Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Lydian Dapat Pelaburan Baru dari Investor Blockchain yang terkenal, Chris Rouland Lydian mengumumkan Pelaburan Baru dari Investor Blockchain Prolific, Chris Rouland dan pengumuman penasihat baru.


· February 11, 2018 · 12:07 pm Pada 10 Februari, Lydian mengumumkan ia telah memperoleh pelaburan baru dan menambah dua penasihat baru kepada lembaga penasihatnya. Chris Rouland, seorang usahawan siri pengasas Endgame, Bastille Networks dan yang paling baru-baru ini Phosphorus, pelabur blockchin yang produktif, veteran dalam keselamatan maklumat, dan pemegang sedozen paten yang berkaitan dengan Cyber ​​Security, telah menyertai Lydian sebagai pelabur dan

Akhir Kutipan ->

Lydian Mengumumkan Pelaburan Baru dari Pelabur Blockchain Prolifik, Chris Rouland dan pengumuman penasihat baru


Pada 10 Februari, Lydian mengumumkan ia telah memperoleh pelaburan baru dan tambahkan dua penasihat baru kepada lembaga penasihatnya. Chris Rouland seorang usahawan siri pengasas Endgame, Bastille Networks dan yang paling baru-baru ini Phosphorus, pelabur blockchin yang produktif, veteran dalam keselamatan maklumat, dan pemegang sedozen paten yang berkaitan dengan Cyber ​​Security, telah menyertai Lydian sebagai pelabur dan penasihat. Ageesen Sri, tokoh popular dalam komuniti cryptocurrency yang mempunyai pengalaman selama enam tahun dalam ekosistem cryptocurrency / blockchain juga menjadi sebahagian daripada pasukan Lydian.

Individu ini menyertai Lydian kerana mereka berkongsi wawasan produk dan cadangan nilai Syarikat dalam ekosistem. Dengan token Lydian, individu dan syarikat akan dapat membeli A.I. didorong, pemasaran digital yang disasarkan yang jauh lebih berkesan dalam menjana ROI.

"Misi di belakang Lydian dan The Whisper Network akan memberi impak besar kepada organisasi dan ekosistem yang bergantung kepada keupayaan pemasaran digital untuk membawa produk dan perkhidmatan mereka ke arus perdana," kata Ageesen Sri, "Saya yakin pasukan dan mereka latar belakang akan memainkan peranan penting dalam mengubah cara industri ini berinteraksi dengan dan menggunakan teknologi pemasaran dan inovasi yang dibina menggunakan platform yang disokong blok Lydian. "

Lydian membantu jenama dengan pemasaran digital dan melibatkan penonton ideal mereka, merentas pelbagai platform dalam cara yang menggabungkan data besar, AI dan automasi untuk keputusan yang dioptimumkan.

Pelaburan blockchain tambahan ini kepada ICO selanjutnya mengesahkan kemungkinan besar Protokol Rangkaian Whisper di belakang Lydian. Rangkaian Whisper, akan menggunakan salah satu aplikasinya, MonaChain untuk mengurangkan penipuan iklan. Penipuan iklan kemungkinan akan melebihi $ 50 bilion pada tahun 2025, kedua hanya untuk perdagangan dadah sebagai sumber pendapatan haram. MonaBrowse, adalah aplikasi yang direka untuk membantu mengurangkan penggunaan penghalang iklan yang kini dipasang pada 700 juta peranti di seluruh dunia.

"Peningkatan pembelajaran komputer di seluruh Cyber ​​Security dan penipuan iklan adalah perkembangan generasi yang menggunakan kemajuan teknologi baru untuk menyelesaikan masalah keras yang dicipta oleh penjenayah siber yang dibiayai dengan baik. MonaChain akan membantu menghentikan satu vektor jenayah siber yang besar, "kata Chris Rouland .

Memandangkan Rouland dan Sri menasihati akan menjadi gabungan yang kuat kepada pasukan Lydian. Kedua-duanya sangat berkelayakan, mahir dan membawa kepakaran mereka untuk memastikan setiap aspek projek Lydian dioptimumkan sepenuhnya. Salah satu aspek yang paling penting dalam projek Lydian yang penasihat ini akan menambah nilai adalah Protokol Rangkaian Whisper (WNP).

Protokol Rangkaian Whisper direka untuk menyelesaikan isu skala untuk blockchain, yang kini lambat semulajadi. Teknologi blockchain tradisional bergantung kepada pelombong untuk mencipta hash blok ibu bapa tunggal dengan rantaian tunggal. Teknologi Rangkaian Whisper akan mengekalkan keutuhan blok block ketika menggunakan proses untuk mengesahkan urus niaga yang sangat berbeza, dan lebih cepat.

Pada Rangkaian Whisper, blok dicipta secara selari. Setiap blok adalah sah selagi setiap tindak balas terdahulu juga sah dan direkodkan oleh nod. Pada dasarnya, Rangkaian Whisper menghalang keperluan bagi setiap transaksi tunggal untuk mempunyai hash tersendiri, yang para penambang bersaing untuk membuat satu sama lain. Ini membolehkan Rangkaian Whisper menjadi sangat cepat berbanding dengan blok tradisional.

Tokoh Lydian, serta DApps Lydian (aplikasi terdesentralisasi) seperti MonaChain dan MonaBrowse, akan membolehkan individu dan perniagaan mengubah cara mereka membeli dan menerima iklan digital. Melalui Lydian, pengiklanan digital akan lebih cepat, lebih selamat, dan jauh lebih cekap. Syarikat-syarikat mencari jalan untuk meningkatkan ROI mereka pada perbelanjaan iklan berpotensi mendapat manfaat dengan menggunakan token Lydian dan produk Lydian.

Lydian mempunyai potensi untuk menjadi pengubah permainan untuk iklan digital dan blockchain selama-lamanya. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Lydian dan bagaimana ia cuba membuat perbezaan ketara dalam ruang ini, sila lawati: https://lydian.io

Tentang DaVinci Marketing Cloud

DaVinci11 adalah OS pemasaran pembelajaran mesin frekuensi tinggi pertama di dunia, yang dibina untuk meningkatkan industri pengiklanan dan SaaS. Ia menyatukan pengalaman pelanggan, jadi pemasar dapat menargetkan pelanggan sepanjang perjalanan pembelian keseluruhan dan merentasi semua titik sentuhan pengguna, tanpa menghiraukan saluran penghantaran. Teknologi AI proprietarinya, Mona Lisa, membina persona pengguna dengan mengagregatkan data merentasi saluran. Data aliran cecair dan berterusan platform disusun ke dalam graf semantik untuk membentuk kluster sambungan, menggunakan pembolehubah korelasi. Semua melalui satu klik, ia memberi kuasa kepada agensi dan pemasar untuk membenarkan perisian yang berkaitan untuk mengoptimumkan pasaran pengiklanan global $ 230 bilion yang didorong secara manual. Ibu pejabat syarikat itu berada di Miami, namun ia mempunyai pejabat di Sydney, Auckland, Singapura, London, Dublin, Amsterdam, Hong Kong, Shanghai, Kuala Lumpur, Christchurch, Taipei, dan India.


Gambar ihsan Lydian

kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

, ID) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments