Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Kes Pengasas Bersama Apple Steve Wozniak yang Dicuri Bitcoins


· 27 Februari 2018 · 7:30 pagi <! – Petikan

Pengasas bersama Apple Steve Wozniak telah lama menjadi peminat Bitcoin dan cryptocurrency, kesucian sebagai menarik dalam dunia manipulasi. Malah, dia menambah kepada nasibnya yang sudah cukup besar dengan beberapa dagangan Bitcoin yang licik. Namun, dia juga telah menjadi mangsa penipuan. 'Ia Adalah Itu Mudah!' Pengasas bersama Apple Steve Wozniak adalah peminat besar Bitcoin – atau, sekurang-kurangnya, dia dulu. Wozniak pertama kali dibeli menjadi Bitcoin apabila ia bernilai $ 700,

Akhir Petikan ->

Pengasas bersama Apple Steve Wozniak telah lama menjadi peminat Bitcoin dan cryptocurrency, memetik kemurnian mereka sebagai menarik dalam dunia manipulatif. Malah, dia menambah kepada nasibnya yang sudah cukup besar dengan beberapa dagangan Bitcoin yang licik.


'It Was That Easy!'

Pengasas bersama Apple Steve Wozniak adalah peminat besar Bitcoin – atau, sekurang-kurangnya, dia dulu.

Wozniak pertama kali membeli ke dalam Bitcoin ketika ia bernilai $ 700, sebelum membalikkannya untuk keuntungan besar semasa run monumental mata wang digital.

Woz menemui Bitcoin dan mata wang digital yang menarik, berkat sifat yang tidak terdesentralisasi dan apolitik . Dia menjelaskan ke ET GBS:

Bitcoins kepada saya adalah mata wang yang tidak dimanipulasi oleh pemerintah.

Dia belajar dengan cara yang sukar, tetapi ia boleh dicuri.

Wozniak memberitahu sebuah rumah yang dibungkus di Sidang Kemuncak Perniagaan Global bahawa bitcoinsnya tidak dibebaskan dari kepunyaannya kerana dia menjadi mangsa penipuan. Dia menjelaskan :

The blockchain mengenal pasti siapa yang mempunyai Bitcoins – itu tidak bermakna tidak ada penipuan walaupun. Saya mempunyai tujuh Bitcoins yang dicuri dari saya melalui penipuan. Seseorang membeli mereka dari saya dalam talian melalui kad kredit dan mereka membatalkan pembayaran kad kredit. Itu mudah!

Pada masa penulisan ini, tujuh Bitcoins bernilai hampir $ 75,000 USD.

 Steve Wozniak

Woz Tidak Pastinya Tergoda

Walau bagaimanapun, Wozniak tidak terbakar terlalu teruk oleh kesilapan rookie. Dia dilaporkan telah membeli sejumlah besar bitcoin ketika mereka hanya $ 700 dan menjualnya untuk kekayaan – oleh itu kerugian multimillionaire itu mungkin dianggap minimum.

Dia juga tidak pernah melihat dirinya sebagai pelabur Bitcoin .

Saya mempunyai mereka supaya saya boleh suatu hari perjalanan dan tidak menggunakan kad kredit, dompet atau wang tunai. Saya boleh buat semuanya di Bitcoin. Saya mengkaji hotel dan kemudahan yang diterima Bitcoin … ia masih sangat sukar untuk melakukannya. Saya juga cuba membeli perkara dalam talian dan berdagang Bitcoin dalam talian.

Jangan risau, Woz. Penerimaan arus perdana akan datang.

Adakah anda terkejut mendengar bahawa perintis berteknologi seperti Steve Wozniak menjadi mangsa kesilapan baru? Marilah kita tahu di komen di bawah!


Imej ihsan dari arkib Bitcoinist, Shutterstock, dan Twitter / @ finom_company

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments