Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Membawa DAO ke Lanskap ICO: KICKICO Melancarkan Fungsi Pilihan Komuniti, Yang Memberikan Kuasa untuk Backers


· 13 Februari 2018 · 1:02 pm <! – Petikan

MOSCOW – Pada 13 Februari 2018, sebagai yang pertama dalam satu siri utama baru inisiatif, KICKICO, membawa DAO ke dalam landskap ICO, mengumumkan pelancaran Pilihan Komuniti, satu fungsi baru yang bercita-cita tinggi yang akan memberi komuniti crypto keupayaan untuk doktor haiwan, kadar, dan penapis ruang ICO dan untuk menentukan yang mana ICOs bernilai dilancarkan. Pelancaran ini bertujuan untuk memudahkan penglibatan yang lebih baik dan interaksi yang lancar, termasuk 55,000 KICKICO komuniti yang kuat.

End Excerpt ->

MOSCOW – Pada 13 Februari 2018, sebagai yang pertama dalam satu siri inisiatif baru utama, KICKICO, membawa DAO ke landskap ICO, mengumumkan pelancaran Pilihan Komuniti, satu fungsi baru yang bercita-cita tinggi yang akan memberi komuniti crypto keupayaan untuk doktor haiwan, kadar, dan penapis ruang ICO dan untuk menentukan yang ICOs bernilai melancarkan.


Pelancaran ini bertujuan untuk memudahkan penglibatan yang lebih baik dan interaksi lancar, termasuk 55.000 KICKICO komuniti yang kuat. Dengan menubuhkan undi Pilihan Komuniti, KICKICO memberikan suara kepada para penyokong supaya mereka mengatakan lebih bermakna mengenai apa kempen harus dilancarkan dan berkembang. Sementara itu, platform ini menjadi lebih daripada sekadar pelancaran: Ia juga merupakan standard yang tidak ternilai untuk merobohkan ICO yang cerdik.

Melalui Pilihan Komuniti, komuniti mengevaluasi dan mengundi di ICO. Selepas itu, kempen-kempen itu diarahkan kepada pasukan penyederhanaan untuk pengesahan terakhir tentang pematuhan undang-undang dan teknikal sesuatu projek. Tetapi Pilihan Komuniti sekarang bermakna bahawa moderator itu sendiri tidak lagi terlibat dalam membuat keputusan subjektif tentang apa yang baik atau buruk platform.

KICKICO telah bekerja dengan versi percubaan Pilihan Komuniti dan sistem penarafan baru. [19659011] Kriteria untuk Mengundi dan Menyertai

Bagi pengguna untuk mengundi pada ICO dia perlu memautkan akaunnya dengan alamat e-mel dan mengesahkan dompet akaun. Pengesahan ini diperlukan untuk memastikan keselamatan dan kesahihan pengguna. (Pengguna palsu tidak akan menguntungkan untuk pergi melalui langkah ini.) Mengesahkan dompet datang dengan caj 100-KIK untuk mengelakkan aktiviti bot haram semasa pengundian, bayaran kecil yang melindungi terhadap akaun palsu dan undi. Sementara itu, projek-projek yang ingin mendapatkan platform dan menghadapi pilihan Pilihan Komuniti perlu membayar 2000 KICK, yang juga bertujuan menapis projek-projek penipuan dan ICO yang meragukan. KICKICO kemudiannya membakar bayaran ini, membantu menaikkan harga pasaran token. Syarikat itu juga membakar token yang digunakan untuk mengundi untuk kempen, yang sekali lagi meningkatkan nilai token.

Platform KICKICO mempunyai indeks berat untuk memberi lebih banyak keterangan kepada mereka yang lebih diberi hak untuk mengundi dan menganalisis proses ICOs : Lebih banyak token KICK memegang, semakin tinggi berat badan, tetapi disimpan dalam alasan dengan maksimum multiplier sebanyak 30 kali; dan pengganda ini akan dipantau dan diselaraskan ke depan supaya satu orang tidak terlalu banyak mengatakan atau bergoyang dalam proses mengundi. Selain itu, jangka hayat di platform KICKICO akan memberi kesan kepada berat yang ditambah kepada undi.

"Pilihan Komuniti mempunyai manfaat ganda untuk kedua-dua ICOs dan projek, serta untuk pelabur, penyokong, dan keseluruhan ekosistem ICO," kata Anti Danilevski , CEO KICKICO. "Hakikat bahawa KICKICO membenarkan suara komuniti untuk didengar memberikan kuasa sebenar untuk melancarkan ICO baru ini dan menghilangkan kebimbangan mengenai ICO penipuan. KICKICO berharap pengguna dan ICO akan menyertai platform ini untuk menyokong budaya ICO yang menarik dan kuat. Dan jika anda percaya bahawa projek anda sendiri baik, biarkan hakim masyarakat dan membantu anda melancarkan. Dapatkan rating, dapatkan pandangan, dan lihat bagaimana masyarakat bertindak balas terhadap produk anda. "

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Masha Beetroot
Ketua Hal Ehwal Antarabangsa di KICKICO
@mashabeetroot
[email protected]
Sembang KICKICO di Telegram:
https://t.me/kickico

Mengenai KICKICO

KICKICO adalah platform blockchain untuk mengumpul dana dalam cryptocurrencies, yang mengumpul lebih daripada 84 000 ETH semasa ICO dan dinamakan "ICO tahun" oleh Anugerah BTC CIS. Menjelang akhir tahun 2017, KICKICO mempunyai 55 000 orang komuniti, KICK Coin didagangkan di 8 bursa, KICKICO melancarkan lebih daripada 10 projek di platformnya, yang berjaya menyelesaikan ICO mereka dan menaikkan lebih daripada 200 000 ETH daripada jumlah dana. Antaranya: Micromoney, Hacken, Universa, Playkey, INS, Storiqa dan lain-lain, token kami didagangkan pada 8 pertukaran crypto. Salah satu pencapaian utama ialah Cryptospace Moscow – salah satu acara blockchain dan crypto yang paling global pada tahun ini, yang berlaku pada 8 Disember lalu dan mengumpulkan lebih daripada 3000 orang dan 59 pakar blockchain dan crypto terbaik dari seluruh dunia.


Gambar ihsan KICKICO

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments