ihsan Essentia One

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments