Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Mengapa Mempunyai 9 Juta Peniaga Berkumpul untuk Platform Dagangan Sosial eToro?


· 14 Mac 2018 · 6:00 pm <! – Petikan

Sembilan juta pengguna telah berbondong-bondong ke eToro platform perdagangan dan pelaburan global. Apa sebenarnya yang menarik? Rasa komuniti dan antara muka mesra pengguna adalah tambah besar, menurut beberapa testimoni pelanggan. Lena Birse ('Onegirl' pada platform) yang menghidupkan rumahnya mengakui mempunyai "latar belakang kewangan" yang belum menikmati keuntungan 36 peratus dalam pelaburan eToro pada tahun 2017, dan kini menjadi Pelabur Popular (PI) di laman web ini. "Apa yang saya sukai tentang eToro

End Excerpt ->

Sembilan juta pengguna telah berbondong-bondong ke eToro platform perdagangan dan pelaburan global.


Rasa komuniti dan antara muka mesra pengguna adalah tambah besar, menurut sejumlah testimoni pelanggan.

Pedagang-pedagang berpaling-rumah Lena Birse (' Onegirl 'pada platform) mengakui mempunyai "latar belakang kewangan" yang belum mendapat manfaat 36 peratus daripada pelaburan eToro pada tahun 2017, dan kini menjadi Pelabur Popular (PI) di laman web ini.

"Apa yang saya sayang tentang eToro ialah anda dapat melihat dengan tepat apa yang dilakukan setiap peniaga, "katanya. "Saya mula berdagang di eToro kerana saya suka betapa mudahnya menavigasi laman web ini. Rasanya seperti sesiapa sahaja boleh melakukannya. "

Watch Testimoni video Lena Birse sekarang.

' yang baik ' di platform) mengajar dirinya bagaimana untuk berdagang, dan menghasilkan keuntungan 588 peratus yang luar biasa pada pelaburannya pada tahun 2016 dan 84 peratus tahun lepas.

Dia berkata:

Saran saya kepada mana-mana peniaga baru akan: pasti membuka akaun demo, membuka beberapa dagangan, dan kemudian mencuburkan jari kaki anda di dalam air dan mula membuka beberapa perdagangan yang sebenar.

Mr. Pelaburan Ryan disalin oleh banyak pedagang lain, yang mengambil kesempatan daripada alat CopyTrader eToro inovatif. Kemudahan ini, yang mudah digunakan – pelanggan eToro boleh melihat dan menyalin orang dengan profil – sangat sesuai untuk mereka yang tidak mempunyai masa atau pengalaman di pasar.

Watch Testimoni Video Wayne Ryan Sekarang

Encik. Ryan meneruskan:

Ciri-ciri utama laman web yang membantu saya dalam perdagangan adalah feed langsung dan carta. Untuk menjadi salah satu peniaga terbaik di eToro adalah pencapaian yang besar. Saya rasa saya telah bekerja keras untuk sampai ke tahap itu.

Kebaikan dan keburukan dagangan pada eToro

Pros

  • Platform mudah, mesra pengguna, boleh dipercayai dan berpengalaman
  • Pelaksanaan segera perdagangan, dengan itu mengunci dalam harga
  • Keupayaan untuk menggunakan CopyTrader dan alatan inovatif lain

Cons

  • Hanya sembilan cryptocurrencies yang ditawarkan oleh platform, pada masa ini
  • Pengguna tidak dapat menarik balik cryptocurrency
  • Mata wang kriptografi pengguna dipegang oleh eToro

Sertai komuniti global eToro hari ini – layari www.etoro.com

Semua perdagangan melibatkan risiko. Hanya modal risiko anda bersedia untuk kalah. Prestasi masa lalu bukan petunjuk tentang keputusan masa depan.


Imej ihsan eToro

Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments