Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Lite untuk Panduan Kami – LitePay, Lcash Membantu Litecoin Memimpin Pemulihan Crypto


· 15 Februari 2018 · 8:30 pagi <! – Petikan

Litecoin telah menguasai pasaran cryptocurrency minggu ini. Penerbitan cryptocurrency kelima oleh topi pasaran telah melonjak ke atas 50 peratus dari pagi Selasa hingga masa penulisan ini, boleh dikatakan membawa seluruh pasaran dengannya. Litecoin kini berdagang pada $ 233.81, selepas dagangan serendah $ 153.51 pada awal minggu ini. Ayo Ada Jadilah LitePay! Peningkatan harga dramatik cryptocurrency telah banyak didorong oleh pengumuman bahawa LitePay – seketika

End Excerpt ->

Litecoin telah menguasai pasaran cryptocurrency minggu ini. Penerbitan cryptocurrency terbesar kelima oleh topi pasaran telah melonjak ke atas 50 peratus dari pagi Selasa hingga masa penulisan ini, boleh dikatakan membawa seluruh pasaran dengannya. Litecoin kini berdagang pada $ 233.81, selepas dagangan serendah $ 153.51 pada awal minggu ini.


Let There Be LitePay!

Peningkatan harga dramatik cryptocurrency telah banyak didorong oleh pengumuman bahawa LitePay – sebuah pemproses pembayaran serta-merta yang membolehkan vendor segera menukar transaksi Litecoin ke dalam mata wang fiat – akan dilancarkan pada 28 Februari.

Menurut penganalisis penyelidikan di Lombardi Financial, LitePay ditetapkan untuk mentakrifkan semula "mata wang" aspek cryptocurrency. Pengguna Litecoin akan dapat menukar Litecoin ke dolar dan sebaliknya melalui kad LitePay yang kompatibel dengan Visa mereka, yang boleh digunakan di semua ATM atau perniagaan yang menyokong pembayaran Visa.

Potensi LitePay adalah penting, untuk mengatakan paling sedikit. Kriptografi telah banyak dihalang oleh kes penggunaan terhad dan penerimaan minimum. Keupayaan untuk menggunakan kad debit Litecoin berkuasa VISA untuk menjalankan urus niaga sebenarnya boleh menjadi penukar permainan untuk ruang cryptocurrency – dan pelabur mungkin membeli ke dalam spekulasi itu.

 Coinbase

Pengumuman LitePay juga diikuti dengan pengumuman dari mata wang utama cryptocurrency marketplace Coinbase, yang telah melancarkan perkhidmatan baru yang memberi peniaga kepada kemampuan untuk menerima Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum dan pembayaran Litecoin.

Cash Me Outside

dorongan tambahan terima kasih kepada hujung minggu yang dirancang untuk memungut Litecoin ke Litecoin Cash . Tidak sepenuhnya berbeza dengan Bitcoin Cash yang bertahan dari Bitcoin, Litecoin Cash mendakwa menjadi lebih baik daripada pendahulunya – walaupun ada sedikit bukti untuk menyokong tuntutan tersebut.

Garpu itu dijadualkan berlangsung pada hari Ahad dan akan menganugerahkan pemegang Litecoin percuma Litecoin Cash . Bagi setiap orang Litecoin, pelabur akan menerima 10 Litecoin Cash.

Charlie Lee, pengasas Litecoin, telah memanggil cadangan "penipuan" yang dicadangkan, menulis:

Lee bukan satu-satunya dengan pandangan negatif pada garpu, telah menjadi agak ganggu dalam cryptocurrency sejak kebelakangan.

Banyak yang melihat Litecoin Cash sebagai percubaan lain untuk menjadi cepat kaya dengan menggunakan rupa jenama yang terkenal untuk mengelirukan pelabur yang tidak berpengalaman. Walau bagaimanapun, wakil Litecoin Cash memberitahu CNBC:

Charlie Lee benar-benar berhak untuk menjadi skeptis dan memberi amaran kepada komuniti mengenai penipuan yang berpotensi […] akhirnya, apa yang baik bagi penambang adalah baik untuk rangkaian.

 Litecoin "width =" 640 "height =" 480 "srcset =" https://www.buybitcoinsingapore.net/wp-content/uploads/2018/02/Litecoin-coins.jpg 800w, http://bitcoinist.com /wp-content/uploads/2016/07/Litecoin-coins-300x225.jpg 300w, http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/2016/07/Litecoin-coins-600x450.jpg 600w "sizes =" (max-width: 640px) 100vw, 640px "/> </p>
<p> Terlepas dari pandangan Litecoin Cash, spekulasi dan keinginan untuk syiling percuma pastinya telah membantu memacu harga Litecoin yang lebih tinggi lagi </p>
<p> <em> <b> Adakah anda teruja tentang potensi untuk transaksi Litecoin yang berkuasa Visa serta-merta melalui LitePay? Adakah anda fikir Litecoin Cash adalah penipuan? Beri tahu kami dalam komen di bawah! </b></em></p>
<hr/>
<p><em> Gambar ihsan AdobeStock, Twitter / @SatoshiLite, Twitter / @ LitePayInc, dan arkib Bitcoinist. </em></p>
<p> <!-- End Content --><!-- Ad After Content --> <!-- End Ad After Content --><span class=
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments