Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

LocalCoinSwap: Exchange Community Cryptocurrency Exchange


· March 2, 2018 · 11:45 pm <! – Petikan

Oleh kerana minat dalam perdagangan cryptocurrency terus berkembang, banyak pertukaran mendapati diri mereka tidak dapat menutup kemasukan pengguna baru. Di samping itu, penipuan dan hacks baru-baru ini menjadikan ramai peniaga curiga menggunakan pertukaran berpusat yang ada. LocalCoinSwap menawarkan peniaga alternatif yang selamat dan terdesentralisasi. Kebangkitan Pertukaran Desentralisasi Dalam beberapa bulan terakhir, minat dan permintaan untuk cryptocurrency dan aset digital telah meletup. Oleh sebab minat yang besar dari

End Excerpt ->

Seiring minat dalam perdagangan cryptocurrency terus berkembang, banyak pertukaran mendapati diri mereka tidak dapat menampung kemasukan pengguna baru. Di samping itu, penipuan dan hacks baru-baru ini menjadikan ramai peniaga curiga menggunakan pertukaran berpusat yang ada. LocalCoinSwap menawarkan peniaga alternatif yang selamat dan terpencil.


Kebangkitan Bursa Desentralisasi

Dalam beberapa bulan terakhir, minat dan permintaan untuk cryptocurrency dan aset digital telah meletup. Oleh kerana minat yang besar dari pelabur dan peniaga baru, banyak pertukaran cryptocurrency – termasuk Bittrex dan Binance – dipaksa untuk sementara melumpuhkan pendaftaran akaun baru, meninggalkan pedagang untuk mencari cara perdagangan alternatif.

Banyak pedagang hanya beralih kepada mana-mana nombor pertukaran berpusat yang ada di ruang crypto, tetapi ada yang memilih untuk menggunakan bursa yang terdesentralisasi seperti EtherDelta dan Idex.

Menurut sesetengah pakar, bursa yang terdesentralisasi akan perlahan-lahan mulai mengambil alih pangsa pasar dari bursa-bursa berpusat. Sebab-sebab mengapa peniaga dan pelabur mula menggunakan pertukaran berpusat berbeza-beza. Yuran yang lebih rendah, perdagangan telus, dan pengalaman pengguna yang lebih baik adalah beberapa sebab yang paling umum mengapa peniaga membuat suis.

A Cryptocurrency Exchange Transparent and Community Focused Currency

Walaupun peniaga-peniaga cryptocurrency banyak bersetuju bahawa pertukaran yang berpusat adalah masa depan cryptocurrency dan perdagangan aset digital, masih ada beberapa bidang yang perlu diperbaiki. Walaupun lebih telus daripada rakan-rakan mereka yang terpusat, tanaman semasa pertukaran yang terdesentralisasi masih kurang wawasan nyata mengenai aliran wang dan baki akaun.

LocalCoinSwap bertujuan untuk mengubahnya dengan membuat ketelusan salah satu matlamat utama mereka. Pertukaran peer-to-peer yang terdesentralisasi merancang untuk menawarkan ketelusan yang lengkap melalui pendedahan awam aliran pendapatan, upah, pendapatan, dan maklumat kewangan lain yang berkaitan dengan projek tersebut.

Pasukan di belakang LocalCoinSwap sedang mencipta satu yang benar – pertukaran yang terdesentralisasi yang beroperasi untuk kepentingan penggunanya. 100% dari keuntungan pertukaran akan diagihkan kepada pemegang tanda-tanda asli CryptoShares platform. Pemegang CryptoShares juga akan mempunyai akses kepada ketinggian udara daripada ICO yang dijalankan pada platform dagangan LocalCoinSwap.

Pengesahan ID adalah sakit kepala yang lain yang melanda banyak peniaga dan pelabur cryptocurrency. Menurut laman web LocalCoinSwap pengguna akan dapat dengan mudah berdagang di bursa tanpa perlu melalui pengesahan ID yang lama dan sukar. Pengguna hanya perlu mendaftar dengan alamat e-mel peribadi mereka untuk memulakan perdagangan di platform dengan serta-merta. Tiada pengimbasan ID, tiada maklumat akaun bank, tiada KYC.

 A Cryptocurrency Exchange yang Telus dan Komuniti Terfokus Pertukaran

LocalCoinSwap ICO

LocalCoinSwap tidak bertujuan untuk terus mendapat keuntungan dari pertukaran yang terdesentralisasi. Sebaliknya, pengguna akan dapat memperoleh keuntungan pertukaran jika mereka mengambil bahagian dalam Tawaran Syiling Permulaan. Token yang akan diedarkan melalui jualan token yang akan datang akan membolehkan pengguna untuk menerima 100% keuntungan pertukaran secara automatik melalui struktur pembayaran dividen.

Jualan token ini dirancang untuk dijalankan pada 15 Mac dan bertujuan untuk meningkatkan sebanyak 20 juta $. Ia pasti menarik untuk melihat bagaimana LocalCoinSwap akan dapat bersaing dengan gergasi pertukaran asing seperti EtherDelta dan Idex.

Apakah pendapat anda tentang pertukaran ini yang baru? Adakah anda berfikir bahawa pertukaran cryptocurrency yang didorong oleh masyarakat akan memberi manfaat kepada ekosistem cryptocurrency? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Imej ihsan dari LocalCoinSwap

Bitcoinist tidak mengesahkan dan tidak bertanggungjawab atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

(fungsi (d, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments