Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Kumpulan DomRaider memperkenalkan Versi Pertama mengenai Larutan Lelong Berdasarkan Blockchain mereka di bawah Auctionity Nama Jenama Baru


· 1 Februari 2018 · 1:00 petang <! – Kutipan

1 Februari 2018 – DomRaider Group dengan sukacita membentangkan versi awal blok kuasa mereka penyelesaian lelongan di bawah jenama baru Auctionity. Sebuah permulaan teknologi Perancis, DomRaider telah bekerja tanpa henti untuk membangunkan penyelesaian sumber terbuka yang akan membolehkan pengurusan lelongan masa nyata, memanfaatkan keupayaan luar biasa teknologi blockchain. Platform lelongan Auctionity menjanjikan penyelesaian yang inovatif untuk semua pemain pelelong di seluruh dunia, termasuk pelelong langsung, escrow,

End Excerpt ->

1 st Kumpulan DomRaider dengan sukacitanya membentangkan versi permulaan penyelesaian lekapan litar pintas mereka di bawah jenama baru Auctionity. Sebuah permulaan teknologi Perancis, DomRaider telah bekerja tanpa henti untuk membangunkan penyelesaian sumber terbuka yang akan membolehkan pengurusan lelongan masa nyata, memanfaatkan keupayaan luar biasa teknologi blockchain.


Platform lelong Auctionity menjanjikan penyelesaian yang inovatif untuk semua pemain pelelong di seluruh dunia, termasuk pelelong langsung, escrow, pakar penilaian, perkhidmatan penghantaran dan penyedia lelongan dalam talian. Ini akan menjadi rangkaian terdesalisasi pertama di dunia untuk pengurusan masa nyata dari mana-mana lelong di dunia, baik dalam talian maupun di dalam bilik lelong.

Beberapa ciri utama penyelesaian larangan rawak Auctionity adalah

  • Lelongan yang boleh diverifikasi secara umum yang merupakan leler-bukti
  • Pelelangan di seluruh dunia boleh diakses melalui antaramuka generik
  • Konsensus pada tawaran dalam masa kurang dari satu saat
  • Kos transaksi yang sangat rendah

Pelepasan versi pertama dari Auctionity adalah lonjakan besar ke depan oleh DomRaider Kumpulan ke arah kejayaan rancangan ambisius mereka merevolusikan lelongan melalui teknologi blockchain.

Pengurus Produk Blockchain Auction, Etienne Roudeix, menyatakan:

MVP ini direka untuk menjadi sangat mudah untuk digunakan dan digunakan. Ia bertujuan untuk menjadi alat mainstream dan mesra pengguna supaya sesiapa yang ingin menjual objek melalui lelongan, di laman web atau blog misalnya, boleh melakukannya dengan cepat dan mudah. ​​

Kumpulan DomRaider baru-baru ini telah menyelesaikan ICO yang sangat berjaya kempen di mana mereka berjaya melebihi sasaran dengan menjual 560 juta token kepada penyumbang di seluruh dunia. Semasa fasa ini, syarikat itu mengeluarkan DRT (DomRaider Token), medium transaksi rasmi mereka yang boleh ditukar pada platform HitBTC, Yobit, dan EtherDelta. Crowdsale yang sangat berjaya membolehkan DomRaider mempercepatkan aktiviti perkembangan mereka.

Berikutan pengenalan rasmi Auctionity, langkah seterusnya untuk DomRaider adalah untuk melaksanakan penyelesaian ini dengan pemain utama dalam industri lelongan atau yang bersedia memberikan jenis perkhidmatan ini pada masa hadapan. Dengan matlamat ini, mereka telah bekerjasama dengan NaviAddress, platform alamat digital yang terkenal. Seorang lagi pemain industri terkenal dijangka akan bermitra dengan DomRaider untuk menyokong strategi penyebaran Auctionity.

Tristan Colombet, CEO DomRaider, berkata:

Kami telah berhubung beberapa minggu dengan rakan kongsi yang berpotensi dan teknikal pertama ujian akan dijalankan dalam masa terdekat. Objektif kami pada bulan depan adalah untuk bekerja ke arah ini dan melipatgandakan peluang yang serupa dengan yang satu ini untuk akhirnya mendapat sokongan pemain nasional dan antarabangsa dan mempercayainya dengan nilai tambah Auctionity boleh membawa.

Pasukan DomRaider adalah sangat yakin harga DRT mereka akan mengalami lonjakan pada hari-hari yang akan datang. Mereka bersedia untuk melancarkan laman web token.domraider.com baru, yang dikhususkan untuk token DRT dengan ciri khusus untuk pemegang DRT, pelan tindakan untuk DRT, dan program insentif untuk pemegang DRT.

"Untuk memastikan perkataan kami dan menunjukkan kemajuan sebenar pada projek kami adalah faktor keyakinan utama bagi komuniti kami, 'jelas Damien Henriques, CMO of DomRaider. "DRT sudah diperdagangkan di tiga bursa, iaitu. HitBTC, EtherDelta, dan Yobit. Ia tidak lama lagi akan ditambah ke beberapa bursa lain. "

Untuk menyokong rancangan pembangunan mereka yang bercita-cita tinggi, DomRaider baru-baru ini memulakan pemacu perekrutan utama, membuka lebih daripada empat puluh jawatan baru dengan tujuan untuk menggandakan saiz pasukannya yang terkini. Berikutan pengambilan ini, syarikat itu sedang membina pasukan berdedikasi yang mengkhususkan diri dalam teknologi yang menjadi kunci kepada pasaran mereka, seperti blockchain, aset digital dan penurunan penangkapan.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai platform lelongan berasaskan blok lelongan Auctionity, sila lawati www .auctionity.com

Mengenai Kumpulan DomRaider: Pada awalnya pakar dalam menjual nama domain yang telah tamat tempoh melalui lelongan, DomRaider mengambil langkah ke dunia blockchain apabila ia berjaya menyimpulkan ICO pada tahun 2017. Kini berputar sekitar beberapa aktiviti, DomRaider kumpulan telah membuat empat laman web untuk membuat pemisahan yang jelas antara perkhidmatan yang berbeza yang ditawarkannya.

Hubungi: Paul Decombe dan Sabrina Gaillac

Email: [email protected] (Paul Decombe) / [email protected] (Sabrina Gaillac)


Gambar ihsan Auctionity

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments