Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Larimar Goes Digital – Gem Semi Precious Memenuhi Bintang


· 14 Mac 2018 · 3:30 pm <! – Petikan

Orang mungkin berfikir bahawa hari ini ia sangat klise untuk melihat teknologi blockchain dan cryptocurrency ubat untuk semua yang salah di dunia kita, atau apa sahaja yang memerlukan penambahbaikan. Walau bagaimanapun, ia tidak bijak untuk tidak mengiktiraf revolusi dan gangguan bahawa bitcoin dan "anak-anaknya," dalam kes ini Stellar, menyebabkan dalam banyak aspek kehidupan kita. Oleh itu, tidak boleh mengejutkan apabila masyarakat pelombong, yang

Akhir Petikan ->

Orang mungkin berfikir bahawa hari ini sangat klise untuk melihat teknologi blockchain dan cryptocurrency sebagai ubat untuk semua yang salah di dunia kita, atau apa sahaja yang memerlukan penambahbaikan. Walau bagaimanapun, ia tidak bijak untuk tidak mengiktiraf revolusi dan gangguan bahawa bitcoin dan "anak-anaknya," dalam kes ini Stellar, menyebabkan dalam banyak aspek kehidupan kita. Oleh itu, tidak boleh mengejutkan apabila masyarakat pelombong, yang seluruh kehidupannya berkisar permata yang bernama Larimar, menyaksikan yang sama terancam, penyelesaian mereka adalah berpaling kepada Stellar, rangkaian super terjaminnya dan pertukaran yang terdesentralisasi untuk larutan.


Larimar adalah batu semi-berharga yang hanya terdapat di satu tempat di seluruh dunia, sebuah gunung berapi mati di pulau Caribbean bernama Hispaniola, di sebelah Republik Dominika. Larimar atau Blue Stones of Atlantis kerana ia juga dikenali sebagai peringkat antarabangsa di antara lima permata yang paling jarang ditemui di dunia. Menghairankan, ia sangat rendah nilai walaupun ia telah berjaya mencapai pasaran berjuta-juta dolar. Itu diharapkan, melupakan betapa jarang dan unik batu ini, sifatnya yang paling berharga adalah keindahannya.

Masyarakat pelombong Larimar telah lama dikecewakan oleh pengeksport yang datang dari banyak negara yang sering kali mengambil batu dengan hanya janji untuk membayar balik apabila mereka kembali. Beberapa bulan kemudian, apabila mereka berbuat demikian, mereka membayar permata yang mereka ambil dalam perjalanan mereka sebelum tetapi mengambil penghantaran baru dengan mata wang yang lemah yang mereka gunakan sekali lagi, janji lain. Ia adalah idea orang luar, seseorang yang kerap mengunjunginya ke rantau ini yang menawarkan penyelesaian: Tukar mata wang dan ubah pembeli. Larimar terpaksa pergi digital.

Projek Blue Atlantis ( www.atlantisblue.org ), yang terdiri daripada ketiga-tiga persatuan dan koperasi yang bertanggungjawab membawa Larimar ke dunia, telah mengadopsi Bintang Rangkaian sebagai rumah digital dan Atlantis Blue Digital Tokens sebagai mata wang barunya. Langkah ini sangat difahami, kini tidak perlu menunggu enam bulan untuk dibayar apabila anda boleh menjual satu gram Larimar dengan menjual satu token digital Atlantis Blue dan dibayar dengan serta-merta.

Seolah-olah menghukum pembeli antarabangsa yang lama, Projek Blue Atlantis telah memutuskan untuk tidak hanya menukar sebahagian besar pasaran fizikalnya ke dalam rangkaian digital di rangkaian bintang, tetapi juga untuk mengendalikan pemegang tanda tangan untuk harga. Ini bermakna apabila pengeksport muncul untuk membeli Larimar fizikal, dia akan perlu membayar harga perdagangan terakhir yang disenaraikan di Exchange Teragih Cemerlang.

Terdapat banyak perubahan fizikal lain yang dirancang yang akan dilaksanakan oleh Atlantis Blue Project untuk membetulkan kekurangan kerja untuk pekerja tukang, yang disebabkan oleh pengeksportan haram batu. Oleh undang-undang, batu mesti dipotong dan dipoles sebelum meninggalkan negara ini, walaupun ini sukar untuk dikuatkuasakan kerana kekurangan infrastruktur yang sesuai dalam masyarakat.

Untuk mengelakkan isu-isu ini di masa depan, masyarakat akan mengawasi pembinaan sebuah gudang penerima, yang akan menjadi satu-satunya koleksi untuk batu apabila mereka meninggalkan lombong. Ini adalah di mana batu-batu akan ditimbang dan ditambah ke rekod. Sebuah kem seni akan dibina di mana batu akan memperoleh status undang-undang untuk dieksport tetapi hanya selepas mereka dipotong dan digilap. Dan akhirnya, mereka akan membina Atlantis Blue Exchange yang akan menjadi titik tunggal pengedaran.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang dinamika Blue Blue Project sila lawati laman web mereka di www.atlantisblue.org

Fanny Ng
PR & Speaker
Telefon: +18299565117
eMail: [email protected]

Chupaderos,
Bahoruco, Barahona
81000 – Republik Dominika


Imej ihsan dari Geologyin

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments