Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Kumpulan Tindakan Pemalsuan Bitcoin.com Memperoleh Steam Dengan Lebih Daripada 1000 Ahli


· April 30, 2018 · 6:30 pagi <! – Petikan

Usaha untuk menyaman Bitcoin.com atas didakwa "menipu" ) sebagai Bitcoin (BTC) telah mendapat sokongan daripada lebih daripada 1000 orang. Bitcoin.com Dan Cash Bitcoin: Cukup Adakah Cukup? Kumpulan Telegram yang berdedikasi yang terdiri daripada penganjur dan mereka yang kehilangan wang kerana berita cryptocurrency dan amalan cawangan maklumat semasa memegang 1016 ahli pada masa akhbar 30 April. Kumpulan itu telah wujud kurang dari seminggu, tetapi sudah mempunyai ciri-ciri cryptocurrency yang terkenal [

Cubalah untuk menuntut Bitcoin.com atas didakwa "menipu" yang mempersembahkan altcoin Bitcoin Cash (BCH) sebagai Bitcoin (BTC) mendapat sokongan daripada lebih daripada 1000 orang.


Bitcoin.com Dan Tunai Bitcoin: Cukup Cukup?

Kumpulan Telegram yang berdedikasi terdiri daripada penganjur dan mereka yang kehilangan wang disebabkan oleh berita cryptocurrency dan amalan cawangan maklumat semasa memegang 1016 ahli pada masa akhbar April 30.

Kumpulan ini telah wujud kurang dari seminggu, tetapi sudah mempunyai ciri-ciri cryptocurrency terkenal termasuk Charlie Shrem dan Richard Heart, serta pengasas Institut Nakamoto Pierre Rochard dan entrepre neur Alistair Milne.

Bertujuan untuk mengambil Bitcoin.com ke mahkamah dalam bidang kuasa berdaftarnya – negara Caribbean St. Kitts dan Nevis – kumpulan itu menumpukan kepada kepercayaan yang meluas bahawa sumber itu dengan sengaja menyesatkan pengguna untuk membeli pemiliknya dan pendukung BCH yang kuat, sering mendakwa bahwa "Bitcoin Cash adalah Bitcoin."

Walaupun penyokong ShapeShift Ketua Pegawai Eksekutif Erik Voorhees secara terbuka meminta Ver untuk menghentikan amalan minggu lalu, tuntutan mahkamah itu mempunyai motivasi di tempat lain.

Pengguna Berpasangan Dengan Bitcoin.com Kisah Seram

reka bentuk semula laman web menyaksikan Bitcoin.com, yang memulakan usaha yang difokuskan oleh BCH pada Q3 2017, menerbitkan apa yang dikatakan para peserta adalah kandungan yang paling menyesatkan lagi.

Setelah sebelumnya dirujuk kepada 'Bitcoin (BTC)' dan 'Bitcoin Cash (BCH) 'Penjelajah blok tapak sekarang melabel kedua-dua cryptocurrency' Bitcoin Core (BTC) 'dan BCH hanya sebagai' Bitcoin. '

"Semua orang kecewa dan marah dan anda mempunyai mangsa sekarang kehilangan wang kerana itu," MoneyTrigz menjelaskan . "[Bitcoin.com] melintasi garisan, dan kami menolak kembali secara sah."

Usaha ini telah dibanjiri dengan testimoni dari pengguna yang mengatakan mereka kehilangan dana sebagai hasil langsung dari melibatkan Bitcoin.com's pseudo-Bitcoin kandungannya.

Lain-lain mengesahkan memuat turun penjelmaan semasa dompet tapak memberikan pengguna Wallet wallet Bitcoin sambil menggambarkannya sebagai 'Bitcoin' – langkah yang tepat untuk menipu pengguna untuk menghantar dana BTC ke alamat BCH dan kehilangannya. [19659015"

Pilihan testimoni yang dibaca:

" Seperti banyak lagi saya kehilangan wang kerana mengelirukan Bitcoin Cash dengan Bitcoin sebenar … £ 14,500 tepat. Saya tidak pasti sekiranya kumpulan anda akan berjaya tetapi mudah-mudahan anda akan melepaskan saya sekurang-kurangnya melihat Mr Ver memberikan hidung berdarah … "

" Baik saya membeli tunai Bitcoin yang berpura-pura itu adalah bitcoin sebenar … kemudian kemudian saya mendapati bahawa ia bukan yang sebenar tetapi Bitcoin baru yang tidak serasi dengan yang lama.

"Hanya melakukan penyelidikan dan memuat turun bitcoin itu [.com] dompet. Seperti yang anda dapat lihat, selepas melalui proses pendaftaran, ledakan, 'wallet bitcoin anda sudah siap' belum ada dompet bitcoin? "

Butiran tuntutan tuntutan Terungkap Tidak lama kemudian

difailkan dan segala-galanya ditetapkan, kami boleh mendedahkan semua dokumen undang-undang dan firma guaman yang terlibat. "

Pada hujung minggu, ahli kumpulan melaporkan menerima undangan derma palsu dari MoneyTrigz di Twitter dalam bentuk mesej langsung

 lawsuit BItcoin.com [19659030SementaraituVerjugaterusmenyebabkankontroversisecaraindividudanjugadalamtaliandalambeberapaminggukebelakanganBitcoinist<a href= melaporkan mengenai pelbagai insiden apabila usahawan itu datang untuk bertiup dengan industri cryptocurrency over BCH.

Ver pendukung Craig Wright, yang mendakwa bahawa Satoshi Nakamoto, walaupun secara umum berjenjang "penipuan" oleh pengasas Ethereum Vitalik Buterin pada awal bulan ini.

Apa yang anda fikirkan tentang Bitcoin.com la pakaian? Mari kita ketahui di bahagian komen di bawah!


Imej ihsan dari Shutterstock, Twitter

, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments