Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Kumpulan ORS Adakah Misi Memperkasakan 1 Billion Usahawan Baru menjelang 2040 – Terima kasih kepada AI & Blockchain


· 8 Mac 2018 · 1:00 pagi <! – Petikan

ORS mempunyai visi bercita-cita tinggi untuk masa depan … untuk memberi kuasa 1 bilion usahawan baru (kecil) menjelang 2014, membolehkan mereka bersaing dengan syarikat besar terima kasih kepada Kecerdasan Buatan dan teknologi blockchain. Beribu pejabat di New York, ORS Group mengembangkan penyelesaian inovatif yang mengoptimumkan dan mengotomatisasi proses perniagaan yang kompleks. Dipercayai oleh syarikat-syarikat cip biru, jenama global seperti Pirelli, Rothschild, dan EY, dan juga agensi kerajaan seperti Menteri Itali della Difesa (Kementerian Pertahanan), ORS telah menyampaikan pelanggan lebih dari $ 10

End Excerpt ->

ORS mempunyai visi bercita-cita tinggi untuk masa depan … untuk memberi kuasa kepada 1 bilion usahawan baru (kecil) menjelang 2014, membolehkan mereka bersaing dengan syarikat besar terima kasih kepada Kecerdasan Buatan dan teknologi blockchain


Beribu pejabat di New York, ORS Group penyelesaian inovatif yang mengoptimumkan dan mengautomasikan proses perniagaan yang kompleks. Dipercayai oleh syarikat-syarikat cip biru, jenama global seperti Pirelli, Rothschild, dan EY, dan juga agensi kerajaan seperti Menteri Itali della Difesa (Kementerian Pertahanan), ORS telah menyampaikan pelanggan lebih daripada $ 10 bilion dalam pertumbuhan pendapatan dan margin yang lebih tinggi setiap tahun. Bitcoinist baru-baru ini mempunyai peluang untuk duduk dengan Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengerusi ORS SA (Switzerland), Fabio Zoffi, untuk membincangkan usaha terbaru syarikat.

Bitcoinist: Fabio, apa yang membuat anda ingin membina komuniti usahawan global melalui teknologi?

FZ: Dalam beberapa dekad, robot dan AI akan menjalankan hampir semua perniagaan dan melainkan jika anak-anak kita menjadi saintis, tidak akan ada pekerjaan yang mencukupi untuk penduduk hampir 10 bilion orang. Fikiran cemerlang seperti Stephen Hawking sangat bimbang pemilik tanaman robotik tidak ingin berkongsi keuntungan produktiviti dan oleh itu senario dystopian mungkin berlaku: syarikat gergasi yang sangat sedikit dan individu kaya akan menguasai dan mengawal hampir semua aset. Saya tidak mahu ini untuk anak-anak saya, saya membayangkan sebaliknya sebuah planet dengan berbilion-bilion kecil, dan syarikat-syarikat bebas dan bekerja bersama-sama, diselaraskan melalui apa yang saya sebut blok bangunan teknologi ABC: Algoritma, Blockchain, Cryptocurrency.

itu? Nah, berbilion-bilion usahawan bererti berbilion-bilion orang yang bebas dari segi kewangan, bebas dalam hidup mereka dan bebas dalam fikiran mereka. Jaringan orang ini akan mewujudkan kontrak sosial yang baru, yang lebih baik dan dengan kepekatan wang dan kuasa yang kurang sihat. Itulah sebabnya ORS telah memasuki ruang crypto.

Bitcoinist: Fabio, bagaimana ketiga teknologi ini (Algoritma, Blockchain dan Cryptocurrency) membantu perniagaan kecil untuk bertahan dan bersaing dengan syarikat besar?

FZ: Mari kita bayangkan kes penggunaan yang melampau, seperti seorang petani yang bekerja di suatu tempat di negara Asia Tenggara yang kecil dan berjuang untuk menjual hasilnya secara kompetitif dan membuat keputusan mengenai jumlah tanaman yang akan ditanam, masa, logistik penghantaran, dan sebagainya. Kita, di ORS, dapat memberi kuasa kepada petani sedemikian untuk menjalankan perusahaannya secara optimum melalui mengumpul data (yang disebut Big Data) dari pelbagai sumber seperti ramalan cuaca dan kualiti tanah dan algoritma yang dijalankan untuk meramalkan hasil tanaman dan untuk pengoptimuman harga yang dinamik (walaupun dikaitkan dengan bursa niaga hadapan komoditi, jika bermakna), yang akan membantu dalam pembuatan keputusan itu.

Rantaian blok boleh digunakan untuk memberikan ketelusan tentang keseluruhan foo rantaian d, memberi kelebihan kepadanya kerana kemungkinan tiba-tiba pengguna dengan mudah memeriksa kualiti produk biologi petani yang tidak tercemar. Dan jika dia dapat dibayar melalui cryptocurrency, tidak ada pengedar lagi yang akan dapat menyalahgunakan kedudukannya ketika tidak membayarnya tepat pada waktunya. Ini hanya satu contoh seperti bagaimana blok bangunan teknologi ABC boleh digunakan oleh "lelaki kecil" untuk menjaga dan menjalankan perniagaannya dengan jayanya terhadap pemain besar. Pendekatan ini dapat membantu kita mewujudkan masyarakat yang lebih seimbang. Ini adalah visi kami untuk masa depan.

Bitcoinist: Mari kita mengambil langkah mundur dan bercakap tentang sejarah ORS. Dari laman web ia kelihatan seperti syarikat telah menyampaikan penyelesaian perisian AI dan algoritma berasaskan kepada pelanggan besar di seluruh dunia untuk masa yang lama.

FZ: Betul. Penglihatan CTO Prof. Pierluigi Riva mengasaskan ORS sekitar 20 tahun yang lalu, berikutan Ph.D. dalam Penyelidikan Operasi, sains pengoptimuman melalui matematik. Dalam kajiannya, beliau mendapati nilai dalam menyediakan perisian dan membantu pelbagai perniagaan mengoptimumkan operasi dan proses mereka. Sejak itu, kami telah menawarkan produk tersebut kepada pangkalan pelanggan antarabangsa yang besar. Pasukan kami yang terdiri daripada lebih 100 ahli sains dan pemaju IT termasuk ahli matematik, pakar ekonomi, ahli fizik, ahli ekonomi dan pakar lain dalam bidang sains.

Bitcoinist: Bolehkah anda memberitahu kami lebih lanjut mengenai pelanggan anda? Industri mana yang paling anda kerjakan?

FZ: Kami mempunyai pelanggan di antara perusahaan Fortune 2000 dan kami bekerja di seluruh industri termasuk runcit, tenaga, kewangan, dan pembuatan – kami telah mengira bahawa penyelesaian perisian kami menyelamatkan kami Pelanggan lebih dari $ 1 bilion setiap tahun.

Bitcoinist: OK tetapi apa yang membuat anda memutuskan bahawa sudah tiba masanya untuk ORS memasuki industri blockchain?

FZ: AI dengan blockchain dan cryptocurrency boleh membantu perniagaan mencapai apa yang saya panggil kecekapan kecekapan. Apa yang saya maksudkan ialah kecekapan maksimum dan produktiviti teoritis yang boleh dicapai. Saya meminta pemaju kami untuk mula bekerja untuk mewujudkan penyambung pintar dari ketiga-tiga teknologi ini, yang kini kami panggil "Kontrak Hypersmart."

Secara ringkasnya: sebarang rantaian nilai pada asasnya terdiri daripada tiga aliran utama: (i) aliran barangan / perkhidmatan; (ii) aliran maklumat; (iii) aliran pembayaran. ORS, terima kasih kepada algoritmanya, sudah dapat "mengekstrak" kecekapan yang sangat tinggi – terkondisi atas ketersediaan data – dari proses yang berkaitan dengan pergerakan barang / perkhidmatan dalam rantai nilai, dengan menyegerakkan aktiviti semua peserta, bahkan bebas yang. Walau bagaimanapun, aliran maklumat, dokumen, dan pembayaran masih sangat lambat, rumit, dan entah bagaimana terperangkap pada masa lalu.

Telur Columbus adalah untuk memahami bahawa blokchain boleh digunakan untuk mengumpul dan berkongsi maklumat bersama dan bahawa Ethereum pintar kontrak sangat berguna untuk melaksanakan pembayaran segera tanpa pengantara kewangan.

Bitcoinist: Kontrak Hypersmart? Apa yang mereka dan apa yang membuat mereka berbeza daripada kontrak pintar yang kami gunakan untuk mendengar tentang?

FZ: Kontrak Hypersmart kami adalah penyambung pintar, yang mengaktifkan A.I. algoritma (off-chain) untuk menyelesaikan masalah kecekapan / pengoptimuman yang kompleks dengan menggunakan data yang disimpan pada rangkaian oleh organisasi bebas, yang terdesentralisasi; dan mereka juga boleh melepaskan pembayaran crypto segera. Oleh itu, kami membuat semua algoritma dan penyelesaian kami tersedia untuk komuniti secara keseluruhan – menyediakan blok bangunan teknologi ABC: Algoritma, Blockchain, dan Cryptocurrency kepada usahawan.

Bitcoinist: Bolehkah anda memberi kami contoh dari satu kontrak itu?

FZ: Kami telah mengetepikan perjanjian dengan rakan kongsi kami di Eidoo Wallet di Itali untuk menawarkan pengguna mereka Crypto-Robo-Advisor . Kontrak Hypersmart yang berasaskan A.I ini mengambil kira setiap keutamaan pelaburan dan profil risiko pengguna dan berdasarkannya, menjadikan pengimbangan semula dan cadangan kepelbagaian portfolio. Sila lihat apa yang rakan kongsi kami katakan mengenai perjanjian itu.

Bitcoinist: Hebat! Bagaimanakah seseorang boleh membeli Kontrak dan Algoritma Hypersmart itu?

FZ: Semua penyelesaian dan perisian kami boleh didapati di Platform kami sedang membina dan boleh dibeli menggunakan ORST, Token Utiliti kami.

Bitcoinist: Syarikat anda sudah begitu terkenal – terutamanya di Eropah. Oleh itu, kenapa saya menghadapi masalah melancarkan ICO?

FZ: Kerana saya mendapati ini adalah cara yang hebat untuk mewujudkan komuniti pemaju, usahawan, peminat crypto di seluruh dunia. Itulah titik permulaan yang baik untuk matlamat kami untuk memberi kuasa kepada 1 bilion usahawan baru terima kasih kepada teknologi kami.

Bitcoinist: Marilah kita bercakap tentang ICO dengan lebih terperinci kemudian. Apabila jualan token berlaku?

FZ: Token Utama Jualan akan bermula pada 28 April t h dan berakhir pada 26 Mei th .

Bitcoinist: Adakah sudah ada pra-jualan?

FZ: Ya. Kami telah berjaya menutup pra-ICO pada EUR 10 juta dan bertujuan untuk mengumpulkan 15 juta lagi semasa penjualan utama. Oleh itu, topi keras pada keseluruhan ICO adalah 25 juta euro. Perlu diingatkan bahawa pelabur pra-ICO kami tidak menerima sebarang bonus atau diskaun sehingga menghasilkan lapangan bermain untuk semua pembeli ORST.

Bitcoinist: Apa harga token individu?

FZ: [

Bitcoinist: Adakah anda memerlukan semua pembeli ORST untuk lulus prosedur KYC?

FZ: Sudah tentu! Kami komited untuk menjalankan perniagaan dengan cara yang paling telus dan mematuhi undang-undang. Oleh itu, kami memerlukan semua pembeli ORST untuk mendaftar pada Enjin ICO untuk meluluskan keperluan KYC. Kami, malangnya, tidak termasuk mana-mana warganegara China dan Amerika Syarikat untuk mengambil bahagian dalam ICO kami kerana keperluan undang-undang.

Bitcoinist: OK terima kasih banyak, Fabio! Apa cara terbaik untuk mengikuti ORS dan sentiasa up-to-date pada semua berita?

FZ: Sudah tentu kita akan menerbitkan semua berita utama di laman web kami: orsgroup.io . Di samping itu, kami hadir di semua platform media sosial utama termasuk Telegram Facebook Twitter YouTube Sedang .

Adakah anda berfikir bahawa teknologi blockchain, ditambah dengan AI dan Big Data, adalah masa depan analitik perniagaan? Bagaimana platform ORS Group dapat membantu pengusaha perniagaan kecil? Mari kita tahu pemikiran anda dalam komen di bawah.


Imej dan media ihsan Kumpulan ORS

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments