Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Koin Cryptocurrency Dirty Telah Sambungan Klan Wu-Tang


· 8 Mac 2018 · 11:00 am <! – Kutipan

Kronologi Dirty Coin baru ini mempunyai hubungan dengan kumpulan hip-hop legenda Wu-Tang Clan melalui harta pusaka pengasas Ol 'Dirty Bastard. Hanya apabila anda berfikir dunia cryptocurrency tidak boleh menjadi lebih liar atau pelik, anda akan terkena seperti sepakan rumah pusingan ke kepala. Dunia hip-hop, filem kung fu, dan crypto bertembung kerana pengumuman penciptaan cryptocurrency baru. Crypto baru dipanggil Kotor

End Excerpt ->

Cryptocurrency Dirty Coin baru ini mempunyai hubungan dengan kumpulan hip-hop legenda Wu-Tang Clan melalui harta pengasas Ol 'Dirty Bastard .


Hanya apabila anda berfikir dunia cryptocurrency tidak boleh menjadi lebih liar atau pelik, anda akan terkena seperti sepakan rumah pusingan ke kepala. Dunia hip-hop, filem kung fu, dan crypto bertembung kerana pengumuman penciptaan cryptocurrency baru. Crypto baru dipanggil Dirty Coin dan ia datang dari harta pusaka Ol 'Dirty Bastard, salah seorang pengasas legenda Wu-Tang Clan.

 Wu-Tang Clan

Crypto

Bagi mereka yang tidak tahu, Klan Wu-Tang adalah salah satu kumpulan yang paling berpengaruh dalam sejarah hip-hop. Majoriti ahli-ahli individu kumpulan itu juga telah berjaya sebagai tindakan solo, termasuk Method Man, RZA, dan Ghostface Killah. Ciri-ciri menarik dari kumpulan itu adalah kecintaan mereka kepada filem-filem kung fu, yang mereka banyak merujuk.

Salah seorang pengasas kumpulan, Ol 'Dirty Bastard, adalah kad liar yang nyata. Dia telah ditangkap beberapa kali dan melarikan diri dari rehabilitasi mahkamah yang diperintahkan mahkamah. Dia menghabiskan sebulan di lam sebelum muncul untuk pesta pelepasan rekod. Ol 'Dirty Bastard akhirnya dihantar ke penjara. Selepas dia dibebaskan, dia menyertai semula kumpulan itu di studio rakaman mereka, di mana dia runtuh dan meninggal dunia pada tahun 2004.

Sekarang harta tanahnya mengeluarkan kronologi Dirty Coin cryptocurrency . Wajah duit syiling baru adalah anak lelaki Ol 'Dirty Bastard, Barsun Jones, yang pergi dengan moniker dari "Young Dirty."

Bukan Apa Ia Muncul Menjadi

Namun, Dirty Dirty bukanlah apa yang kamu akan fikir ia akan menjadi. Walaupun disebut sebagai cryptocurrency, nampaknya lebih banyak mengenai pemasaran untuk Young Dirty, yang mengatakan :

Jika peminat pada dasarnya membeli Dirty Coin sebelum konser, mereka mempunyai peluang yang lebih baik untuk masuk, mungkin untuk harga apa-apa. Jadi ini peluang yang besar untuk peminat kami.

 Ol 'Dirty Bastard

Ol' Dirty Bastard

Rupa-rupanya, anda boleh menggunakan Dirty Coin juga untuk barangan yang dikaitkan dengan Young Dirty. Apa yang menarik adalah bahawa ini bukanlah cryptocurrency pertama yang dikaitkan dengan Klan Wu-Tang. Ghostface Killah melancarkan usaha cryptocurrency Krim Capitol tahun lepas yang mengeluarkan token Dividen Krim.

Pemikiran yang gila yang terus menggelegak di dalam noggin saya adalah – yang kripto akan mengalahkan yang lain dalam penyerahan dalam perjuangan seni perkahwinan yang sejuk? Anda mempunyai Dirty Dirty yang baru dan Dividen Krim, kedua-duanya dikaitkan dalam beberapa cara dengan Klan Wu-Tang. Di sisi lain, anda mendapat crypto yang disahkan oleh Steven Seagal – Bitcoiin2Gen. Adakah sesuatu untuk menonton (atau pergi terus ke DVD).

Apa yang anda fikirkan harta Ol 'Dirty Bastard melancarkan cryptocurrency? Adakah anda penggemar klan Wu-Tang? Maklumkan kepada kami dalam komen-komen di bawah.


Gambar ihsan dari Flickr / @ urban_data dan Flickr / @ Coup d'Oreille


    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments