Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Malta untuk Menjadi Perintis Global 'Cryptocurrency' Kata Perdana Menteri Negara


· 27 Mac 2018 · 9:00 pagi <! – Kutipan

Walaupun banyak negara Eropah mengekalkan pelupusan jauh dan agak tidak ramah terhadap pasaran cryptocurrency , Malta jelas mengambil kedudukan yang proaktif dan mengalu-alukan. Bercakap pada perhimpunan politik di Mqabba pada hujung minggu, Perdana Menteri Joseph Muscat mengumumkan bahawa Malta sedang mengadakan perbincangan berterusan dengan ramai pelabur berpotensi dari bidang cryptocurrency yang berminat untuk memindahkan perniagaan mereka ke negara ini. Binance adalah Hanya Memimpin Jalan Kembali pada Mac

Akhir Petikan ->

Walaupun banyak negara-negara Eropah mengekalkan pelepasan jauh dan agak tidak mesra ke arah pasaran cryptocurrency, Malta jelas mengambil proaktif dan kedudukan mengalu-alukan. Bercakap pada perhimpunan politik di Mqabba pada hujung minggu, Perdana Menteri Joseph Muscat mengumumkan bahawa Malta sedang berbincang dengan ramai pelabur berpotensi dari bidang cryptocurrency yang berminat untuk memindahkan perniagaan mereka ke negara ini.

 Binance "width =" 640 "height =" 440 "srcset =" https://www.buybitcoinsingapore.net/wp-content/uploads/2018/03/Binance.png 800w, http://bitcoinist.com/wp -content / upload / 2018/03 / Binance-300x206.png 300w, http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/2018/03/Binance-768x528.png 768w "sizes =" (max-width: 640px "Binance adalah Hanya Memimpin Jalan </h3>
<p> Kembali pada 23 Mac, <a href= Binance salah satu bursa mata wang yang paling penting di dunia, mengumumkan bahawa mereka sedang berusaha untuk membuka pejabat di Malta.

Setelah mengeluarkan sambutan hangat kepada gergasi crypto dalam ucapannya pada hujung minggu, Muscat meneruskan untuk mendedahkan bahawa Binance adalah jauh dari satu-satunya syarikat yang berminat untuk menugaskan operasi mereka di negara ini. Dia terus berkata:

Bahagian yang paling menarik ialah mereka (Binance) bukan yang pertama. Mereka memukul tajuk-tajuk utama kerana mereka adalah yang terbesar.

Perdana menteri tidak mendedahkan sebarang nama syarikat yang sedang dibincangkan oleh kerajaan semasa ucapannya, tetapi dia memberi jaminan kepada mereka yang hadir bahawa pihak yang berkepentingan akan datang ke Malta tidak kerana negara akan membolehkan mereka melakukan apa sahaja yang mereka mahu. Dia mengatakan bahawa mereka akan datang kerana:

Mereka tidak datang untuk manfaat cukai, tetapi kerana kita akan mempunyai pengawal selia yang, setakat ini, akan menjadi yang pertama di dunia, dan saya dapat memberi jaminan kepada anda akan menjadi yang terbaik di dunia

Berikutan jejak langkah undang-undang Perjudian?

Muscat secara terbuka menyatakan positifnya kepada calon pelabur dari medan cryptocurrency yang datang ke Malta, mengiktiraf peluang bagi banyak pembukaan kerja baru dalam sektor ini. Perdana menteri berkata jalan untuk maju dalam mencapai pertumbuhan "tidak akan linear" dan menekankan bahawa sektor cryptocurrency akan setanding dengan sektor permainan negara. Negara ini adalah tempat selamat yang terkenal dan tempat yang paling mesra untuk tempat-tempat perjudian dalam talian, setelah dimulakan dengan undang-undang yang kurang sopan dan menyeluruh.

 Malta

adalah undang-undang pro-blok mereka serta peraturan yang ada. Faktor-faktor ini memainkan peranan penting dalam memikat Binance ke negara ini. Ketua Pegawai Eksekutif Binance Changpeng Zhao berkata:

Selepas bertemu dengan Setiausaha Parlimen, Encik Silvio Schembri, kami kagum dengan kepimpinan Malta yang logis, jelas dan berpandangan ke hadapan. Selepas mengkaji semula rang undang-undang cadangan, kami yakin bahawa Malta akan menjadi tempat yang paling sesuai untuk syarikat-syarikat blockchain yang inovatif dan pusat ekosistem blockchain di Eropah.

Dengan undang-undang yang mesra dan sikap mengalu-alukan, ada yang tertanya-tanya berapa banyak cryptocurrency perniagaan akan diyakinkan untuk menarik minat dan bergerak ke Malta.

Apa pendapat anda mengenai Malta yang ingin menjadi perintis global dalam sektor cryptocurrency? Marilah kita tahu di dalam komen di bawah.


Imej ihsan dari Pixabay dan Binance.


    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments