Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Kepler Technologies – Membuka Jalan untuk Kecerdasan Buatan dan Robotik Inovasi di Blockchain


· 20 Februari 2018 · 5:30 pm <! – Petikan

Robotik, Kecerdasan Buatan, dan kriptografi adalah beberapa teknologi yang paling menarik dalam hidup kita. Bolehkah Kepler menghasilkan sesuatu yang lebih luar biasa dengan menggabungkan inovasi ini? Kepler – AI dan Robot yang terdesentralisasi Dari robot penyedot debu untuk drone autonomi, robotik menjadi semakin penting dalam masyarakat kita. Walaupun begitu, Robotics masih industri $ 80 bilion yang agak kecil, dengan unjuran menunjukkan bahawa ia akan menjadi tiga kali ganda dalam beberapa tahun akan datang. Ramai berfikir bahawa

Akhir Kutipan ->

Robotik, Kecerdasan Buatan, dan kriptografi adalah beberapa teknologi yang paling menarik dalam hidup kita. Kepler – AE dan Robotics yang terdesentralisasi

Dari robot penyedut vakum untuk drone autonomi, robotics menjadi semakin penting dalam masyarakat kita. Walaupun begitu, Robotics masih industri $ 80 bilion yang agak kecil, dengan unjuran menunjukkan bahawa ia akan menjadi tiga kali ganda dalam beberapa tahun akan datang. Banyak yang berfikir bahawa kemunculan teknologi robotik boleh memberi kesan yang sama di dunia yang dilakukan oleh internet – ia mungkin berpotensi merevolusi kehidupan seharian kita.

Kepler Technologies sedang membangunkan ekosistem terdesentralisasi yang pertama di dunia untuk pembangunan Kecerdasan Buatan dan Robotik. Platform ini akan sepenuhnya terpusat dan akan bergantung semata-mata kepada meritokrasi dan pendapat umum. Dengan menghubungkan pemaju berbakat dalam bidang ini dengan pelabur, halangan untuk memasuki pasaran ini akan berkurang secara mendadak. Ini akan memberi manfaat kepada para pelabur yang kurang pengetahuan, dan bagi syarikat-syarikat kecil yang berharap untuk memasuki robotika dan pasaran kecerdasan buatan.

Projek Kepler bertujuan untuk membina kemudahan pengeluaran canggih di tengah-tengah Georgia, lokasi bersejarah yang bersambung dengan baik untuk perdagangan. Kedekatannya dengan China membolehkan kos buruh dikurangkan, dan kerajaan Georgia kini menawarkan insentif untuk permulaan dan syarikat baru di negara ini. Ini termasuk tanah dengan kos yang sangat dikurangkan dan pengecualian cukai selama bertahun-tahun. Kilang itu akan digunakan untuk menghasilkan komponen dan komponen robotik, dan peranti pintar lain yang syarikat sedang membangun dengan syarikat perintis dan universiti lain, termasuk Universiti San Diego.

[19459027ProjekKepler

Projek Kepler kini mempunyai beberapa rancangan di cakrawala untuk merevolusikan industri dan mengewangkannya, yang paling kurang ambisius adalah Platform Kepler Universe.

Platform Kepler Universe adalah platform yang bertujuan menyediakan cara yang mudah untuk pencipta, pemaju dan inovator di seluruh dunia untuk memuat naik projek berteknologi tinggi dan cadangan untuk mendapatkan pembiayaan dan pelaburan. Ia akan memberi peluang kepada pemaju profesional yang berpengalaman dan pelabur untuk menyambung – pemaju akan dapat berkongsi wawasan dan kemahiran mereka dengan projek lain. Platform ini akan disokong oleh kontrak pintar di blok Ethereum. Dengan memastikan semua urus niaga berlaku di blok blok bayaran balik boleh dijamin sekiranya projek gagal mencapai matlamat pembiayaannya.

Selain dari Platform Kepler Universe dan Kilang Kepler yang disebutkan di atas, syarikat itu juga merancang untuk membina makmal. Makmal ini akan menjadi penting kepada visi Kepler bahawa mereka harus memiliki produk sendiri, dan dengan itu, mereka merancang untuk mewujudkan sebuah makmal untuk membangunkan produk berteknologi tinggi lain untuk membiayai projek mereka yang lain.

Projek Kepler yang paling bercita-cita tinggi adalah Kepler City. Sebaik sahaja makmal dan kilang telah ditubuhkan di Georgia, Kepler bertujuan untuk mengubah kawasan tersebut menjadi Bandar Kepler; sebuah kawasan yang penuh dengan teknologi canggih yang menarik. Kepler City Hotel and Restaurant akan menjadi rangkaian hotel autonomi dan automatik pertama di dunia di mana semua pekerja akan menjadi robot – projek ini telah menarik minat beberapa pihak pelaburan.

 Kepler Projects

Kepler ICO

Syarikat kini memegang Tawaran Syiling Permulaan (ICO) pada kadar $ 1.25 USD setiap token KEP, dengan penutup keras $ 250 juta. Nilai KEP akan dirangsang oleh nilai syarikat Kepler itu sendiri, tetapi ia juga berdasarkan kepada aset syarikat, termasuk:

  • Tanah Lebih besar daripada 550 000 meter persegi dengan rangkaian bangunan, termasuk makmal dan
  • Sebuah universiti teknologi dan kampusnya
  • Paten teknikal dan paten proprietari yang dibangunkan oleh Kepler.
  • Nilai produk berteknologi tinggi yang dikembangkan oleh Kepler.

Pre-sale token KEP adalah kini sedang berjalan dan akan terus berjalan sehingga 10 Mei. Semasa peringkat ini, para peserta akan menikmati bonus 30% pada token yang dibeli. Peringkat pertama penawaran syiling permulaan akan bermula pada 1 Mac, di mana bonus akan dikurangkan kepada 15%, yang akan kemudian turun ke 10%, 5% dan 0% untuk peringkat berturut-turut. Peserta akan dapat membeli token KEP menggunakan Bitcoin (BTC) dan Ethereum (ETH).

Untuk maklumat lanjut mengenai Kepler Technologies, sila lawati keplertek.org .

Apakah pendapat anda mengenai Kepler Technologies? Bagaimanakah ia akan memberi impak terhadap industri robotik dan AI? Maklumkan kepada kami di dalam komen di bawah.


Imej ihsan Kepler Technologies

Bitcoinist tidak mengesahkan dan tidak bertanggungjawab atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca perlu melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

fungsi (d, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments