Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Kerajaan AS Jual Lebih 2000 Ribu Bitcoin di Lelong


· 6 Mac 2018 · 4:30 pagi <! – Petikan

2,170 bitcoins, bernilai lebih daripada $ 24 juta, merancang menjual aset digital yang disita dalam jenayah persekutuan. Dengan nilai Bitcoin terus diperkirakan meningkat, ini mungkin menjadi peluang yang lumayan bagi pelabur di luar untuk berhati-hati membuat pembelian insurans yang berlandaskan peraturan. Bitcoin kepada Pembida Terkini Perkhidmatan Marshals AS telah mengumumkan bahawa mereka akan melelong kira-kira 2,170 bitcoin, pada masa ini bernilai

End Excerpt ->

2,170 bitcoins, bernilai lebih daripada $ 24 juta, untuk lelongan kerana Perkhidmatan Marshals AS merancang untuk menjual aset digital yang disita dalam jenayah persekutuan. Dengan nilai Bitcoin terus diperkirakan meningkat, ini mungkin menjadi peluang yang lumayan bagi pelabur di luar untuk berhati-hati membuat pembelian yang diinsuranskan.


Bitcoin kepada Pembida Tertinggi

Perkhidmatan Marshals AS telah mengumumkan bahawa mereka akan melelong kira-kira 2,170 bitcoin, yang kini bernilai lebih $ 24 juta, yang pada asalnya dirampas dalam jenayah persekutuan akhir bulan ini. Majoriti jenayah yang disenaraikan dikaitkan dengan pelanggaran pentadbiran DEA, yang terdiri daripada kesalahan yang berkaitan dengan dadah.

Bitcoin akan dipecah menjadi 14 blok yang terdiri daripada 70, 100, atau 500 unit. Untuk mengambil bahagian dalam lelongan, individu dikehendaki meletakkan deposit sebanyak $ 200,000 dan melengkapkan semua borang pendaftaran yang diperlukan oleh 14 Mac th .

Para penawar yang menang akan diberitahu pada 19 Mac th namun pembebasan itu menyebutkan bahawa "kerumitan proses kajian" mungkin menyebabkan kelewatan.

 dompet

Dirty Dirty Tidak Perlu Memohon

Berkaitan dengan kekurangan fungibility yang Bitcoin saat ini menderita, syarat-syarat jualan menyiratkan bahawa alamat penerima yang disediakan akan ditayangkan dengan teliti untuk memastikan ia tidak bersentuhan dengan aktiviti yang berniat jahat.

USMS tidak akan memindahkan Bitcoin kepada orang yang lucah alamat, alamat awam nampaknya di negara yang dibatasi oleh Pejabat Kawalan Aset Asing (OFAC), alamat awam yang tampaknya berkaitan dengan keganasan, aktiviti jenayah lain, atau sebaliknya bermusuhan dengan Amerika Syarikat.

Juga disebutkan adalah t dia mendapati pembeli perlu membayar yuran perpindahan yang berkaitan dengan pembelian. Memandangkan yuran urus niaga Bitcoin telah ketara jatuh dalam beberapa minggu yang lalu, ini tidak sepatutnya datang sebagai terlalu kerumitan.

 kejahatan

Penjelasan Crypto Berterusan

bukan kali pertama kerajaan AS melelong Bitcoin yang diperoleh daripada kes persekutuan. Pada awal tahun ini, sekitar 3,813 Bitcoin dilelong dan dibeli oleh lima penawar.

Kembali pada tahun 2014 dan 2015, kerajaan dilelong dari Bitcoin yang dirampas semasa pembongkaran Jalan Silk , pasaran web gelap yang terkenal.

Semasa lelongan itu, kapitalis teroka dan penyokong Bitcoin Tim Draper membeli 29,655 bitcoins untuk hanya $ 19 juta. Hari ini, Bitcoin bernilai lebih dari $ 320 juta – tidak teruk untuk pelaburan dua hingga tiga tahun.

Memandangkan proses pengawalseliaan untuk mengambil bahagian dan pulangan pelaburan dari lelongan sebelumnya, tidaklah menghairankan jika banyak orang-orang berharga yang besar berhimpun ke arah ini.

Adakah anda percaya bahawa menyertai lelongan adalah langkah bijak bagi pelabur? Adakah anda berfikir bahawa Bitcoin yang dirampas harus mempunyai nasib alternatif? Beri tahu kami dalam ulasan di bawah!


Gambar ihsan Pixabay.


    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments