Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Kotak Video Native to Collaborate with ICOBox to Change the Digital Content Landscape


· 5 Februari 2018 · 11:00 pm <! – Petikan

Native Video Box (NVB), platform video asli asli Rusia , baru-baru ini mengumumkan ia bergabung dengan ICOBox, memandangkan syarikat itu terus ke tahap kedua ICOnya hingga 15 April 2018. Platform NVB bertujuan untuk mengubah wajah ekosistem pengiklanan digital di seluruh dunia dengan menghapuskan perantara dan membenarkan pemaju kandungan, pengiklan dan penerbit (iaitu laman web) untuk menyambung secara langsung. ICOBox adalah pembekal utama penyelesaian SaaS untuk

End Excerpt ->

Native Video Box (NVB), platform video asli asli Rusia yang baru muncul, baru saja mengumumkan ia sedang bekerjasama dengan ICOBox, kerana syarikat itu terus ke peringkat kedua ICOnya hingga 15 April 2018.


Platform NVB bertujuan untuk mengubah wajah ekosistem pengiklanan digital di seluruh dunia dengan melepaskan perantara dan membenarkan pemaju kandungan, pengiklan dan penerbit (iaitu laman web) untuk menyambung secara langsung. ICOBox adalah pembekal utama penyelesaian SaaS bagi syarikat-syarikat yang menjalankan ICO mereka dan akan menyediakan perkhidmatan teknikal, perundangan dan pemasaran yang akan memandu NVB melalui peringkat berikutnya dari tawaran tokennya.

Dalam dunia talian pemasaran pengiklan selalu mencari jejak maksimum untuk mencapai tujuan pemasaran mereka, sementara pengurus laman web mempunyai matlamat yang sama untuk menarik lalu lintas ke laman web mereka dengan tujuan menghasilkan pendapatan dari pengiklan yang sama. Kandungan video yang hebat adalah kunci untuk menarik penonton yang pengiklan dan penerbit mengidam, tetapi pencipta kandungan seperti studio video kecil dan blogger video aka vloggers perlu bersaing untuk pengedaran yang luas dan mungkin tidak selalu mempunyai kemampuan untuk mencapai penerbit yang terbaik. Platform NVB berhasrat untuk menjadi penyelesaian di mana pencipta kandungan, pengiklan, dan laman web boleh menyambung kepada rakan kongsi yang paling relevan.

Platform ini beroperasi sebagai sistem pengedaran video yang terdesentralisasi yang menempatkan kandungan video berlesen di laman web penerbitan, menyediakan pencipta kandungan dengan penonton tambahan yang besar. Tapak web hanya boleh memasukkan widget ke laman web mereka, dan teknologi AI NVB berfungsi untuk memilih kandungan yang sesuai untuk keluarnya. Pengguna akhir mengalami video sebagai asli di laman web ini, dan bukannya mengganggu.

NVB pada asasnya memotong rantaian bekalan iklan yang padat, membolehkan syarikat berkongsi sehingga 75% iklan -menyambung pendapatan dengan pengeluar kandungan dan pengedar. Alexander Shishow, pengasas dan CEO NVB, mencadangkan bahawa keupayaan NVB untuk secara langsung berkongsi hasil iklan dengan mereka yang benar-benar membuat dan mengedarkan kandungan yang akan menarik pencipta dan laman web terbaik kepada sistem mereka. Beliau menyatakan:

Keuntungan dari semua ini ialah ia memberikan pertumbuhan organik yang besar ke rangkaian kami, menarik platform terbaik dan kandungan video berlesen untuk bayaran yang munasabah, sehingga menjadikannya sangat menarik bagi pengiklan.

Pengasas bersama ICOBox Mike Raitsyn, yang juga penasihat kepada NVB, percaya projek unik dan menarik ini mempunyai apa yang diperlukan untuk menjalankan ICO yang berkesan. Bercakap mengenai perkongsian itu, Raitsyn berkata:

Mereka mempunyai semua bahan yang sesuai untuk tawaran awal yang berjaya. […] Ia datang kepada asas-asas: mereka menawarkan idea yang popular dan inovatif, produk berkualiti tinggi, dan mereka mempunyai pasukan yang kuat, dengan tanda yang mudah didekati dan berguna, oleh itu, pada pendapat saya, NVB boleh mengharapkan ICO awamnya menjadi satu yang berjaya.

Keseluruhan ekosistem beroperasi menerusi token utiliti NVB, yang diperlukan untuk menyertai sebarang transaksi. Sistem cryptocurrency dalaman ini bermakna transaksi boleh dibuat di antara mana-mana pemegang token di mana sahaja di dunia, yang juga menyelesaikan masalah dokumentasi pengawalseliaan atau menyelesaikan tuntutan kewangan, serta mengelakkan masalah komisi pertukaran mata wang yang tinggi.

Token pemegang akan menikmati bonus untuk memegang sejumlah token yang lebih tinggi dan akan dapat menyewa token kepada pengguna lain yang berpotensi. ICO kini berada di tahap kedua, menawarkan diskaun 20% ke atas tanda NVBnya sehingga 15 Februari. Peringkat ketiga tawaran token mereka akan bermula pada 16 Februari, apabila diskaun akan berkurang hingga 10%.

Maklumat lebih lanjut mengenai NVB boleh didapati di https://nvb.digital/ .

Bagaimana perbandingan NVB dengan platform video lain? Adakah anda fikir perkongsian mereka dengan ICOBox adalah perlawanan yang baik? Maklumkan kepada kami di komen di bawah.


Gambar ihsan dari ICOBox, NVB

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments