Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Melumpuhkan Lancar Kumpulan Beta untuk Penterjemahan Teks Plain Bahasa Inggeris ke Crypto Trading Bots


· 21 Mac 2018 · 4:00 pm <! – Petikan

Syarikat peningkatan perdagangan pelaburan, Capitalise.AI melancarkan kumpulan Beta untuk menguji DIY yang unik platform yang menerjemahkan teks biasa bahasa Inggeris ke dalam program algoritma yang boleh dilaksanakan. Program-program atau "perdagangan automatik sepenuhnya berfungsi" dipasang terus ke bursa, mengenal pasti trend dan menjalankan perdagangan menurut strategi pemiliknya. Trend Berkembang Perdagangan Automatik Penggunaan eksekusi algoritma dalam bentuk bot dagangan untuk mengurus portfolio aset digital semakin popular.

End Excerpt ->

Syarikat peningkatan perdagangan pelaburan, Capitalise.AI melancarkan kumpulan Beta untuk menguji platform DIY yang unik yang diterjemahkan teks biasa Bahasa Inggeris ke dalam program algoritma yang boleh dilaksanakan. Program-program ini atau "perdagangan automatik yang berfungsi sepenuhnya" dipasang terus ke bursa, mengenal pasti trend dan menjalankan perdagangan mengikut strategi pemiliknya.


Trend Berkembang Perdagangan Automatik

Penggunaan eksekusi algoritme dalam bentuk perdagangan bot untuk mengurus portfolio aset digital semakin popular. Kedua-dua peniaga dan pelabur mencari cara untuk secara automatik melaksanakan idea dan niat mereka tanpa perlu hadir secara real time.

Walaupun peluang keuntungan yang besar hadir dalam cryptocurrency trading majoriti peserta dalam industri ini ia sebagai proses membuat wang tambahan untuk pekerjaan tetap mereka. Oleh itu, kebanyakan peniaga tidak menghabiskan sebahagian besar masa mereka menonton pasaran untuk membuat keputusan yang bermaklumat atau menjalankan perdagangan.

Berdasarkan sifat sambilan dari usaha perdagangan yang diambil oleh banyak, peluang sering dilewatkan dan sama ada perdagangan keluar dan membuat keuntungan atau mengelakkan kerugian.

Selain itu, penempatan perdagangan manual membayangkan penglibatan emosi yang mungkin membawa kepada penghakiman perdagangan yang buruk.

Namun, akses ke algoritma kerja atau bots trading automatik adalah sesuatu yang tidak dapat diakses joe purata. Ini menelan banyak wang untuk memperoleh, atau pengetahuan pengkodan.

Atas sebab-sebab ini dan banyak lagi, Modalis ditetapkan untuk mendemokrasikan penggunaan dan akses perdagangan automatik dan algos.

 Trend Berkembang Perdagangan Automatik

Komposisi Asas Bots

Pada masa ini terdapat puluhan bot dagangan yang wujud dari bot percuma hingga produk pembelian atau langganan penuh. Bot ini juga berbeza dari segi kebolehgunaan, tahap pendedahan risiko, komplikasi, dan keuntungan. Walau apa pun klasifikasi apa-apa bot yang diberikan, mereka semua adalah produk asas gabungan gabungan petunjuk yang diprogramkan untuk mengenal pasti trend dan melaksanakan perdagangan dengan sendiri. Oleh itu, apa yang dilakukan oleh bots adalah dengan hanya membawa idea dan niat pencipta mereka.

Memandangkan ketersediaan terhad bilangan pemaju dan pakar dalam pengaturcaraan algoritma, ramai peniaga bergantung kepada perkhidmatan pihak ketiga untuk memegang bot dagangan. Oleh itu, ciri-ciri bot tidak semestinya sesuai atau khusus kepada keperluan penggunanya, kecuali ia adalah pengguna yang sama yang menciptanya. Oleh itu, peniaga yang sangat baik tanpa kepakaran pengaturcaraan mungkin berakhir dengan bot yang tidak memenuhi cita-citanya.

 Pemrograman DIY

Pemrograman DIY

Untuk menyelesaikan masalah ini,

Pada platform CapitaliseCrypto para pengguna hanya boleh menaip idea mereka dalam bahasa Inggeris biasa, apa yang mereka mahu lakukan untuk mereka dan mereka menterjemahkannya ke dalam kehidupan sebenar dan algoritma kerja yang boleh dihubungkan dengan pertukaran.

Perkembangan ini membawa pedagang lebih dekat dengan usaha mereka dan memberi mereka kawalan penuh terhadap kegiatan dan portfolio mereka. Peniaga kini boleh menguruskan strategi perdagangan mereka sendiri sementara menghilangkan emosi seperti ketakutan dan tamak. Dengan Modal, tiada pengetahuan pengekodan sebelumnya diperlukan dan platform ini akan membolehkan penyepaduan penyedia data pihak ke-3 melalui API .

Selain penciptaan langsung dan pelaksanaan strategi perdagangan peribadi secara automatik, pedagang juga boleh mengewangkan mereka yang diciptakan Algoritma dalam gaya model sosial

Bermakna bahawa jika pengguna merekabentuk algoritma yang baik yang memberi pulangan yang baik, pengguna boleh membenarkan orang lain menggunakan algoritma sedemikian dan mengambil sedikit keuntungan dalam melakukannya.

Oleh itu, Modal adalah digambarkan sebagai pembuat algoritma Do It Yourself (DIY) yang membolehkan sesiapa menyatakan idea mereka dengan cara yang paling mudah. ​​

Adakah anda menggunakan bot perdagangan automatik? Bagaimana anda fikir ia akan memberi kesan terhadap perdagangan crypto dan melabur di masa hadapan? Beritahu kami dalam ulasan di bawah.


Gambar ihsan Shutterstock

fungsi (d, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments