Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Ketua Pegawai Eksekutif Nvidia Berani Cryptocurrency Adakah Masa Depan, Akan Menjadi Perniagaan Teras untuk Syarikat


· 31 Mac 2018 · 6:00 am <! – Petikan

CEO percaya bahawa keperluan untuk pemproses GPU dalam industri akan membantu pertumbuhan syarikat masa depan. Walau bagaimanapun, beliau mendakwa bahawa ia tidak akan menjadi pemandu segera untuk keuntungan baru sahaja. Nvidia telah terlibat dalam perlombongan cryptocurrency baru-baru ini, satu langkah yang telah menyaksikan penurunan sahamnya. Walau bagaimanapun, walaupun langkah itu, CEO dan pengasas syarikat, Jensen Huang tidak melihat kegilaan cryptocurrency yang berakhir tidak lama lagi. Bercakap kepada Mad

Akhir Petikan ->

CEO percaya bahawa keperluan untuk pemproses GPU dalam industri akan membantu pertumbuhan syarikat di masa depan. Walau bagaimanapun, beliau mendakwa bahawa ia tidak akan menjadi pemacu segera untuk keuntungan baru lagi.


Nvidia telah terlibat dalam perlombongan cryptocurrency baru-baru ini, satu langkah yang telah menyaksikan penurunan sahamnya. Walau bagaimanapun, walaupun langkah itu, Ketua Pegawai Eksekutif dan pengasas syarikat itu, Jensen Huang tidak melihat kegilaan cryptocurrency yang berakhir tidak lama lagi.

Bercakap kepada Mad Money TV tuan rumah menunjukkan, Jim Cramer, bahawa cryptocurrency berada di sini untuk tinggal. Industri ini membolehkan orang ramai bekerja dengan sesuatu yang tidak akan memberi mereka sebarang geseran. Ia juga membenarkan pengguna untuk memindahkan dan menukar dengan kos rendah, kata Huang noted, yang membolehkan industri untuk mengawasi ujian masa.

Huang dan syarikatnya telah terlibat dalam semua teknologi berkaitan sekarang termasuk pembuatan dan pengeluaran beberapa unit pemprosesan grafik berkuasa tinggi. Syarikat pembuat cip itu juga terlibat dalam pelbagai bahagian industri teknologi. Nvidia mula melabur dalam penggambaran cryptocurrency tahun lepas untuk beberapa waktu sehingga orang Wall Street akhirnya bosan dengannya. Cryptocurrency mendapat lebih banyak dan lebih popular tahun lepas dengan kenaikan terlalu tinggi dalam tahap faedah kebanyakan mata wang.

Dalam wawancara dengan Cramer, Huang menyatakan bahawa teknologi Blockchain akan tinggal seketika. Beliau berkata teknologi itu akan menjadi penting pada tahun-tahun akan datang. Huang juga menambah bahawa beliau menjangkakan kedua-dua blok block dan kriptografi akan terlibat dalam GPU pada masa akan datang. Beliau juga mengakui fakta bahawa pemproses GPU yang dibuat oleh syarikat itu sangat ideal dalam membuat dan menimbulkan cryptocurrency.

Dia menerangkan bahawa salah satu sebab yang mereka ambil berat adalah kerana kemampuan pemproses untuk mengendalikan cryptocurrency. Ini menjadikan peranti mereka sebagai calon yang sempurna untuk memasuki pasaran. Beliau menambah bahawa GPU berada di senarai teratas pemproses yang dikehendaki untuk mengendalikan kriptografi. Kekuatan superkomputer mereka sangat sesuai untuk kerja yang diperlukan.

Teknologi Blockchain memerlukan komputer yang boleh digunakan untuk diedarkan ke seluruh dunia, dan pada masa yang sama menjadi selamat dan tidak berubah. Pemproses GPU syarikat boleh digunakan secara meluas dalam aspek ini.

Perniagaan Baharu?

Walau bagaimanapun, Huang menyatakan bahawa walaupun pemproses GPU adalah sangat penting untuk penambangan cryptocurrency, mereka tidak bersedia untuk bergerak ke sana lagi. Beliau menegaskan bahawa kegilaan itu tidak akan menjadi pemacu utama untuk pelaburan dalam masa terdekat lagi untuk syarikat itu. Nvidia terlibat dalam perniagaan permainan dan industri pusat data. Mereka juga dalam industri automotif memandu kereta autonomi dan visual grafik profesional.

Huang berkata bahawa syarikat melihat industri-industri ini sebagai tumpuan utama mereka dan mereka akan menumpukan perhatian kepada mereka. Peminat crypto hanya membantu menaikkan permintaan dan keperluan untuk pemproses GPU, tetapi ia tidak akan menentukan bagaimana kita menjalankan perniagaan, kata Huang.


Imej ihsan dari Wikimedia Commons

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments