Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Laporan SEC Baharu: Pertukaran Cryptocurrency Trading Token Keselamatan Mesti Daftarkan


· 11 Mac 2018 · 12:00 am <! – Petikan

Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (SEC) telah mengeluarkan amaran baru mengenai bahaya bursa crypto yang tidak dikawal selia dan menyatakan bahawa semua platform perdagangan bertukar-tukar aset digital yang dianggap sebagai sekuriti mesti mendaftar dengan SEC. Adakah Itu Bermakna SEMUA Bursa Perlu Mendaftar dengan SEC? Pada 7 Mac 2018, Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa AS (SEC) menerbitkan laporan baru mengenai keadaan semasa bursa cryptocurrency dan kemungkinan risiko bagi pelabur.

End Excerpt ->

The Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (SEC) telah mengeluarkan amaran laporan baru mengenai bahaya bursa crypto yang tidak dikawal selia dan menyatakan bahawa semua platform dagangan yang bertukar-tukar aset digital yang dianggap sekuriti mesti mendaftar dengan SEC


” width=”640″ height=”427″/>

Pada 7 Mac, 2018, Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa AS (SEC) menerbitkan sebuah laporan baru mengenai keadaan semasa bursa cryptocurrency dan potensi risiko bagi pelabur. Laporan itu menyatakan bahawa sesetengah ICO, aset digital dan kriptografi boleh diklasifikasikan sebagai "sekuriti" dan oleh itu setiap platform dagangan yang menukarnya mesti mendaftar dengan SEC dan mematuhi peraturan yang diperlukan. Laporan tersebut menyatakan:

Jika platform menawarkan perdagangan aset digital yang merupakan sekuriti dan beroperasi sebagai 'pertukaran,' seperti yang ditakrifkan oleh undang-undang sekuriti persekutuan, maka platform mesti mendaftar dengan SEC sebagai pertukaran sekuriti negara atau dikecualikan dari pendaftaran.

SEC prihatin bahawa pihak-pihak yang berlainan boleh melakukan perdagangan haram atau penipuan melalui pertukaran tidak berdaftar yang memperdagangkan "sekuriti" ini. Walaupun pertukaran hanya membolehkan perdagangan cryptocurrency berkualiti tinggi, SEC atau agensi kawal selia lain tidak mengendalikan syiling yang layak untuk diperdagangkan.

Pedagang Cryptocurrency Harus Berhati-hati dengan Pertukaran

 Pedagang Cryptocurrency Harus Berhati-hati dengan Pertukaran [19659015] Laporan ini juga memberi amaran bahawa kebanyakan pertukaran mata wang cryptocurrency mungkin tidak sepenuhnya mematuhi semua langkah pengawalseliaan dan mungkin tidak menawarkan sokongan atau perlindungan yang sewajarnya sekiranya pertukaran itu digugat atau pengguna kehilangan dana. Enjin perdagangan <a href= pertukaran cryptocurrency juga tidak menjamin untuk menyediakan data perdagangan yang tepat jika mereka tidak didaftarkan dan ditinjau oleh SEC.

Akhir sekali, banyak platform ini memberi kesan bahawa mereka melakukan pertukaran seperti berfungsi dengan menawarkan buku pesanan dengan tawaran terkini dan meminta harga dan data tentang hukuman mati di sistem, tetapi tidak ada alasan untuk mempercayai bahawa maklumat tersebut mempunyai integriti yang sama seperti yang disediakan oleh bursa sekuriti negara.

SEC juga menasihati pelabur dan peniaga untuk memeriksa sama ada pertukaran cryptocurrency didaftarkan, dikawal selia, dipercayai dan terbuka kepada semua pengguna.

Apakah pendapat anda mengenai laporan baru SEC yang diterbitkan? Adakah anda berfikir bahawa semua bursa cryptocurrency harus mendaftar dengan SEC? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Imej ihsan dari Pixabay, Shutterstock

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments