Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Kemajuan Kad Debit Monaco Kontroversi Selepas 2 Tahun Keterlambatan


· 12 Mac 2018 · 1:30 pm <! – Petikan

Penerbit kad debit Bitcoin yang kontroversial Monaco akhirnya telah memulakan ujian beta tertutup selepas hampir dua tahun pembangunan . MCO Token Spikes Selepas Bulan Penjejakan Bitcoin Awalnya diasaskan pada bulan Jun 2016, Monaco menjanjikan perbelanjaan cryptocurrency pada "kadar pertukaran antara bank yang sempurna" tetapi berhadapan dengan kontroversi selepas perjanjian gagal dan kerja keras semula produknya yang menawarkan lewat tahun lepas. Sekarang, token MCO syarikat telah memperoleh semula beberapa alasan yang hilang sejak masa Bitcoin sendiri

Akhir Kutipan ->

Penerbit kad debit Bitcoin yang kontroversial Monaco akhirnya telah memulakan ujian beta tertutup selepas hampir dua tahun pembangunan.


MCO Token Spikes Selepas Bulan Penjejakan Bitcoin

Diasaskan pada bulan Jun 2016, Monaco menjanjikan perbelanjaan cryptocurrency pada "kadar pertukaran antara bank yang sempurna" tetapi menghadapi kontroversi selepas gagal tawaran dan pengerjaan ulang drastik tawaran produknya lewat tahun lepas.

Sekarang, token MCO syarikat itu telah memperoleh kembali beberapa alasan yang hilang sejak masa tertinggi sepanjang masa Bitcoin pada Disember, mencapai $ 9.10 pada Coinmarketcap. Ia sebelum ini mencecah hampir $ 19, sebelum jatuh ke paras $ 4.75 pada 6 Februari – juga sejajar dengan Bitcoin.

Mengulas mengenai penajaan acara 20/20 yang berlangsung di Singapura, Ketua Pegawai Eksekutif Monaco Kris Marszalek menyifatkan pembukaan produk baru memandangkan pengumuman beta sebagai "revolusioner."

"Bersama, mereka membentuk satu rangkaian lengkap produk kewangan revolusioner dan kedudukan Monaco sebagai institusi kewangan global pertama yang dibina di blokchain, serta, platform destinasi untuk Sesiapa yang berminat dengan cryptocurrency, "katanya.

Video promosi mengenai ciri-ciri itu akan dilihat oleh" 100 juta ditambah orang pada tahun 2018, "tambah Marszalek pada Twitter .

Kerosakan

Laluan Monaco untuk dibebaskan telah menyusahkan. Pada bulan Oktober 2017, Bloomberg melancarkan sekeping di mana ia membebaskan tuntutan berulang syarikat itu dengan kerjasama Visa.

Walaupun Visa akhirnya meluluskan tawaran Monaco kepada penduduk Singapura pada November, Monaco berkata perkongsian itu telah wujud sejak bulan Mei.

Pada masa yang sama, perubahan mendadak dalam pelan tindakan kad itu menyaksikan ciri utama dalam bentuk kontrak aset pintar hilang menyebabkan MCO jatuh 40%.

Peristiwa-peristiwa membawa kepada kecurigaan di kalangan pengguna cryptocurrency, dengan tuduhan muncul dalam talian produk yang terkandung unsur-unsur penipuan .

Industri kad kredit cryptocurrency secara keseluruhannya kekal sebagai persekitaran yang mencabar pada tahun ini. On dan off-ramps ke Bitcoin melalui bursa semakin berkapasiti kos efektif untuk pelaksanaan SegWit, sementara pemegang kad terus membayar premium untuk kemudahan mengeluarkan syiling di bawah nama instrumen pembayaran warisan.

Apa pendapat anda tentang Monaco? Marilah kita tahu di komen di bawah!


Imej ihsan dari Shuttesrtock, Monaco

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments