Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

LDJ Capital's David Drake: 'Bitcoin Akan Bernilai $ 30K pada Akhir Tahun'


· 26 Mac 2018 · 4:30 pagi <! – Petikan

Pengasas dan pengerusi LDJ Capital, David Drake mencatat rekod, mengatakan bahawa "Bitcoin akan bernilai $ 30,000 pada akhir tahun. "Selepas" musim sejuk sejuk "untuk cryptocurrencies, pelabur yang menyatakan bahawa 2018 akan membentuk sebagai penapisan untuk bidang itu. "Waktu Cryptocurrency Wall Street" Bercakap kepada Bloomberg, LDJ Capital, David Drake meneruskan pandangan positifnya mengenai arah yang sedang bergerak Bitcoin. Dia mencatatkan bahawa cryptocurrency adalah panas di

Akhir Petikan ->

Pengasas dan pengerusi LDJ Capital, David Drake telah mencatat, mengatakan bahawa "Bitcoin akan bernilai $ 30,000 pada akhir tahun." "Musim dingin sejuk" untuk cryptocurrencies, pelabur yang menyatakan bahawa 2018 akan membentuk sebagai penapisan untuk lapangan.


 David Drake

"Cryptocurrency Wall Street Time"

Bercakap kepada Bloomberg LDJ Capital's David Drake meneruskan pandangan positifnya mengenai arah yang bergerak Bitcoin. Dia menyatakan bahawa cryptocurrency panas di Asia sekarang juga Amerika Syarikat, yang dia nyatakan adalah "pasaran terbesar sekarang." Drake sangat optimis, meramalkan peningkatan yang besar dalam harga cryptocurrency utama dunia. Ini disebabkan oleh peningkatan panduan dari badan pengawalseliaan serta Wall Street semakin banyak terlibat.

Walaupun Drake tidak percaya pada masa depan yang cerah di Bitcoin, dia sepatutnya mengambil sikap yang agak berbeza berbanding Ketua Pegawai Eksekutif Twitter Jack Dorsey, yang berkata bahawa Bitcoin akan menjadi "mata wang tunggal" [2007] yang baru-baru ini di internet. Sebaliknya, Drake menegaskan bahawa "ratusan" kriptografi yang berbeza akan tetap ada di pasaran.

 Bitcoin

Tenang Kuda Anda

Pelabur bitcoin yang dicatatkan adalah tegas pada fakta bahawa terdapat projek yang sangat inovatif menawarkan "penyelesaian hebat" yang boleh menggoncangkan kedudukan cryptocurrency. Dia mencatatkan beberapa mata wang maya yang panas pada tumit Ethereum, tetapi dia mengekalkan Bitcoin akan kekal di atas . Menurut Drake, Bitcoin adalah mengenai pemeliharaan modal.

Dia juga mengambil pendekatan santai untuk semua gembar-gembur yang sedang berjalan. "Kami harus tenang sedikit", kata Drake setelah mengakui SEC menyatakan bahawa beberapa mata wang sedia ada adalah "penipuan."

 masa depan cerah Bitcoin

Masa depan yang cerah di hadapan

selepas pergerakan Google dan Facebook untuk melarang pengiklanan langsung penawaran projek permulaan duit syiling (ICO), Drake tetap optimis. Dia mengatakan bahawa mereka "melakukan perkara yang betul" kerana ia memberi penekanan kepada projek dengan penyelesaian sebenar. Kedudukannya adalah sama berhubung dengan SEC yang menjejaskan ICOs, percaya bahawa ini hanya akan mengesahkan projek dengan nilai sebenar, penyelesaian tindakan dan produk dengan aplikasi sebenar.

Selepas "musim dingin yang sejuk" untuk cryptocurrencies, pengasas LDJ Capital nampaknya percaya bahawa 2018 akan membentuk sebagai satu yang menentukan untuk bidang ini.

Menurut pendapat anda, apa yang anda fikir 2018 untuk dunia crypto? Adakah Bitcoin akan mencecah $ 30,000? Berikan kami maklumat dalam komen di bawah!


Imej ihsan dari Pxhere, LinkedIn, dan arkib Bitcoinist.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments