Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Ketua Pegawai Eksekutif Nvidia: 'Real Utility' Crypto adalah jelas


· 12 Februari 2018 · 1:00 petang <! – Petikan

Nvidia meraih keuntungan menerusi penambangan cryptocurrency dan peningkatan permintaan untuk GPU mereka – untuk Ketua Pegawai Eksekutif Jensen Huang, utiliti cryptocurrency adalah jelas. "Ia Tidak Akan Pergi" Seperti Bitcoin dan kriptografi lain terus meletup ke dalam kesedaran arus perdana, begitu juga permintaan untuk GPU berkuasa tinggi yang mampu menjana hasil terbaik ketika perlombongan – proses mengesahkan urus niaga. Permintaan untuk GPU telah membantu menyebabkan

End Excerpt ->

Nvidia meraih keuntungan menerusi penambangan cryptocurrency dan peningkatan permintaan untuk GPU mereka – dan untuk Ketua Pegawai Eksekutif Jensen Huang, utiliti cryptocurrency

"Ia Tidak Akan Pergi Jauh"

Seperti Bitcoin dan kriptografi lain terus meletup ke dalam kesedaran arus perdana, begitu juga permintaan GPU berkuasa tinggi yang mampu menjana hasil terbaik ketika perlombongan – proses mengesahkan urus niaga.

Permintaan untuk GPU telah membantu menyebabkan syarikat teknologi Amerika Syarikat Nvidia Corporation untuk merosot 8 peratus, sehingga $ 234.04, dengan peningkatan sasaran ke atas $ 300.

Namun, Ketua Pegawai Eksekutif Jensen Huang memandang peranan cryptocurrency dalam peningkatan pesat syarikatnya dalam penilaian, menjelaskan bahawa crypto hanyalah "kecil" sebahagian daripada perniagaan Nvidia. Apabila ditolak sebuah wawancara dengan Barron bagaimanapun, Huang mempunyai ini untuk mengatakan:

Crypto adalah perkara yang sebenar – ia tidak akan hilang. Pada tahun ini, dunia mula menjadi kenyataan dengan kewujudan crypto. Ia berdasarkan blockchain, dan ia sangat selamat dan sangat rendah. Saya fikir terdapat utiliti yang jelas.

Walaupun Huang jelas mempunyai kepentingan dalam kejayaan cryptocurrency, dengan GPU Nvidia yang sebahagian besarnya mengamalkan perlombongan crypto, jelas dia memahami arah teknologi yang sedang berlaku – walaupun Sekiranya kerajaan dan penggubal undang-undang masih baik di belakang lengkung.

Maya Mempunyai Nilai

Bagi Huang, dan bagi berjuta-juta yang menggunakan produk Nvidia, rayuan dan penggunaan kriptografi adalah jelas – sebagai permainan video dan cryptocurrency tidak terlalu jauh. Jelas Huang:

Saya tidak menentang konsep mata wang maya – ia sama seperti barangan maya, dan permainan video. Dan seperti yang anda ketahui, puluhan juta barangan maya dicipta dan dikongsi dan dijual dalam realiti maya, dan orang melabur beribu-ribu jam untuk membuat kapal angkasa di ruang angkasa yang mereka saling bertempur. Jadi, konsep barangan maya dan dunia maya dan mata wang maya semua ikatan bersama.

 GPU

Namun, cryptocurrency tidak begitu penting bagi Huang dan Nvidia kerana ada yang percaya. Sebaliknya, model perniagaan mereka sebahagian besar dibina di sekitar permintaan untuk GPU, yang wujud dalam sektor lain di luar crypto. Jelas Huang:

Semuanya hanya permintaan untuk GPU. Sebabnya A.I. dan A.R. dan semua aplikasi lain menggunakan GPU kami adalah kerana mereka adalah pemproses yang paling tinggi dan boleh diprogram, cekap tenaga di planet hari ini. Itulah sebabnya kita menarik semua aplikasi ini.

Walau bagaimanapun, permintaan untuk GPU dalam perlombongan cryptocurrency telah menyebabkan [[samsung] [1909036] harga yang signifikan memajukan kad grafik pengguna, yang secara perlahan-lahan menjadi semakin langka. ] Adakah anda mempunyai cryptocurrency? Pernahkah anda terjejas oleh peningkatan kos GPU? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Imej ihsan dari arkib Bitcoinist, Shutterstock

ID) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments