Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Mengapa AirPod Lebih Daripada Hanya Kapsul Tenang


· 15 Mac 2018 · 10:00 pm <! – Petikan

Walaupun setiap AirPod memberikan penangguhan dari bunyi dan tekanan lapangan terbang, lebih banyak lagi. Terdapat banyak kelebihan untuk menggunakan kapsul, termasuk melegakan tekanan dan membantu anda berasa lebih santai. Sekiranya anda pernah terperangkap di lapangan terbang menunggu penerbangan anda yang tertangguh, anda mungkin telah terlibat dalam beberapa hari yang bermimpi. Mungkin anda telah menggambarkan diri anda tertidur di atas katil yang selesa dan bangun segar dan diremajakan sepenuhnya. Kenyataan

End Excerpt ->

Walaupun setiap AirPod memberikan penangguhan dari bunyi dan tekanan lapangan terbang, ia menawarkan lebih banyak lagi. Terdapat banyak kelebihan untuk menggunakan kapsul, termasuk melegakan tekanan dan membantu anda berasa lebih santai.


Jika anda pernah terperangkap di lapangan terbang menunggu penerbangan anda yang tertangguh, anda mungkin telah terlibat dalam beberapa hari yang bermimpi. Mungkin anda telah menggambarkan diri anda sedang tertidur di atas katil yang selesa dan bangun segar dan diremajakan sepenuhnya.

Kenyataannya adalah bahawa kesibukan terminal lapangan terbang tidak sesuai dengan apa-apa jenis latihan bersantai, bukan? Terima kasih kepada AirPod yang tidak perlu lagi berlaku.

Kapsul ini selesa dan peribadi, dan akan memberikan ruang yang anda perlukan untuk mengisi semula sebelum penerbangan seterusnya. Mari kita lihat lima manfaat utama yang boleh anda nikmati ketika menggunakan AirPod.

Privasi

Dengan teknologi pintar kaca kapsul, orang luar tidak akan dapat melihat apa yang berlaku di dalam kapsul anda, membolehkan anda benar-benar menikmati masa peribadi anda. Oleh sebab itu, kapsul ini membolehkan anda mengubah persepsi anda ke lapangan terbang. Anda mungkin digunakan untuk tidak mempunyai privasi ketika duduk di bangku-bangku lapangan terbang yang tidak selesa, tetapi dengan AirPod, itulah masa lalu.

Security

AirPods akan berada di luar pintu keselamatan untuk memastikan tahap tertinggi keselamatan mungkin. Bukan sahaja anda selamat dan terjamin dalam kapsul, tetapi barangan peribadi anda juga akan menjadi. Terdapat ruang yang cukup untuk barang, beg tangan dan barang-barang lain untuk disimpan dengan selamat semasa anda berehat.

Comfort

Ingat bernafsu tentang tidur yang santai? AirPod boleh membuat kenyataan itu. Kerana kerusi yang selesanya berubah menjadi katil, setiap AirPod dapat dengan mudah diubah menjadi pod tidur yang mewah dan berfungsi. Ini menjadikannya pilihan semalaman yang ideal untuk penangguhan perjalanan yang tidak dijangka.

Kami Bersihkannya

Jika anda merancang untuk menghabiskan sedikit masa dalam kapsul, anda mungkin prihatin tentang kebersihan. Bagaimanapun, tidak perlu bimbang kerana setiap AirPod mempunyai sistem LED sendiri yang membasmi kuman. Ia menghasilkan cahaya putih berkualiti tinggi yang menyediakan pembasmian kuman yang berterusan melalui panjang gelombang kejuruteraan yang tepat.

Eksperimen makmal dan bilik terkawal menunjukkan bahawa sehingga 90% bakteria telah dikeluarkan dalam persekitaran yang dirawat setiap hari. Selain itu, sistem ini memenuhi semua piawaian antarabangsa untuk keselamatan manusia dan pendedahan cahaya.

Untuk memastikan kebersihan yang lengkap, setiap AirPod yang digunakan sebelum ini diperiksa secara fizikal oleh salah seorang ahli pasukan kami yang berkemahiran tinggi sebelum digunakan oleh pelanggan seterusnya.

] Bersantai dan Meremajakan

Di dunia pantas hari ini, tekanan adalah penyebut biasa antara ramai pengguna kami. Kami ingin memastikan semua pelanggan kami memanfaatkan sepenuhnya masa mereka dalam salah satu kapsul kami, sebab itulah kami telah mengintegrasikan teknologi anti-tekanan ke dalam setiap AirPod.

Teknologi ini bertujuan untuk tiga deria yang paling penting: aroma, visi, dan pendengaran. Setiap rawatan selama 15 minit akan membuatkan anda berasa segar dan santai. Kerana rawatan dipantau oleh peranti Biofeedback kami, anda dapat melakukan perbandingan sebelum dan selepas untuk melihat hasilnya untuk diri sendiri.

Lihatlah bagaimana setiap tiga deria ini akan dipengaruhi oleh teknologi kami :

Aroma (aromaterapi)

Dengan menghidu formula GA 307 yang dikembangkan khusus, yang mengandungi minyak etanal semulajadi, anda boleh menurunkan tahap hormon adrenokortikotropik (ACTH) tahap

Visi (terapi warna)

Terapi warna semakin digunakan dalam rawatan alahan, keradangan, penyakit rematik dan migrain. Di samping itu, ia digunakan untuk merawat gangguan hormon dan masalah psikologi seperti keletihan, kemurungan, insomnia, dan ketakutan. Warna-warna tertentu juga telah diketahui mempunyai kesan menenangkan pada orang yang mengalami tekanan dan kebimbangan.

Bunyi (terapi binaural)

Bunyi yang tenang yang akan anda nikmati di setiap AirPod, di samping kepada corak bunyi unik yang kami gunakan, akan pergi jauh untuk membantu anda berehat.

Seperti yang dapat anda lihat, AirPod menawarkan lebih daripada sekadar melarikan diri yang selesa dari bunyi lapangan terbang. Sekiranya anda ingin merasai semua faedah-faedah ini, maka ikut serta dalam senarai putih hari ini.

 Bonus Jualan Token AirPod

19659012] Sekiranya anda berminat untuk menjadi sebahagian daripada revolusi AirPod, maka anda akan mempunyai dua peluang untuk berbuat demikian.

Pre-sale mempunyai 140 juta token yang boleh dibeli pada $ 0.10 setiap token. Penyumbang akan dapat menikmati bonus 30% selama fasa ini sehingga platform mencapai target topi lembut sebesar $ 2,7 juta. Selepas itu, bonus sebanyak 18% akan dikenakan sehingga semua token telah dijual.

Kesempatan kedua adalah melalui crowdsale, di mana semua token yang masih tinggal akan dijual. Penyumbang semasa fasa ini boleh menikmati struktur bonus di bawah:

Pertama 48 jam: 12%
Minggu 1: 9%
Minggu 2: 6%
Week3: 3%
%

Walaupun tarikh tertentu belum disahkan, fasa pengedaran token telah dijadualkan pada bulan April tahun ini. Jika anda berminat dengan menyumbang anda boleh menyertai kumpulan Telegram platform atau mengikuti saluran rasmi mereka untuk mengetahui tentang tarikh jualan token.

Apa pendapat anda semua faedah yang ditawarkan oleh setiap AirPod? Mari kita ketahui di dalam komen di bawah!


Imej ihsan dari AirPod

Bitcoinist tidak mengesahkan dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

{
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments