Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Mengapa Pengutus e-Chat Menarik Perhatian Selebriti?


· 24 Februari 2018 · 12:00 am <! – Kutipan

Seperti banyak orang tahu, messenger e-Chat yang terdesentralisasi menjalankan ICO dan memasuki pasaran . Sistem ini beroperasi sepenuhnya, kerana aplikasi itu telah dilancarkan dan digunakan oleh ratusan ribu orang di seluruh dunia, termasuk para penulis blog dan bintang terkenal seperti calon presiden Rusia, Ksenia Sobchak, penyanyi Jasse Golden, pengembara dan blogger Jay Alvarrez dan banyak lagi. Bagaimanakah e-Chat berfungsi? Ini adalah utusan terdesentralisasi pertama di dunia yang memberikan privasi maksimum

Akhir Petikan ->

Seperti banyak orang tahu, messenger e-Chat yang terdesentralisasi menjalankan ICO dan memasuki pasaran. Sistem ini beroperasi sepenuhnya, kerana aplikasi itu telah dilancarkan dan digunakan oleh ratusan ribu orang di seluruh dunia, termasuk para penulis blog dan bintang terkenal seperti calon presiden Rusia, Ksenia Sobchak, penyanyi Jasse Golden, pengembara dan blogger Jay Alvarrez dan banyak lagi.


Bagaimana e-Chat berfungsi? Ini adalah utusan terdesentralisasi yang pertama di dunia yang menyediakan privasi maksimum kepada penggunanya.

Sebagai penyokong aplikasi tahu, pemusatan adalah risiko yang dikendalikan oleh mana-mana struktur negara. Hanya perkhidmatan yang terdesentralisasi yang mampu menahan struktur besar, yaitu, layanan yang tidak memiliki nod terdedah tunggal, iaitu tempat dimana informasi dapat diterima dan dirampas. e-Shat berfungsi pada prinsip yang terdesentralisasi – rangkaian besar pelayan yang diedarkan membahagikan lalu lintas dan beban pengguna, dan walaupun sebahagian besar mereka dilumpuhkan, messenger akan terus berfungsi. Penyelesaian berasaskan blokchain membolehkan messenger memberikan perlindungan yang efektif terhadap serangan, penggodaman, sementara memastikan ketidaksonymitas lengkap.

Dalam kes ini, kita boleh mengatakan dengan yakin bahawa pada masa ini, e-Chat jauh lebih selamat

Baru-baru ini, e-Chat telah melancarkan undi di kalangan pelabur untuk menentukan jalan pembangunan selanjutnya projek itu. Inilah pengalihan garpu Ethereum yang akan menyelesaikan seketika 3 objektif projek:

  • meningkatkan kelajuan transaksi rangkaian;
  • tarikan segera sejumlah besar pengguna baru dan pemaju ke platform; [19659013] manfaat tambahan untuk para pelabur.

Walau bagaimanapun, alternatif seperti token ERC20 akan diterima oleh pasukan hanya jika terdapat kelebihan yang signifikan dalam pengundian di kalangan pelabur.

Di samping itu, e-Chat disebut oleh gergasi penerbitan seperti Forbes, Huffington Post, Cointegrated, Inc., Reuters, Nasdaq, Yahoo, Bitcoin.com, CoinShedule, CryptoCompare, Magazine Finance, NewsBTC, CoinNewsAsia, BTC-ECHO, USA Today, BitScreener, MorningStar, Ethereum World News dan berpuluh-puluh orang lain, yang tentu saja memberi kesan kepada populariti permohonan itu.

Ikut berita di laman web rasmi e-Chat

Unit 25A,
] 139 Wing Lok Street,
Sheung Wan, Hong Kong
+8 (528) 009-06441 – Hong Kong
https://investors.echat.io


Imej ihsan e-Chat

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat itu dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments