Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Melakukan Run End di Sekitar Penjaga Gerbang: Bagaimana Kotak Video Native Boleh Membantu Menaikkan Alam Penghantaran Digital


· 7 Mac, 2018 · 8:30 pm <! – Petikan

Bayangkan dunia di mana laman web boleh menawarkan kandungan video yang tidak mengganggu, pengiklan terbaik untuk membayarnya. Itulah penglihatan pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Native Video Box (NVB) Alexander Shishow dan pasukannya untuk penyelesaian blockchain pengedaran video inovatif mereka. Shishow yakin bahawa keupayaan untuk secara langsung berkongsi pendapatan dengan orang yang mencipta dan mengedarkan nilai akan menetapkan NVB selain hab kandungan tipikal. Untuk membuat aspirasi itu menjadi realiti,

Akhir Petikan ->

Bayangkan dunia di mana laman web boleh menawarkan kandungan video yang tidak mengganggu, relevan dan menarik pengiklan terbaik untuk membayarnya. Itulah penglihatan pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Native Video Box (NVB) Alexander Shishow dan pasukannya untuk penyelesaian blockchain pengedaran video inovatif mereka. Shishow yakin bahawa keupayaan untuk secara langsung berkongsi pendapatan dengan orang yang mencipta dan mengedarkan nilai akan menetapkan NVB selain hab kandungan tipikal. Untuk menjadikan aspirasi itu suatu realiti, beliau telah mengumpulkan beberapa pemaju, pakar pemasaran, dan penasihat fintech yang mengagumkan.


Pasukan pembangunan Native Video Box disusun dengan pakar dalam blockchain dan teknologi AI yang menawarkan kepakaran dan kecerdasan pasukan NVB mengenai sistem pengiklanan programatik. Lembaga penasihat NVB termasuk seperti VP Operasi Sonic Foundry Inc., Andrew Playford; Guru AdTech, Alexei Morozov; Ketua Pegawai Kewangan Lanjutan, Yaacov Bitton; Pengasas bersama ICOBox, Mike Raitsyn; dan usahawan fintech dan pelabur Malaikat, Gabriel Zanko, pakar dalam nuansa yang memegang ICO yang berjaya, berdasarkan pengalaman bertahun-tahun.

Juga menyertai lembaga penasihat ialah Alexander Miheev, yang membawa kepakaran AdTech, bersama dengan rundingan dana, dan latar belakang dalam pembentukan rangkaian penerbit; penasihat undang-undang, Julian Zegelman yang menangani aspek undang-undang dan interaksi dana; dan Georgy Mikhaylets yang mengkhusus dalam perancangan kewangan dan kewangan.

Pengewapan laman web biasanya bermaksud menarik dolar pengiklanan, dan kunci untuk itu menjadi tuan rumah kandungan berkualiti tinggi, relevan yang menarik di khalayak bahawa pemasar mengidam. Ada hubungan simbiotik yang diperlukan antara pencipta kandungan seperti blogger dan vlogger, pengedar / penerbit, dan pemasar sama tetapi proses mencari dan memadankan kandungan terbaik dengan pengiklan adalah sukar dan sarat dengan perantara, yang mengambil sekeping tindakan di setiap langkah di sepanjang rantaian bekalan.

Dan, tentu saja, bahagian pendapatan singa pergi ke penjaga kandungan kandungan yang besar seperti Facebook, YouTube, dan Amazon. Shishow dan pasukannya yakin bahawa platform blockchain mereka akan mengganggu status quo ini dengan membenarkan pemaju, penerbit, dan pengiklan kandungan untuk mencari satu sama lain dalam cara yang lebih organik dan bermakna. Dengan memotong semua go-goweens dan pengawal besar, NVB berkata mereka boleh berkongsi sehingga 75% pendapatan dengan pemaju dan penerbit kandungan secara langsung.

 Penasihat Box Video Native - Andrew Playford

Andrew Playford, Sr. VP of Operasi di Sonic Foundry, Inc.

Andrew Playford, yang merupakan peneraju dunia dalam penyelesaian video tangkapan automatik dan kehalusan segmen video dan pengembangan ke pasaran global, menyukai apa yang dilihatnya dalam pasukan Shishow. Playford berhujah bahawa cara pendapatan sekarang disebarkan tidak dapat diterima, dan potensi penipuan dengan teknologi semasa adalah melalui bumbung. Beliau menegaskan bahawa pengiklan kos penipuan digital melebihi $ 7 bilion tahun lalu, iaitu 50% daripada jumlah iklan yang disebarkan sepanjang tahun. Teknologi blockbone NVB mengelilingi semua isu ini:

Dengan ketelusan dan kecekapan ekosistem NVB yang dihasilkan, orang tengah mengambil kemungkinan akan menjunam, jadi mereka yang mencipta nilai itu juga akan menerima nilai tersebut.

Playford cepat menambah bahawa NVB tidak berminat menjadi YouTube seterusnya. Mereka, sebaliknya, utiliti yang membolehkan semua pemain untuk mencari antara satu sama lain dengan mudah. "Matlamat mereka," katanya, adalah untuk menyediakan tulang belakang infrastruktur video ke ekor penerbit kandungan panjang. "Bagi para pemasar yang benar-benar adalah peminat suci.

 Penasihat Box Video Native - Yaacov Bitton

Yaacov Bitton, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas bersama Cash Advanced

Yaacov Bitton, kelas berat dalam komuniti crypto dan interaksi dengan mata wang fiat, bersetuju bahawa NVB mempunyai model operasi yang kukuh dan berpandangan ke hadapan:

Projek ini mempunyai pasukan yang kuat dengan latar belakang yang ketara, model perniagaan yang maju dan idea revolusioner.

Beliau seterusnya berpendapat

Masa depan AdTech terletak dalam pengiklanan video, dan saya percaya bahawa NVB akan dapat mengambil tempat yang penting dalam masa depan ini. Lagipun, orang menonton video di internet jauh sebelum penerbitan kertas putih Satoshi dan masih menontonnya selepas kenaikan dan kejatuhan banyak cryptocurrencies.

 Penasihat Box Video Native - Mike Raitsyn

Pengasas bersama ICOBox Mike Raitsyn [19659014] Box Video Native kini berada di peringkat ketiga ICO mereka, yang menawarkan diskaun 10% sehingga 15 Mac, 2018. Mereka bekerja dengan pengasas bersama ICOBox Mike Raitsyn yang membawa ke meja kepakarannya dalam idea-idea strategik mengenai pembangunan sistem dan perancangan jangka panjang. Raitsyn berkata beliau bersemangat untuk menyertai lembaga penasihat NVB kerana beliau berpendapat mereka menawarkan gabungan inovasi yang ideal dan teknologi kukuh yang dicari oleh pengguna.

Token utiliti ini menandakan semua kotak. […] NVB menawarkan idea yang popular dan inovatif, produk unggul, sementara ia menyelesaikan masalah industri dan pengguna dengan projek berkualiti tinggi, semuanya dibangunkan oleh pasukan yang berpengalaman dan kuat.

NVB ICO terus sehingga April 15, 2018. Untuk maklumat lanjut mengenai Box Video Native, lawati nvb.digital .

Bagaimana perbandingan NVB dengan platform penyampaian kandungan video lain? Apakah fikiran anda tentang pengalaman luas yang dibawa ke projet melalui pasukan dan penasihatnya? Mari kita buat komen di bawah.


Imej ihsan Kotak Video NativeSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments