Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Magnus Melancarkan Pre-Sale ICO & Seketika Menambah Paradigma Baru Ke Alam Semesta Robot dan A.I. Automasi


· 7 Februari 2018 · 11:45 pm <! – Kutipan

The Magnus Era membawa perubahan asas bagaimana sistem pintar dibina dan berinteraksi dengan satu sama lain. Palo Alto, California, 6 Februari 2018 – The Magnus Collective telah melancarkan Pre-Sale ICO mereka dan akan menjadi rangkaian berasaskan blokchain pertama yang benar-benar terdesentralisasi A.I. ejen, robot, sensor, perkakasan dan manusia mencipta pasaran global untuk pengetahuan, kemahiran dan kuasa pemprosesan. Jurucakap syarikat menjelaskan: "Matlamat akhir Magnus adalah untuk menjadikan orang

End Excerpt ->

The Magnus Era membawa ia perubahan asas bagaimana sistem pintar dibina dan berinteraksi antara satu sama lain.


Palo Alto, California, 6 Februari 2018 – The Magnus Collective telah melancarkan Pre-Sale ICO mereka dan akan menjadi rangkaian pintar AI pintar berdasarkan blok pertama yang benar-benar terdesentralisasi ejen, robot, sensor, perkakasan dan manusia mencipta pasaran global untuk pengetahuan, kemahiran dan kuasa pemprosesan. Jurucakap syarikat menjelaskan: "Matlamat akhir Magnus adalah untuk menjadikan orang lebih pintar, mesin lebih baik, Robot lebih murah dan lebih pantas, dan AI lebih baik dengan memastikan kerjasama dengan ejen lain dalam rangkaian Magnus Collective."

Dia terus berkata: " Dengan Magnus, syarikat, organisasi dan individu boleh memberi kuasa kepada rangkaian sensor mereka, ejen Robot, AI, perkakasan dan ejen manusia untuk mengambil bahagian dalam pasaran, membeli dan menjual barangan dan perkhidmatan. Tidak lagi perlu semua ejen-ejen ini wujud secara berasingan, hanya mampu beroperasi dalam syarikat tertentu, menegak atau domain. "

Rakan-rakan ekosistem Magnus telah dipaparkan dalam laporan penyelidikan antarabangsa utama mengenai robotika dan keselamatan rumah dan diakui oleh persatuan-persatuan utama termasuk Robo- Business, Boston Consulting Group, Disney, dan IEEE.

Rakan kongsi ekosistem Kolektif Magnus telah menerima komitmen $ 2 juta dari Angel Investors yang terkenal dan program pemecut terkemuka di Amerika Syarikat dan juga telah dibentangkan kepada Johnson & Johnson, Zimmer

Semasa acara akhbar baru-baru ini, jurucakap syarikat gembira membuat beberapa pengumuman:

Kami juga gembira untuk mengumumkan pelantikan duta besar jenama, Ousmane Sarr [Arsenal (U.K), AS St Etienne (France), Randers FC (Denmark)]. Ousmane adalah pemain yang sangat berpengalaman dengan beberapa pilihan antarabangsa dengan pasukan kebangsaan Senegal termasuk kapten dan secara konsisten memaparkan watak dan kepimpinan yang kuat. Dari akademi remaja Aldo-Gentina di Dakar, Ousmane menyertai Arsenal selepas Piala Negara-Negara Afrika yang mempesona.

Dia meneruskan, berkata:

Mark Koops menyertai Magnus Collective sebagai Penasihat Eksekutif dan Pelabur. Mark mempunyai pengalaman antarabangsa yang penting termasuk yang baru-baru ini menjadi VP Regional di sebuah firma antarabangsa yang besar, yang bertanggungjawab untuk Pengurusan Perniagaan untuk salah satu daripada lima wilayahnya. Beliau telah bekerja di Amerika Utara, Eropah dan Asia untuk syarikat-syarikat seperti AT & T, Oracle, Ericsson dan Bell Labs dan memegang banyak paten.

Jurucakap syarikat itu juga menyatakan:

Eric Egnet juga menyertai Magnus Collective sebagai Penasihat Eksekutif dan Pelabur. Eric adalah eksekutif berpengalaman, ahli teknologi senior, usahawan siri, dan pelabur portfolio dengan 25 tahun dalam pengurusan eksekutif dan peranan kepimpinan kanan. Beliau kini merupakan pegawai peringkat C dan eksekutif beberapa syarikat kejururawatan, blockchain dan sains hayat yang berjaya. Syarikat IT penjagaan kesihatan terakhirnya, yang dia diasaskan dan bekerja dengan Partners Healthcare, Pusat Perubatan Stanford, dan Johns Hopkins antara lain, berjaya diperoleh oleh SAIC. Sebelum itu, beliau berkhidmat sebagai eksekutif dan CIO dan untuk Cross Country Healthcare di mana beliau telah membantu mengembangkan, membuat skala, mempelbagaikan syarikat itu, dan menyelesaikan IPO yang berjaya dengan banyak pengambilalihan utama.

The Magnus Collective ditetapkan untuk terus mendefinisikan alam semesta daripada kecerdasan buatan automasi, dan robotik untuk organisasi serta membawa lebih banyak penemuan dalam pasaran cryptocurrency . Ia juga diunjurkan untuk menjadi blok bangunan asas untuk web perkakasan masa depan, pengatur cara manusia, ejen risikan buatan, dan Internet of Things devices.

The Magnus ICO Pre-Sale adalah peluang yang baik untuk penerimanya awal untuk mengambil kesempatan daripada bonus 60%. Pemegang Magnus Token akan menjadi sebahagian daripada era baru dalam A.I. Robotik dan Automasi. Perbincangan terperinci tentang ICO ini boleh dilihat di Whitepaper mereka di sini .

Untuk maklumat lengkap tentang Magnus ICO, sila lawati https://0xmagnus.com/ .

] Media Contact:

Magnus Collective
Attn: Perhubungan Media
Mahe, Seychelles
+1 650 353 5782
[email protected]


artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments