Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Kenapa Dorado Bukan Penipuan


· 23 Mac 2018 · 7:30 pagi <! – Kutipan

Pakar adalah Dorado menjadi pemimpin pasaran seterusnya dalam ruang penghantaran dalam talian yang sangat menguntungkan dan menjadi salah satu syarikat e-dagang terbesar di Eropah. Dorado telah berkembang dari platform Foodout yang berjaya yang melayani lebih dari satu juta pelanggan di enam negara dan telah menyelesaikan lebih dari empat juta pesanan sejak pelancaran syarikat pada tahun 2014. Platform ini telah terbukti sangat berjaya, menghasilkan lebih dari $ 50 juta dalam penjualan, dan para eksekutif di belakang Makanan

End Excerpt ->

Pakar merasakan Dorado menjadi pemimpin pasaran seterusnya dalam ruang penghantaran dalam talian yang sangat menguntungkan dan menjadi salah satu syarikat e-dagang terbesar di Eropah.


Dorado telah berkembang dari platform Foodout yang berjaya yang melayani lebih dari satu juta pelanggan di enam negara dan telah menyelesaikan lebih dari empat juta pesanan sejak pelancaran syarikat pada tahun 2014. Platform ini telah terbukti sangat berjaya, menghasilkan lebih dari $ 50 juta dalam penjualan, dan para eksekutif di belakang Foodout telah mengasaskan Dorado untuk berkembang melampaui pasaran penyampaian makanan dan memberikan akses yang tidak tertandingi kepada semua barang dalam sekejap minit , dengan menggunakan teknologi inovatif seperti dron dan robotik.

Nilai industri penyerahan permintaan pada masa ini bernilai $ 215 bilion, mewujudkan skop yang besar untuk Dorado untuk mendapatkan bahagian pasaran yang signifikan dan memaksimumkan pulangan pelabur. Tawaran Syiling Permulaan semasa (ICO) yang sedang dijalankan menyediakan pelabur swasta dengan peluang untuk mendapatkan Dorado Tokens dan memainkan peranan aktif dalam menyumbang kepada pertumbuhan masa hadapan platform.

Gabungan teknologi dan inovasi terkemuka Dorado yang menarik perhatian besar-besaran pelaburan sebagai platform untuk berkembang ke pasaran baru yang penting dan mengukuhkan kedudukannya sebagai syarikat terkemuka dalam bidang penghantaran terakhir mil.

Siapa Di Sebalik Dorado?

Platform ini ditetapkan untuk rangsangan yang ketara kerana kekayaan pengalaman yang dimiliki oleh pelantikan beberapa e-dagang dan digit digital terkemuka di dunia untuk dewan Dorado. Ahli lembaga baru termasuk campuran pemimpin pemikiran yang berpengaruh dan dihormati, usahawan e-dagang yang terbukti dan inovator teknologi berani. Ahli-ahli lembaga termasuk Pedram Assadi, Ketua Operasi di UBER Eats dan bekas eksekutif di IBM dan Amazon, dan Xiaochen Zhang, Presiden Frontier Group dan pemimpin FinTech walaupun.

Kepakaran tidak terhad kepada peringkat lembaga. Pasukan kepimpinan Dorado juga mempunyai silsilah yang mengagumkan dalam mengembangkan dan memperluaskan syarikat e-dagang dan sektor lain. Pengasas Foodout Group yang berjaya berada di belakang evolusi ini sehingga pengetahuan mendalam tentang pasar dikekalkan. Usahawan-usahawan ini tahu apa yang mereka lakukan; Selepas itu, mereka membawa Foodout melalui tempoh pertumbuhan yang sengit apabila jualan meningkat sebanyak lebih daripada 6000% dalam masa tiga tahun.

Dorado telah mengumumkan bahawa Jonas Karosas, Pengasas bersama Foodout Group, akan bertindak sebagai Ketua Pegawai Eksekutif dan Evgeny Tikhomirv , sebelum COO di eBay Rusia dan bertanggungjawab membangunkan tiga syarikat internet terbesar di Rusia, akan mengambil peranan Ketua Pegawai Operasi. Kedua-dua Jonas Karosas dan Evgeny Tikhomirv bertanggungjawab untuk mendirikan Dorado.

Apa yang membezakan Dorado selain peluang pelaburan lain dalam sektor e-dagang adalah bahawa pasukan dan pasukan kepimpinan mempunyai rekod prestasi terbukti dalam membangun atau membangunkan syarikat dalam talian sudah keyakinan pelabur terjamin. Di samping itu, semua token Dorado yang dipegang oleh pengurusan peringkat tinggi telah "dikunci" untuk tiga tahun akan datang, yang bermaksud bahawa mereka tidak boleh dijual dalam tempoh ini. Langkah ini menggariskan pendekatan strategik dan kajian jangka panjang yang diambil oleh Dorado untuk memajukan syarikat itu untuk mencapai potensi penuhnya. Sekali lagi, ini harus meyakinkan para pelabur dan mengesahkan cita-cita pasukan dalam mengembangkan perniagaan.

Para pemimpin Dorado mempunyai rekod pencapaian dan pengantarabangsaan yang terbukti membezakan platform dari ratusan peluang pelaburan e-dagang yang lain.

Pasukan kepimpinan Dorado telah mencipta matlamat pengembangan yang realistik dan jelas untuk mempercepat pertumbuhan platform. Salah satu strategi asas yang memacu pertumbuhan masa depan ini ialah pengembangan platform ke pasaran utama, termasuk Australia, Kanada, Poland, dan Rusia pada tahun 2018 sahaja.

Pelan pengembangan pesat ini ditetapkan untuk diteruskan pada tahun-tahun berikutnya, dengan pelancaran UK dijadualkan pada tahun 2019, tahun yang sama Dorado memasuki pasaran Scandinavia dengan operasi yang bermula di Denmark, Finlandia, Norway, dan Sweden.

Cita-cita Dorado ditetapkan untuk meneruskan ke dekade berikutnya, benua baru menjelang 2021. Dorado merancang untuk melancarkan di Afrika Selatan dan Brazil pada tahun 2020 dan merentas lima pasar Asia pada tahun berikutnya, termasuk India, Jepun, dan Korea Selatan.

Bagaimana Pelabur Ditetapkan untuk Memperoleh Manfaat dari Pertumbuhan Dorado?

] Pelabur tertarik kepada Dorado oleh pulangan kewangan murah yang ditawarkan. Sebagai contoh, Dorado telah mengumumkan bahawa pemegang token akan menerima 7% daripada jualan bersih sebagai bonus suku tahunan. Ini berpotensi menjadi pembayaran suku tahunan yang besar bagi pelabur. Lagipun, pasaran penghantaran dalam talian bernilai lebih dari $ 200 bilion sehingga anggaran sederhana dari bahagian pasaran akan melihat pulangan berpotensi besar.

Dorado membuktikan cadangan menarik bagi beribu-ribu pelabur, dengan platform yang telah menerima lebih dari $ 6.3m pelaburan. Permintaan kini sedang melambung dengan tawaran diskaun sehingga 30% pada token Dorado yang ada menarik minat ramai pelabur.

Platform ini telah mengenal pasti lima aliran pendapatan berharga yang akan menyumbang kepada pertumbuhan syarikat dan pengembangan yang berjaya ke atas beberapa tahun akan datang termasuk pelan mengenai bayaran yang dikenakan kepada kedua-dua perniagaan dan pelanggan. Ini akan berubah-ubah bergantung pada setiap pasaran walaupun diharapkan perniagaan akan dikenakan biaya 20-30% untuk komisi untuk pengiriman, penggunaan platform Dorado dan dukungan.

Dorado juga akan menggunakan saluran pemasaran dan media sosialnya sendiri untuk mempromosikan perniagaan premium terpilih yang disenaraikan di platform untuk bayaran tambahan untuk memaksimumkan pendapatan dan pulangan pelabur.

Bagaimana Dorado Menggunakan Drones Revolusi Pasaran?

Dorado diposisikan secara unik untuk memimpin pelanggan dan perniagaan ke masa depan e-dagang . Platform baru-baru ini telah memasuki perkongsian strategik dengan Persatuan LT Robotics, meningkatkan pengetahuan teknikal dengan menyediakan hubungan berharga dengan ahli-ahli persatuan yang akan meningkatkan kepakaran pengurusan dan meningkatkan kelebihan Dorado terhadap para pesaing.

Para pelabur prihatin terhadap kesan Dorado's embrace teknologi inovatif mengenai buruh tradisional akan senang mendengar bahawa dron tidak akan menggantikan tenaga kerja manusia. Sebaliknya, penggunaan dron dan pendekatan robotik melengkapi kaedah penghantaran tradisional untuk memberi manfaat kepada perniagaan, pekerja dan pelanggannya.

Perniagaan akan berduyun-duyun ke platform Dorado kerana mereka dapat memperoleh manfaat daripada mengurangkan kos sambil meningkatkan keuntungan dengan menghasilkan lebih banyak pesanan dan memperluas kawasan bahawa mereka boleh menyerahkan, membuka akses kepada asas pelanggan tambahan yang berpotensi besar. Pekerja perniagaan ini, seperti pemandu penghantaran, yang sering bekerja di komisen atau tip, boleh meningkatkan pendapatan mereka dengan mengurangkan masa perjalanan dengan memberi tumpuan kepada perjalanan yang lebih pendek, manakala dron boleh menghantar lebih jauh dan lebih sukar untuk mencapai kawasan.

Pelanggan mereka sendiri boleh menikmati masa penghantaran yang lebih cepat, dengan Dorado bertujuan menyampaikan barang dalam masa lima belas menit, serta mendapat keuntungan dari harga yang lebih rendah sebagai akibat dari pengurangan biaya bisnis dalam penyediaan barang-barang ini.

Berdasarkan bukti, adalah mudah untuk melihat mengapa Dorado kini begitu popular di kalangan pelabur!


Imej ihsan Dorado

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments