Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Klien Nasihat Kotor, Khidmat Pelanggan Detergen Menjana Acara Token Awam


· 7 Februari 2018 · 7:00 pm <! – Kutipan

London, UK, 6 Februari 2018 – Coinilium Group Limited (NEX: COIN) pembina usaha pembekal blok dan pelabur yang membiayai dan menguruskan pembangunan syarikat-syarikat teknologi blok awal, gembira untuk mengumumkan bahawa pelanggan Khidmat Nasihat, Dether Limited ("Dether"), ekosistem peer-to-peer pembeli crypto, penjual dan kedai fizikal, akan memulakan acara penjanaan tanda ("TGE") pada 7 Februari pada 2 petang CET. Jualan token awam mengikuti kesimpulan pra-jualan swasta yang berjaya

End Excerpt ->

London, UK, 6 Februari 2018 – Coinilium Group Limited (NEX: COIN) pembina dan pelabur yang membiayai dan menguruskan pembangunan syarikat-syarikat teknologi blok-peringkat awal, dengan sukacitanya mengumumkan bahawa klien Penasihat, Dether Limited ("Dether"), ekosistem peer-to-peer penjual, penjual dan fizikal kedai, akan memulakan acara penjanaan token ("TGE") pada 7 Februari pada 2 petang CET.


Jualan token awam mengikuti kesimpulan pra-jualan swasta yang berjaya pada 23 Disember 2017, yang menyaksikan Dether mencapai paras minimumnya dengan token yang dijual untuk sejumlah 3,956 ETH (Ether). Cap maksimum pada crowdsale adalah 15,000 ETH. Dether menjanjikan pra-jualan swasta yang berjaya untuk pendedahan dan profil yang diterima semasa lawatan di seluruh dunia termasuk Tour StartupToken Asia pada Oktober 2017.

Visi Dether adalah untuk membuat mata wang digital untuk semua melalui telefon pintar mereka di mana pengguna boleh mencari pembeli dan penjual kriptografi serta dapat mencari kedai fizikal yang menerima kriptografi sebagai kaedah pembayaran. Dether telah dibangunkan dengan objektif untuk menawarkan semua orang keupayaan untuk mengambil bahagian dalam ekosistem blockchain tanpa orang tengah.

Dether secara rasmi disokong oleh Consensys, studio pengeluaran usaha membina aplikasi terdesentralisasi dan pelbagai pemaju dan alat pengguna akhir untuk ecosystem blockchain

Coinilium telah menggunakan pengetahuan khusus dan rangkaian kenalan global di industri blockchain untuk menyokong Dether sepanjang pra-jualannya dan akan terus memberi sokongan semasa Token Generative Acara dan seterusnya. Veteran Blockchain dan Ketua Pegawai Eksekutif Coinilium Eddy Travia mewakili Coinilium di Lembaga Penasihat TGE Dether.

Mengulas kejayaan dan keghairahan pra-jualan baru-baru ini di sekitar Dether, Eddy Travia menyatakan:

Dether mempunyai tawaran hebat dengan keupayaan untuk membuat cryptocurrency dan teknologi blockchain boleh diakses oleh pengguna di seluruh dunia dengan halangan yang sangat rendah untuk kemasukan. Mereka benar-benar memecahkan halangan kepada penggunaan blok global oleh mewujudkan jambatan yang berpusat di antara mata wang fiat dan cryptocurrency – dan menghapuskan semua pengantara.

Kami teruja untuk menjadi sebahagian daripada perjalanan Dether dan berharap untuk menyokong pasukan mereka sepanjang pelaksanaan mereka

Satu temu bual dengan Deter Co-Founder Hamid Benyahia untuk The Investor Investors Barber boleh dilihat di sini: https://www.youtube.com/watch?v=DdyFGEVBHr0&t=3s

About Coinsilium [19659017] Coinilium adalah pembina usaha pelukis dan pelabur yang membiayai dan menguruskan pembangunan syarikat-syarikat teknologi blockchain peringkat awal. Ini dilakukan melalui konsortium pelabur peringkat teratas, pemimpin pemikiran industri dan pengurus eksekutif. Berpusat di London, tumpuan Coinilium adalah untuk memacu inovasi dalam teknologi fintech dan blockchain, yang membolehkan para perniagaan memanfaatkan peluang pertumbuhan.

Saham-saham coinsilium didagangkan di Pasar Pertukaran Pertukaran NEX, pasaran utama untuk sekuriti tidak tersenarai yang dikendalikan oleh NEX Exchange, sebuah Pertukaran Pelaburan yang Diiktiraf di bawah Akta Perkhidmatan Kewangan dan Pasaran 2000.

Untuk maklumat lanjut mengenai Coinsilium sila lawati http://www.coinsilium.com

Mengenai Dether

Dether adalah teknologi berasaskan Gibraltar Syarikat yang membolehkan orang ramai membeli & menjual crypto untuk wang tunai dan membelanjakannya di kedai-kedai fizikal.

Untuk maklumat lanjut tentang Dether sila lawati https://dether.io/ atau sertai perbualan Telegram di https://t.me/joinchat/GkdUjUQ4jx_Apxmz2km4ww


Imej ihsan Dether

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments