Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Masa Depan Kriptocurrency terletak dengan PLAAK


· 7 Februari 2018 · 10:00 pm <! – Petikan

Cryptocurrency adalah aset elektronik yang berfungsi sebagai saluran pertukaran antara penggunanya dan memastikan bahawa semua urus niaga yang berlaku semasa bursa dilindungi oleh kriptografi. Walaupun cryptocurrency telah wujud sejak sekian lama, kadar pertumbuhan di dunia dan hal ehwalnya berputar di sekitar teknologi ini adalah eksponen. Untuk memastikan teknologi yang berkekalan dan sangat dipercayai, kawalan cryptocurrency diperkenalkan. Kawalan desentralisasi berfungsi melalui

End Excerpt ->

Cryptocurrency merupakan aset elektronik yang berfungsi sebagai saluran pertukaran antara penggunanya dan memastikan semua urus niaga yang berlaku semasa bursa dilindungi oleh kriptografi.


Walaupun cryptocurrency telah wujud selama beberapa waktu, kadar pertumbuhan di mana dunia dan hal ehwalnya berputar di sekitar teknologi ini adalah eksponen. Untuk memastikan teknologi yang berkekalan dan sangat dipercayai, kawalan cryptocurrency diperkenalkan. Kawalan desentralisasi berfungsi melalui lejar yang dipanggil blockchain, yang memeriksa dan mengesahkan urus niaga mata wang digital.

Walaupun potensi blokchain belum sepenuhnya direalisasikan, dunia telah mendapat peluang yang berpanjangan kerana potensi-potensi ini berlaku. Memandangkan tahap kelonggaran, keselamatan dan kemudahan akses yang disediakan oleh teknologi Blockchain, tempat kerja dan industri tradisional seperti teknologi kewangan akan menjadi lebih produktif.

Di tengah-tengah perkembangan ini, satu bentuk baru teknologi platform blockchain telah ditemui dan dibangunkan. Platform berorientasikan perubahan dikenali sebagai PLAAK. Tujuan PLAAK dalam era teknologi yang berkembang ini adalah mengubah cara orang bekerja, serta menyesuaikan cara pekerja dibayar. PLAAK melihat kuasa yang kembali kepada para pekerja.

PLAAK tidak dikembangkan supaya dapat disenaraikan sebagai platform teknologi tetapi ada untuk menjadikan hidup lebih baik bagi semua orang di banyak industri

Dalam usaha untuk mengubah situasi dan memperkasakan pekerja-pekerja ini, Chai Shephard dan Damian Robson, kedua pengasas bersama PLAAK, telah menjadikan misi mereka untuk mencari penyelesaian kepada isu-isu ini. Selepas kajian menyeluruh dan pemerhatian yang bijaksana, mereka menggunakan idea untuk memanfaatkan sifat terpencil platform blockchain untuk memberi kebebasan kepada pekerja. PLAAK telah dibangunkan untuk menyediakan kehidupan kerja tanpa tekanan, lebih baik dan lebih sihat bagi pengguna. Bentuk sistem pertukaran yang terdesentralisasi menawarkan semua pengguna peluang yang baik untuk menentukan prospek keuntungan yang mereka ingin buat dari rantai.

Pasukan PLAAK telah mewujudkan persekitaran yang saling berkaitan yang menggabungkan perisian teknologi blockchain yang terbaik untuk menjadikan hidup lebih mudah dan menyeronokkan, berkhidmat sebagai kelebihan pengurusan yang hebat dalam dunia crypto. Ekosistem PLAAK bukan sahaja menyediakan cara untuk mewujudkan livelihood tanpa tekanan tetapi juga bertindak sebagai saluran di mana pengguna boleh melabur dan menyaksikan pelaburan seseorang berkembang melalui dana pelaburan PLAAK. Dana dalam ekosistem adalah dana yang boleh ditukar, yang membolehkan pengguna untuk keluar dari mana-mana sahaja, pada bila-bila masa.

Pertukaran dompet PLAAK membolehkan keupayaan untuk berdagang cryptocurrency, mengendalikan berjuta-juta transaksi sesaat. Wallet PLAAK juga selamat dan pantas dalam transaksi pemprosesan, memastikan pengguna mengawal aset mereka pada setiap masa.

Satu lagi kelebihan hebat PLAAK menyediakan adalah dana kesihatan PLAAK. Di sini, token yang berasal dari ekosistem boleh digunakan untuk mendapatkan perkhidmatan kesihatan yang berkualiti daripada kumpulan perubatan dan penjagaan kesihatan dalam ekosistem.

Dengan produk dan rancangan ini, ekosistem PLAAK akan meningkatkan taraf hidup, mengatasi pesaing lain dan menjadi sempurna
E-mel: [email protected]
Perth, Australia Barat
www.plaak.com


Imej ihsan PLAAK

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments