Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Marathon Lancar Operasi Perlombongan Bitcoin Massive di Quebec


· 12 Mac 2018 · 11:30 <! – Petikan

Operasi perlombongan Bitcoin telah dimulakan secara rasmi hari ini di perlombongan baru Marathon Patent Group, Inc. kemudahan di Quebec, Kanada. Marathon, dan Sprint Marathon Patent Group, Inc. telah memulakan operasi perlombongan di Quebec. Menurut laporan dari NASDAQ melalui Globe Newswire, Marathon sebelum ini mengumumkan pembelian 1,400 penambang Bitmain Antminer S9 – yang biasa dikenali sebagai Antminer S9s – pada 8 Februari. Seminggu kemudian, Marathon mengumumkan bahawa ia telah menyewa 26,700 kaki persegi

End Excerpt ->

Operasi perlombongan Bitcoin secara rasmi dimulakan hari ini di kemudahan perlombongan baru Marathon Patent Group, Inc. di Quebec, Kanada.


Marathon, dan Sprint

Marathon Patent Group, Inc. telah memulakan operasi perlombongan di Quebec.

Menurut laporan dari NASDAQ melalui Globe Newswire, Marathon sebelum ini mengumumkan pembelian 1,400 penambang Bitmain Antminer S9 – yang dikenali sebagai Antminer S9s – pada 8 Februari.

Seminggu kemudian, Marathon mengumumkan bahawa ia telah menyewa 26,700 kaki persegi ruang di Quebec untuk digunakan sebagai pusat data.

Hari ini, Marathon secara rasmi mengumumkan kejayaan pemasangan kelengkapan yang disebutkan di atas. Begitu juga, operasi Perlombongan juga telah dimulakan secara rasmi, yang – seperti mencatat oleh NASDAQ – "dijangka menggunakan sekitar 2.0 MW dan menyampaikan sekitar 19 Ph / s dari kapasiti perlombongan ASIC."

Pegawai dan Pengerusi Lembaga Pengarah, Merrick Okamoto, menyatakan:

Pengumuman hari ini merupakan satu peristiwa penting bagi Syarikat.

Tidak mengejutkan, koleksi Antminer S9s Marathon sedang melombong Bitcoin – tetapi mungkin menggunakan algoritma SHA256 untuk mengatasi kriptografi lain pada masa akan datang.

Marathon juga mempunyai rancangan untuk secara drastik memperluaskan operasi perlombongannya dan sedang mencari untuk menambah kuasa tambahan 3.9 MW, yang mampu memberikan tenaga yang mencukupi untuk memaksimumkan sehingga 2,800 tambahan Antminer S9s

 Bitmain Antminer

Perjumpaan baru Marathon untuk pertambangan Bitcoin mewakili perubahan kadar bagi syarikat, yang dahulunya dikendalikan sebagai syarikat pelesenan IP. Walau bagaimanapun, selepas Marathon memperoleh GBV, syarikat itu beralih fokusnya kepada perkembangan ekosistem blokchain dan penjanaan aset digital.

Pada masa ini, GBV difokuskan hampir sepenuhnya pada perlombongan aset digital. Rancangan masa depan berputar di sekitar pengembangan aktiviti perlombongan semasa, dengan pengenalan operasi perlombongan untuk aset digital selain Bitcoin.

Sementara itu, Quebec telah memberi bahu sejuk kepada banyak syarikat baru yang mencari untuk tambang [Cryptocurrency] di bandar yang semulajadi sejuk.

 Quebec

Quebec menawarkan kos tenaga yang agak murah, terima kasih kepada empangan berdekatan, yang mengepam sejumlah besar kuasa – sehingga kini mempunyai kelebihan yang perlu dijual. Fakta ini tidak menarik kekurangan syarikat perlombongan cryptocurrency, banyak di antaranya telah menemui permohonan mereka ditolak.

Adakah anda fikir Marathon boleh menjadi pemimpin dunia dalam pertambangan Bitcoin dan cryptocurrency? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Imej ihsan dari arkib Bitcoinist, Shutterstock

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments