Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Matrix Exchange, Masa Depan CEX


· 5 Mac 2018 · 6:30 pm <! – Kutipan

Pada Feb. 2018, laman web rasmi dan kertas putih projek BIT.GAME sebagai projek pertukaran permainan blok pertama di dunia diterbitkan. Kita boleh melihat trend masa depan pertukaran berpusat dari projek ini. Sekarang terdapat lebih daripada 7,000 bursa tokok digital di dunia, di mana lebih daripada 95% pertukaran adalah pertukaran berpusat. Pertukaran yang berpusat lebih baik dari pertukaran yang terdesentralisasi dalam pengalaman pengguna seperti transaksi

End Excerpt ->

Pada Feb. 2018, laman web rasmi dan kertas putih dari projek BIT.GAME sebagai projek pertukaran permainan blok pertama di dunia telah diterbitkan. Kita boleh melihat trend masa depan pertukaran berpusat dari projek ini.


Sekarang terdapat lebih daripada 7,000 bursa tokok digital di dunia, di mana lebih daripada 95% pertukaran adalah pertukaran berpusat. Pertukaran yang berpusat lebih tinggi daripada pertukaran terdesentralisasi dalam pengalaman pengguna seperti kadar transaksi dan biaya transaksi, tetapi keamanan bursa berpusat lebih rendah dari bursa yang terdesentralisasi. Pengedaran pengguna dan skala transaksi membuat pertukaran digital digital global menghadapi masalah seperti kedalaman transaksi yang tidak mencukupi dan kurangnya mobiliti, termasuk beberapa pasangan transaksi utama seperti BTC / ETH, BTC / USDT, dan ETH / USDT.

Untuk melihat G baris grafik urus niaga utama mana-mana pertukaran jika bayangan atas panjang atau bayangan jauh lebih rendah sering berlaku, ia menunjukkan bahawa pertukaran ini termasuk beberapa masalah yang teruk dalam kedalaman transaksi dan pergerakan.

Eg untuk OKEX, pasangan urus niaga ETH / USDT jatuh ke nisbah (1ETH = 0.002USDT) pada 14 Januari.

Rajah. 1 Bayangan panjang OKEX ETH / USDT pasangan urusniaga pada 14 Januari

Apabila harga pasaran mengalami pergerakan besar, kebanyakan bursa sukar untuk mengenakan dan mengeluarkan token disebabkan oleh mekanisme kawalan dalaman yang dicetuskan oleh masalah pergerakan.

] Penyelesaian perkhidmatan pertukaran EaaS (Exchange as a Service) yang disediakan oleh projek BIT.GAME bertujuan untuk menyelesaikan titik-titik sakit dalam kedalaman transaksi yang tidak mencukupi dan kurangnya mobiliti dan menyediakan penggunaan pintu masuk akhir pertukaran dan perkhidmatan sokongan teknikal belakang pintu masuk trafik, pintu masuk projek, dan pintu masuk platform dalam ekologi blokchain.

EaaS boleh membantu semua pihak dalam rantaian ekologi blockchain menubuhkan pertukaran untuk berkongsi kedalaman transaksi dan mobiliti dengan cara yang inovatif dan meneroka pembangunan baru corak pertukaran berpusat.

Semua pertukaran yang berkongsi kedalaman transaksi dan mobiliti akan membentuk matriks pertukaran, yang diuruskan melalui intell kontrak kontrak dipanggil sebagai Kolam Utama. Setiap pertukaran dalam matriks akan menyimpan margin tertentu di Kolam Utama.

Margin pertukaran = pekali margin * Purata transaksi harian pertukaran (purata dalam 7 hari)

Kontrak pintar Kolam Utama terdiri daripada dua aspek :

Pemantauan urus niaga

Pemantauan jumlah urus niaga dalam kitaran penjelasan: jumlah perolehan dari pertukaran ini tidak boleh melebihi 120% daripada jumlah transaksi purata 7 hari pertukaran ini dalam kitaran penjelasan tunggal. Jika tidak, margin akan ditambah. Jika margin tidak ditambah, kedalaman transaksi dan perkongsian mobiliti akan dipecahkan.

Pemantauan jumlah transaksi dalam kitaran masa: jumlah kuota transaksi dari pertukaran ini tidak boleh melebihi 100% / 25% / 10% / 2% jumlah margin dalam masa unit (1Hour / 15Min / 5Min / 1Min). Jika tidak, margin akan ditambah. Jika margin tidak ditambah, kedalaman transaksi dan perkongsian mobiliti akan dipecahkan.

Pemantauan jumlah transaksi dalam satu transaksi: kuota transaksi tunggal dari pertukaran ini tidak boleh melebihi 1/50 dari jumlah margin dalam kitaran pembersihan tunggal. Jika tidak, margin akan ditambah. Jika margin tidak ditambah, kedalaman transaksi dan perkongsian mobiliti akan dipecahkan.

Transaksi penyelesaian

Ahli-ahli matriks pertukaran hendaklah menyampaikan token digital dengan tempoh tertentu (6 jam). Pertukaran, yang menunda penghantaran, secara langsung akan menolak token digital bersamaan dari margin.

Koefisien margin pertukaran ini akan ditentukan oleh kelayakan dan jumlah urusniaga harian pertukaran.

Kelayakan pertukaran Jumlah urus niaga harian Pekali margin
AAA 10000BTC 1/100
AA 1000BTC 1/50
B 200BTC 1/10
C 100BTC 1/5
Matriks pertukaran boleh ditubuhkan berdasarkan kontrak pintar EaaS-Main Pool yang disokong dalam projek BIT.GAME, yang boleh menyambungkan saiz besar, saiz sederhana dan saiz bersaiz kecil global secara berkesan pertukaran dan membina platform transaksi baru dengan kedalaman transaksi maksima dan mobiliti penuh.

Maklumat lanjut: [194590

Laman web rasmi: Telegram: BitGameEN
Twitter: BitGameEN
Beechat: BitGameEN
Bit.Game


Imej ihsan dari BitGame

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments