Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Mari Bina Bank yang Serasi, Dikawal, Tokenized dan Cryptocurrency Pertama yang Pertama


· 29 Januari 2018 · 1:15 pm <! – Petikan

Cita-cita Hush adalah untuk mencipta model pertama yang terkawal, bahawa pengguna akan menggunakan wang mereka dalam FIAT dan / atau crypto-currency. Hush adalah seorang neobank yang telah dikandung dan dicipta oleh Éric Charpentier, bekas pengasas Pagi yang juga seorang neobank. Untuk memikirkan semula dan mencipta semula model perbankan mutualisme digabungkan dengan persekitaran mudah alih dan berpusat, beliau kini bekerja dengan kecil yang anggotanya

End Excerpt ->

Cita Hush adalah untuk mencipta Model pertama yang dikawal selia, bersifat partisipatif dan diperkenankan untuk perkhidmatan mudah supaya pengguna dapat menggunakan wang mereka di FIAT dan / atau crypto-currency.


Hush adalah neobank yang telah dibentuk dan dicipta oleh Éric Charpentier, bekas pengasas Pagi yang mana juga sebuah neobank.

Untuk memikirkan semula dan mencipta semula model perbankan mutualisme yang digabungkan dengan persekitaran mudah alih dan berpusat, beliau kini bekerja dengan yang kecil yang anggotanya mempunyai kemahiran dalam bidang peraturan perbankan dan dalam mata wang kripto. [19659009] Ketua Pegawai Eksekutif Hush Éric Charpentier menyatakan:

Peningkatan penggunaan kripto-mata wang, terutama Tawaran Syiling Awal (menaikkan wang melalui token), membuka perspektif baru untuk mengubah tradisi model perbankan, disokong oleh komuniti pengguna yang akan membolehkan untuk berinovasi serta memastikan kemerdekaan ekonomi yang tahan lama.

Tujuan kami adalah untuk memupuk komuniti pengguna yang aktif dengan matlamat berganda:

 • Menawarkan kepada pengguna yang berpengetahuan mengenai persekitaran crypto, model terkawal untuk membangunkan penggunaan harian crypto-currency / euro;
 • Membuka perspektif baru kepada pengguna yang tidak berpengalaman tentang sektor crypto-mata wang serta menikmati perkhidmatan bank mudah alih yang inovatif menggunakan FIAT. Di samping itu, hari ini, banyak bank menghalang urus niaga dengan pertukaran cryptocurrency, menghalang pengguna cryptocurrency dari menggunakan wang cryptocurrency mereka dengan bebas. Itulah sebabnya Hush ingin menjadi NeoBank asli untuk memahami dan memenuhi jangkaan pengguna cryptocurrency.

  Sesungguhnya, pendekatan Hush akan praktikal, rasional dan pendidikan. selepas memohon kebenaran Institusi Pembayaran, Hush akan mencadangkan beberapa fungsi mengikut jangkaan pengguna dengan model Premium kami, dan terutamanya:

  • Membuka akaun melalui undangan atau menaja program dengan inisiatif pengguna;
  • Kad pembayaran premium termasuk keselamatan bertetulang dan penggunaan yang berinovasi;
  • Sebuah dompet crypto untuk mengurus pelaburan pengguna dengan selamat;
  • Perkhidmatan penukaran segera crypto-mata wang dengan kemungkinan bagi pengguna untuk menghabiskan wang mereka bila-bila masa mereka mahu; ] Proposisi insan proaktif;
  • Projek akaun untuk pengguna supaya mereka dapat membiayai dan merealisasikan projek mereka dan menetapkan objektif untuk

  Untuk Hush, strategi ICO adalah untuk memberi jaminan kepada penggunanya pengurusan dana yang stabil dan untuk menyediakan kemerdekaan kewangan.

  Hush mempunyai cita-cita untuk menganjurkan model tadbir urus kolektif dan desentralisasi untuk pengguna dan untuk bergabung dengan komuniti Dengan keyakinan yang kuat dan dibuka kepada mata wang kripto. Model USH, yang diciptakan sebagai instrumen nilai-nilai, merupakan titik utama dari objektif-objektif ini.

  Model ekonomi unik kami dengan USH token ini mendaftarkan objektif jangka panjang ini.

  Tokoh-tokoh USH ini akan menyediakan beberapa perkhidmatan kepada pemegang :

  • suara penyertaan dan penyumbang dalam projek ini
  • kaedah pembayaran yang dicadangkan oleh Hush, di mana membayar perkhidmatan Hush dengan USH Token membawa pengurangan sebanyak 50% komisen.
  • alat terima kasih kepada program kesetiaan dan keterlibatan: Ambassador Hush
  • ganjaran aktiviti penyumbang dan penggunaan perkhidmatan Hush untuk mengedarkan semula Token USH kepada pengguna yang paling aktif dalam program Duta Besar Hush

  Untuk menentukan token ini, Hush telah dibantu oleh pakar-pakar terkenal dari Deloitte France dan bitconseil.fr.

  Jualan token akan bermula pada 22 Januari 2018 pada masa pelancaran pra-ICO. Bayaran yang layak dapat dicapai dalam Ether (ETH), Bitcoin (BTC) dan dengan kad pembayaran untuk membolehkan sejumlah peserta penting untuk membina komuniti neobank.

  Walaupun kami mengeluarkan 60,000,00.00 token USH, objektifnya adalah berpatutan dengan kekurangan 10 juta euro. Jumlah ini akan menyediakan sumber yang diperlukan untuk membangunkan aktiviti kami dan menawarkan perspektif yang lebih baik bagi para pelabur.

  Dengan ICO ini, Hush harus membawa kedua-dua sektor itu lebih dekat dengan tawaran perbankan yang dikawal selia yang akan merangkumi mata wang kripto untuk membayangkan

  Maklumat dan hubungan:

  https: // www.hush.lu/en
  https: // ico. hush.lu/en
  @EricCharpentier
  @HushLine
  [email protected]


  Hanya ihsan dari Hush

  Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

  Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments