Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Kemungkinan Litecoin dan Monero Merger Steps Closer To Realiti


· 27 Januari 2018 · 11:00 am <! – Petikan

Charlie Lee mengakui cita-cita untuk bekerjasama dengan Monero dalam beberapa tweet yang dipostingnya semalam, mendakwa bahawa kecairan Litecoin akan menjadi baik untuk kegunaan tanpa nama dan kebiasaannya. Pencipta Monero (XMR) pencipta Riccardo Spagni dan Litecoin (LTC) pencipta Charlie Lee akan kelihatan mengambil langkah bayi tentatif yang berpotensi membawa dua syiling mereka. Spagni mencatatkan tweet berikut semalam, yang pertama kali membentangkan gagasan penggabungan mungkin antara kedua

End Excerpt ->

Charlie Lee mengakui cita-cita untuk bekerja dengan Monero dalam beberapa tweet […] 19659008] pencipta Monero (XMR) pencipta Riccardo Spagni dan Litecoin (LTC) pencipta Charlie Lee akan kelihatan mengambil langkah bayi tentatif yang berpotensi membawa dua duit syiling masing-masing lebih dekat. Spagni mencatatkan tweet berikut semalam, yang mula-mula membentangkan gagasan penggabungan mungkin antara dua cryptocurrency:

, yang telah mengakui keinginan untuk tidak dikenali di masa lalu berkenaan dengan Litecoin, cepat bertindak balas dengan sikapnya sendiri dengan serangkaian tweets sendiri:

di atas tweet hala tuju masa depan untuk cryptocurrency: swap atom di rantai, di mana dua duit syiling yang berbeza secara teorinya boleh ditukar dengan cara yang selamat dan cepat. Teknologi swap atom rantaian di atas ditetapkan untuk merevolusikan industri crypto semasa, kerana ia telah diaktifkan oleh perubahan SegWit yang baru-baru ini yang digubal oleh Litecoin yang pertama diuji dan Bitcoin akhirnya diterima pada akhir tahun lepas. Lee menerangkan tentang cita-citanya untuk melihat ketidaksamaan dan kecemerlangan Monero yang unik untuk melengkapkan kecairan Litecoin:

Perkongsian Pertambangan Pasti Tergabung Charlie Lee Dengan Dogecoin

 "395" srcset = "https://www.buybitcoinsingapore.net/wp-content/uploads/2018/01/dogecoin-1024x605.jpg 1024w, http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/2014/04/dogecoin -300x177.jpg 300w, http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/2014/04/dogecoin-600x355.jpg 600w, http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/2014/04/dogecoin .jpg 1200w "sizes =" (max-width: 669px) 100vw, 669px "/> </a></p>
<p> Ia tidak akan menjadi kali pertama yang Charlie Lee telah menjangkau duit syiling lain untuk peluang koperasi. <a href= Dogecoin dengan membenarkan kedua-dua duit syiling dilombong bersama-sama. Ini adalah pada permulaan kolam bertukar-tukar kolam, di mana kolam perlombongan akan bertukar menjadi duit syiling paling menguntungkan pada masa yang tepat. rakit kehidupan sementara juga memperkenalkan masyarakat insular kepada Litecoin dan dunia crypto yang lebih luas.

Litecoin Controversy

 Lee: Saya Tidak Meninggalkan

Charlie Lee baru-baru ini membuat tajuk berita dengan perpindahannya untuk memisahkan kepentingan kewangannya sendiri dari masyarakat Litecoin dengan menjual seluruh bahagiannya dari Litecoins. Ini dilihat secara meluas kerana dia meninggalkan duit syilingnya sendiri.

Menjual stashnya adalah langkah PR bahawa menjadi sangat salah untuk Lee dalam dunia yang berubah-ubah crypto. Lee sebelum ini telah dilihat sebagai menyediakan panduan utama untuk komuniti crypto secara keseluruhan dengan mengawasi pelaksanaan SegWit pada Litecoin dan kemudian Bitcoin. Ini adalah satu kejayaan yang melibatkan persengketaan kepentingan operasi perlombongan besar. Kebanyakan muhibah yang dibina beliau telah diturunkan oleh tuduhan kepentingan diri dan kehilangan kepercayaan pada duit syilingnya sendiri.

Jika perkongsian Monero berjalan terus, ia akan menjimatkan banyak masa pembangunan untuk Litecoin, yang mempunyai yayasan sendiri, yang Lee menyumbangkan. Tetapi sebaliknya, beban pembangunan yang disebut dalam tweet Lee juga akan jatuh ke Monero juga.

Adakah anda pemilik Litecoin? Adakah perkongsian dengan Monero menjadi sesuatu yang anda mahu lihat? Mari kita ketahui di dalam komen di bawah.


Imej ihsan dari arkib Bitcoinist, Twitter / @ SatoshiLite, Twitter / @ fluffypony, dan Pixabay.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments