Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Kecerdasan buatan & Blockchain dalam Perubatan akan menyelamatkan Jutaan Orang dari Diagnosa Mistaken


· 26 Februari 2018 · 8:00 pm <! – Petikan

Skychain Global, buat kali pertama di Rusia, sistem kecerdasan buatan untuk diagnostik perubatan, membandingkan bilangan kesilapan yang dilakukan oleh doktor hidup. Projek blockchain infrastruktur ini bertujuan untuk membantu doktor dan pesakit mempunyai diagnosis yang tepat. 24hb Februari 2018 – Skychain Global dengan sukacitanya mendedahkan bahawa mereka baru saja membuat ujian sistem kecerdasan buatan mereka dengan membandingkan bilangan kesilapan yang dilakukan oleh

End Excerpt ->

Skychain Global, untuk kali pertama di Rusia, telah berjaya menguji sistem kecerdasan tiruan untuk diagnosis perubatan, membandingkan bilangan kesilapan yang dilakukan oleh doktor hidup. Projek blockchain infrastruktur ini bertujuan untuk membantu doktor dan pesakit mempunyai diagnosis yang tepat.


 Skychain Global

24 th Februari 2018 – Skychain Global dengan sukacitanya mendedahkan bahawa mereka baru saja membuat ujian tiruan sistem perisikan dengan membandingkan bilangan kesilapan yang dilakukan oleh doktor hidup semasa menjalankan diagnostik perubatan. Menariknya, ini adalah ujian yang pertama untuk dilakukan di Rusia. Projek blokchain infrastruktur, Skychain didedikasikan untuk menyediakan infrastruktur untuk meningkatkan secara radikal kecekapan pembangunan dan latihan AI penjagaan kesihatan.

Tidak dapat dinafikan bahawa bidang sains perubatan telah mengalami kemajuan yang ketara selama bertahun-tahun. Walau bagaimanapun, manusia tidak sempurna, dan dengan itu, terdedah kepada kesilapan. Malangnya, seperti beberapa tahun yang lalu, doktor masih membuat kesilapan dalam diagnosis perubatan. Angka statistik terkini menunjukkan bahawa kesilapan perubatan adalah penyebab utama kematian ketiga di Amerika Syarikat, selepas usia tua dan onkologi. Sebagai contoh, telah ditegaskan bahawa doktor gagal mendiagnosis 70% kanser paru-paru peringkat pertama di radiografi.

Pakar mencadangkan teknologi AI terobosan dapat membantu mengesan peratusan yang sangat tinggi kes-kes yang walaupun doktor terbaik manusia gagal untuk didiagnosis. Skychain Global sedang dalam proses membangun platform pada blockbuster yang menjanjikan secara drastik meningkatkan kecekapan dan ketepatan kecerdasan buatan dalam bidang perubatan, dengan selamat menyatukan semua peserta dalam proses membina kecerdasan komputer. Idea utama Skychain adalah untuk menyatukan kontrak pintar tunggal antara pemilik data besar dalam bidang perubatan, pemaju AI dan pengguna.

Skychain diasaskan oleh ahli perniagaan yang berjaya dalam bidang IT, dengan sokongan daripada pakar dalam bidang kecerdasan buatan dan rakan kongsi penjagaan kesihatan di seluruh dunia. Pasukan projek telah membangunkan sistem prototaip dan menerbitkan kod sumbernya pada GitHub. Pada 20 Februari, sistem prototaip telah diuji dalam diagnostik. Sesetengah rangkaian saraf yang dihoskan pada Skychain didiagnosis melanoma, kanser payudara, dan penyakit jantung lebih tepat berbanding dengan doktor manusia.

Video pendek acara ini boleh didapati di https://www.youtube.com/watch ? v = NeqnhaghfrI

Menariknya, sistem itu didapati menyampaikan hasil yang salah untuk 4% hingga 14% daripada kes, berbanding 18% hingga 32% daripada kes yang didiagnosis salah oleh doktor. Selain itu, Skychain menghabiskan purata 0.1 saat untuk setiap diagnosis, manakala doktor memerlukan sekitar 20-30 saat. Penemuan ujian dengan jelas menunjukkan bahawa kedatangan kecerdasan buatan dalam perubatan akan menyelamatkan nyawa jutaan orang setiap tahun.

Pengujian sistem Skychain Global dilakukan di bawah penyertaan aktif beberapa doktor terkemuka, profesional perubatan, dan profesional penjagaan kesihatan.

"Perkembangan anda sangat relevan; mereka akan berguna terutamanya untuk pemeriksaan, "kata Volgin Valeriy Nikolaevich, Doktor Sains Perubatan, profesor, dan dermatologi.

" Projek unik moden yang tidak mempunyai analog dalam perubatan praktikal. Projek ini menyediakan penilaian awal proses patologi di cawangan-cawangan perubatan yang berbeza dengan kepintaran buatan, "merasakan Ovsyannikova Maria Romanovna, seorang doktor terkenal, ahli patologi, pakar onkologis, dan pakar perubatan forensik. "Fungsi ini boleh digunakan oleh kedua-dua pesakit dan pengamal. Pembangunan teknologi sedemikian adalah perlu dan tidak dapat dielakkan dalam ubat-ubatan moden. "

Seorang pakar perubatan terkemuka dan anestesiologi, pakar pemulihan, dan ahli diagnostik ECG, Golikov Maxim Alekseevich berkata:

Sekurang-kurangnya, kajian serupa yang melibatkan kecerdasan buatan adalah sampingan sokongan kepada doktor. Program ini mengeluarkan keputusan yang boleh menarik perhatian doktor, dan mungkin membuat keputusan yang berbeza.

Menyoroti pengalamannya untuk mengambil bahagian dalam percubaan itu, kata pakar dermatologi Sadovskaya Maria Valeryevna berkata:

Pertandingan doktor dengan kecerdasan buatan adalah cukup satu perkara baru untuk kami. Bagi saya, tugasan itu tidak sukar, tetapi amat berguna. Adalah baik bahawa ahli dermatologi memberi respons terbaik dan pada akhirnya saya hanya kehilangan 2 mata kepada kecerdasan buatan.

Pada peringkat awal, Skychain Global hanya memberi tumpuan kepada diagnosis perubatan dengan bantuan AI di peringkat doktor. Walau bagaimanapun, pengumpulan data besar perubatan dalam satu ekosistem pembelajaran mesin menjanjikan untuk memberikan peluang yang tidak pernah berlaku sebelum ini dalam masa terdekat. AI dapat menganggarkan keberkesanan rejim ubat dan rawatan berdasarkan sejarah bilion kes, secara bebas menemui penyakit baru, membangunkan rejimen rawatan yang paling berkesan untuk pesakit tertentu, dan mungkin juga mengembangkan ubat dan pendekatan baru. Projek Skychain boleh membuat kenyataan ini dengan menyatukan semua dalam satu ekosistem tunggal yang menawarkan pelbagai data perubatan yang tersedia untuk latihan rangkaian saraf.

Lebih lanjut mengenai Skychain Global boleh didapati di https://skychain.global/ [TentangSkychainGlobal:Skychainadalahprojekblockchaininfrastrukturyangbertujuanuntukmenjadituanrumahmelatihdanmenggunakanrangkaianneuraltiruan(ANN)olehpesertapasaranDalamfasaawalnyaprojekinihanyaakanditumpukankepadaubatuntukmembantudoktordanpesakitmempunyaidiagnosisyangtepatmenggunakansisteminiSetiapahliekosistemakanmenyediakansumbernyadandenganitumenciptaprodukyangadadihadapanmana-manapesaingPadagilirannyasistemakanmemberiganjarankepadasetiappesertadenganfaedahyangtinggi

https://skychain.global/
Gennady Popov
[email protected]
Telegram: @gpopov
+ 7916-637-40-91


Imej ihsan Skychain Global

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments