Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

mati? Apa Penjualan Beruk Bosan Ini Katakan Mengenai Keadaan Pasaran NFT


Penjualan NFT Beruk Bored yang popular – spesies tidak boleh kulat ini hampir dianggap pupus oleh sesetengah orang di pasaran – menghidupkan semula semangat yang lemah dan memberi harapan kepada mereka yang akan berputus asa dengan monyet yang kelihatan bodoh ini.

Pasaran mata wang kripto telah terjejas teruk di semua bidang. Walau bagaimanapun, sektor NFT mengalami kerosakan teruk. NonFungible mendakwa bahawa peristiwa baru-baru ini telah melumpuhkan pasaran NFT sepenuhnya.

Ini bukan jenaka, oleh itu izinkan kami memberi anda gambaran ringkas tentang BAYC: Terima kasih kepada Beruk Bosan dan koleksi berkaitannya bahawa adegan NFT masih kukuh.

Walaupun minat terhadap NFT dan volum urus niaga kini rendah, lonjakan dijangkakan dalam masa terdekat.

Menurut penemuan mereka, aktiviti perdagangan dalam NFT menjunam sebanyak 77%, membawa kepada pengurangan dalam kedua-dua jumlah jualan runcit dan pendapatan selepas cukai. Keadaan semasa pasaran NFT dibuktikan dalam jualan baru-baru ini.

Bored Ape #232. Image: NFT Plazas

Baru-baru ini, pembeli tanpa nama bernama Keungz membayar $928.860 untuk Bored Ape #232 (di atas).

Adakah jualan yang tinggi ini menunjukkan bahawa pasaran untuk NFT sedang meningkat, atau adakah ini usaha terakhir industri untuk terus bertahan?

Mendahului Carta: Beruk Bosan Dan CryptoPunk

DAppRadar melaporkan bahawa koleksi CryptoPunk dan Bored Ape telah menjadi yang paling popular di pasaran NFT baru-baru ini.

Pembelian seekor beruk oleh Keungz termasuk dalam jualan yang memecahkan rekod pasaran NFT. NFT telah dibeli oleh Keungz daripada Deepak.eth, Ketua Pegawai Eksekutif Chain.

Rarity Tools meletakkan kera Keungz sebagai #324 dalam koleksi Bored Apes. Ciri membezakan yang paling ketara ialah bulu emas.

Lebih-lebih lagi, Alat Rarity data menunjukkan bahawa hanya 46 kera, atau 0.46% daripada koleksi, memiliki ciri ini.

CryptoPunk NFT. Image: Zipmex

Walau bagaimanapun, rekod jualan semasa mungkin tidak menunjukkan bahawa perniagaan NFT sedang mengalami pemulihan. Pada 17 November, DAppRadar mengeluarkan laporan menganalisis kerosakan yang berlaku pada ruang NFT yang sudah habis.

Menurut tinjauan, jumlah dagangan turun sebanyak 68.6%, manakala jualan jatuh sebanyak 24.5%.

Kera Bosan: Berpaut Dan Kekal Relevan

Walaupun pasaran mungkin kelihatan seperti mati kepada ramai, BAYC dan koleksi adik-beradiknya mengekalkan pasaran, dan dengan koleksi baharu dikeluarkan setiap hari, adegan crypto NFT masih jauh dari mati dan mungkin berpotensi melantun semula, menurut NonFungible.

BAYC dan koleksi saudaranya mengekalkan bahagian NFT mata wang kripto hidup. Walaupun setiap bahagian pasaran NFT berada pada paras terendah sepanjang masa, Kelab Kapal Layar Beruk Bored, koleksi adik-beradiknya dan industri permainan DeFi menjadikan NFT lebih menarik kepada pelabur.

Berdasarkan kajian DAppRadar, bencana FTX mempunyai sedikit kesan ke atas sektor permainan DeFi. Ini mungkin menggambarkan perkembangan positif untuk adegan NFT dalam masa terdekat.

Jumlah had pasaran Crypto pada $784 bilion pada carta harian | Imej pilihan daripada Edisi Syiling, Carta: TradingView.comSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments