Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Ketua Pegawai Eksekutif Twitter Jack Dorsey Mengumumkan Sokongan untuk Bitcoin


· 1 Februari 2018 · 3:00 pm <! – Petikan

CEO Twitter dan Square Jack Dorsey mengumumkan bahawa dia menyokong Bitcoin. Beliau percaya bahawa cryptocurrency adalah laluan jangka panjang ke arah akses kewangan yang lebih besar untuk semua. Pemain pasaran besar kini memasuki arena cryptocurrency. Akibatnya, pengguna sedang mencari akses yang lebih mudah kepada perkhidmatan cryptto melalui penggunaan tersebut. Walau bagaimanapun, terdapat kemunduran. Tech gergasi Microsoft sementara menggantung pembayaran bitcoin dan transaksi. Microsoft telah menjadi syarikat yang paling terkenal yang telah mengumumkan sokongan untuk

End Excerpt ->

Ketua Twitter dan Square Jack Dorsey mengumumkan bahawa dia menyokong Bitcoin. Beliau percaya bahawa cryptocurrency adalah laluan jangka panjang ke arah akses kewangan yang lebih besar untuk semua.


Pemain pasaran besar kini memasuki arena cryptocurrency. Akibatnya, pengguna sedang mencari akses yang lebih mudah kepada perkhidmatan cryptto melalui penggunaan tersebut. Walau bagaimanapun, terdapat kemunduran. Tech gergasi Microsoft sementara menggantung pembayaran bitcoin dan transaksi. Microsoft telah menjadi syarikat yang paling terkenal untuk mengumumkan sokongan untuk kegunaan pembayaran mata wang maya pada tahun lepas tetapi sekarang, mengejutkan, tidak lagi menerima cryptocurrency perdana.

Dorsey Pergi ke Bat

berat di belakang menyokong daddy cryptocurrencies. Twitter dan Square CEO Jack Dorsey mengumumkan sokongannya terhadap cryptocurrency, yang menyatakan:

Pembelian segera (dan menjual, jika anda tidak mahu mengulangi) Bitcoin kini tersedia untuk kebanyakan pelanggan App Tunai. Kami menyokong Bitcoin kerana kita melihatnya sebagai laluan jangka panjang ke arah akses kewangan yang lebih besar untuk semua. Ini adalah langkah kecil.

Pengumuman Dorsey ke arah menyokong mata wang maya adalah yang terbaru dalam siri tindakan yang berkaitan dengan crypto oleh beberapa pemain utama. Coinbase mengupah bekas eksekutif Salesforce Tina Bhatnagar minggu lepas, dan Facebook melancarkan larangan pada semua iklan yang mempromosikan kriptografi dan ICO pada 30 Januari.

 Facebook

Mengambil Tack yang Berbeza daripada Zuckerberg [19659013] Pendekatan ke arah Bitcoin oleh Jack Dorsey adalah bertentangan dengan pengasas Facebook Mark Zuckerberg. Walaupun Facebook memintas dunia crypto, dan segala yang ditawarkannya, Dorsey sedang mencari masa depan dan melihat potensi cryptocurrency. Realitinya adalah bahawa mata wang maya adalah rahmat yang luar biasa kepada yang tidak beroperasi, yang membolehkan mereka mengakses ekosistem kewangan yang boleh mereka ambil.

Walaupun terdapat kontroversi dan larangan seperti itu, buzz crypto masih terus berkembang. Populariti cryptocurrency di Jepun meletup, dan kerajaan Jepun juga mengisytiharkan bahawa Bitcoin boleh digunakan sebagai cara pembayaran undang-undang. Juga, SBI Holdings yang berpangkalan di Tokyo mengumumkan penyenaraian eksklusif Ripple (XRP) untuk pelancaran platform SBI VC baru mereka. Selain itu, industri lain, termasuk syarikat penerbangan seperti Brisbane, aplikasi sembang seperti Line, dan KFC Canada, semuanya melompat pada kereta muzik crypto untuk meningkatkan garis bawah mereka.

Apa yang anda fikir tentang Twitter dan CEO Square Jack Dorsey mengetweetkan sokongannya untuk Bitcoin? Maklumkan kepada kami di komen di bawah.


Imej ihsan dari Twitter / @ Jack, Wikimedia Commons, dan arkib Bitcoinist, Getty images

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments