Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Litecoin, Dogecoin, dan Bitcoin Cash Are Neck-and-Neck dalam Perlumbaan Pembayaran


· March 6, 2018 · 12:00 pm <! – Kutipan

Walaupun Bitcoin masih lebih disukai untuk berurus niaga, data terkini menunjukkan bahawa Litecoin, , dan, dengan mengherankan, Dogecoin, kini leher dan leher dalam perlumbaan pembayaran cryptocurrency. Altcoins Vie untuk Pasaran Saham Tetapi Bitcoin Masih Raja Dalam tempoh enam bulan kewujudannya, jumlah urus niaga untuk Bitcoin Cash – Bitcoin spinoff yang memberi tumpuan kepada transaksi yang lebih murah dan cepat untuk pembayaran setiap hari – telah merosot sejak rekod tertinggi pada awal tahun ini. Sementara itu, Bitcoin masih sangat disukai untuk berurusniaga, data terkini menunjukkan bahawa Litecoin, Bitcoin Cash, dan, dengan mengherankan, Dogecoin, kini sedang leher dan leher dalam perlumbaan pembayaran cryptocurrency.


Altcoins Vie untuk Pasaran Saham Tetapi Bitcoin Still King

Dalam enam bulan kewujudannya, jumlah urus niaga untuk Bitcoin Cash – Bitcoin spinoff yang memberi tumpuan kepada transaksi yang lebih murah dan lebih cepat untuk pembayaran setiap hari – telah merosot sejak rekod tertinggi di permulaan tahun. Sementara itu, altroin lain juga memberi tumpuan kepada pembayaran lebih murah dan lebih cepat, iaitu Litecoin dan cryptocurrency Dogecoin yang dalam pipi, telah mengikuti kursus yang sama seperti pengguna cryptocurrency yang masih sangat suka dengan Bitcoin.

 Transaksi Cryptocurrency

Tetapi Bitcoin mengetepikan, ternyata bahawa Litecoin telah menjadi pilihan alternatif yang lebih murah untuk pengguna cryptocurrency selama lebih dari enam bulan walaupun selepas Bitcoin Cash menjadi satu perkara.

Hanya tiga contoh yang dicatatkan di mana pancang dalam urus niaga Bitcoin Cash melepasi Litecoin, khususnya pada pertengahan bulan Ogos dan pertengahan November 2017, dan sekali lagi pada pertengahan bulan Januari 2018.

 transaksi

Litecoin juga berpengalaman lonjakan populariti menjelang akhir tahun lalu, melihat jumlah urus niaga kuartikel berkemungkinan disebabkan oleh lonjakan dalam urus niaga Bitcoin semasa masa yang sama . Walau bagaimanapun, pancang dalam jumlah urus niaga Bitcoin Tunai kelihatan kurang organik, ditandakan dengan penurunan yang tidak menentu dalam masa beberapa hari, tidak seperti Litecoin, penggunaannya sedikit lebih mantap dalam tempoh masa yang diberikan.

Sementara itu, peningkatan semula Dogecoin telah menyaksikan kenaikan ketara dalam jumlah urus niaga terlalu lambat, meletakkannya setanding dengan Litecoin dan Bitcoin Cash. Walaupun ini juga boleh menjadi fenomena yang singkat kerana spike bertepatan dengan berita mengenai garpu yang pertama kali dijuluki Dogethereum yang dijadualkan pada akhir tahun ini.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments