Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Ketua Pegawai Pantera Capital: Bitcoin Bear Market About to Turn Bullish


· 10 Februari 2018 · 10:00 pm <! – Petikan

Pasar beruang Bitcoin membuat anda berasa biru? Nah, gembira! Dan Morehead, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Pantera Capital, berpendapat yang terbaik belum akan datang. The Bear Bear Comes to End Dan Morehead, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Pantera Capital, melancarkan Fast Money CNBC awal minggu ini, di mana beliau membuat beberapa kenyataan penting mengenai Bitcoin dan pasaran cryptocurrency secara keseluruhan. Walaupun pembetulan Bitcoin baru-baru ini dan tajam, Morehead berfikir

Akhir Petikan ->

Pasar beruang Bitcoin membuat anda berasa biru? Nah, gembira! Dan Morehead, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Pantera Capital, menganggap yang terbaik adalah belum tiba.


The Cycle Bear Is Coming To End

Dan Morehead, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Pantera Capital, pergi pada CNBC Fast Money pada awal minggu ini, di mana beliau membuat beberapa pernyataan penting mengenai Bitcoin dan pasaran cryptocurrency secara keseluruhan.

 Pasar Bitcoin bertukar menjadi bullish

Walaupun pembetulan Bitcoin baru-baru ini dan tajam, Morehead berfikir semuanya akhirnya betul trek. Menggunakan sejarah sebagai penunjuk, dia mendakwa kejatuhan Bitcoin dalam harga sebenarnya benar-benar normal. Selain itu, beliau meramalkan Bitcoin akan mula meningkat dalam beberapa minggu akan datang, menjelaskan:

Kami pasti sedar bahawa ia adalah pasaran yang sangat spekulatif. Ia tidak menentu di atas, tetapi ia boleh menjadi tidak menentu di bawah. Tetapi kami telah jatuh 64 peratus dari kemuncaknya ke palung beberapa hari yang lalu dan itu benar-benar persis penurunan purata dalam pasaran Bitcoin dalam tujuh pusingan terakhir pasaran. Jadi-masa lalu tidak meramalkan masa depan-tetapi nampaknya ini adalah tentang hak [correction]. Statistik lain yang perlu diperhatikan ialah ia biasanya mempunyai purata 71 pasaran beruang hari dan kami 52 hari ke dalam ini. Jadi ia kelihatan seperti beberapa minggu lagi dan segala-galanya akan menjadi normal dan ia boleh mula mengisar kembali.

Selain berkongsi harapannya Bitcoin dan pasaran cryptocurrency akan mula memanjat pada akhir Februari, Morehead juga menjelaskan bahawa pelabur institusi hampir tidak terlibat dalam pasaran – meninggalkan banyak ruang untuk pengembangan. Beliau menjelaskan:

Terdapat selera institusi sedemikian untuk mendapatkan pendedahan kepada perkara ini. Ia adalah kelas aset setengah trilion dolar yang tiada siapa yang memiliki. Itulah keadaan yang agak liar. Dan itu juga hanya mendapat korelasi 0.1 peratus ke seluruh pasaran kewangan … Dan Bitcoin masih lagi di bawah dimiliki oleh pelabur institusi yang berdagang jenisnya sendiri.

Lebih banyak pelabur institusi di masa depan berkait dengan lebih tinggi topi pasaran, jadi mendakwa Bitcoin adalah "di bawah dimiliki" harus mendapatkan pelabur cryptocurrency jangka panjang yang teruja.

 Investor Besar

Morehead juga berkongsi pemikirannya mengenai peraturan. Beliau percaya AS telah melakukan pekerjaan yang terpuji setakat ini dan berpendapat peraturan lebih banyak akan membantu pasaran berkembang pada tahap yang sihat, menjelaskan:

[Regulation is] perkara yang baik. Saya rasa badan kawal selia AS telah melakukan kerja yang sangat baik. IRS memerintah pada Bitcoin bertahun-tahun yang lalu bahawa ia adalah harta dan jadi anda mendapat rawatan cukai keuntungan jangka panjang jika anda memegangnya selama setahun. CFTC telah sangat progresif mengenai ini dan sekarang kita mempunyai prospek CME di Bitcoin. Dan SEC memerintah beberapa perkara adalah sekuriti dan harus didaftarkan tetapi pada umumnya telah membolehkan pasaran berkembang. […]

 Mencipta semula Penyelidikan dan Kajian ICO dengan Revess

Sebelum mendaftar keluar , Morehead juga berkongsi pendapatnya mengenai apa yang paling menarik pelaburan pada masa ini. Walaupun syarikatnya menjual senjata besar seperti Bitcoin dan Ethereum, dia paling tertarik dengan Tawaran Syiling Permulaan, menjelaskan:

Untuk fikiran saya tawaran yang paling menarik adalah tanda protokol baru – ICOs kerana mereka dipanggil – kerana mereka baik hati seperti topi kecil industri.

Selepas permulaan yang cukup sukar untuk tahun ini, kenyataan kenaikan harga Morehead pada Bitcoin adalah peringatan selamat datang bahawa pembetulan adalah normal, dan akhirnya kita baru sahaja bermula.

Adakah anda berfikir Morehead betul apabila dia berkata Bitcoin seharusnya mula "mengisar" kembali lagi dalam beberapa minggu, atau adakah anda fikir kami masih terjebak dalam pasaran beruang? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Gambar ihsan Wikimedia Commons, Shutterstock

] (fungsi (d, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments