Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Mengapa Pertukaran PLAAK Adalah Berbeza


· 24 Februari 2018 · 12:30 pagi <! – Petikan

Pertukaran membentuk platform asas untuk mendapatkan cryptocurrency. Mata wang yang disulitkan kemudian digunakan untuk membuat pembelian dan transaksi dalam talian. Di dunia yang semakin digital, bentuk mata wang ini menjadi sangat popular. Oleh kerana peningkatan dalam permintaan untuk bentuk aset digital ini, syarikat-syarikat telah bercakap untuk memanfaatkan pertumbuhan dengan memperkenalkan pelbagai jenis pertukaran. Walaupun ini memberikan pengguna pilihan, ia sering membuat mereka bingung dan mempunyai

End Excerpt ->

Bursa membentuk platform asas untuk mendapatkan cryptocurrency. Mata wang yang disulitkan kemudian digunakan untuk membuat pembelian dan transaksi dalam talian. Dalam dunia yang semakin digital, bentuk mata wang ini menjadi sangat popular.


Oleh sebab peningkatan dalam permintaan untuk bentuk aset digital ini, syarikat-syarikat telah bercakap untuk memanfaatkan pertumbuhan dengan memperkenalkan pelbagai jenis pertukaran. Walaupun ini telah memberikan pengguna pilihan, ia sering membuat mereka bingung dan perlu berkompromi di kawasan pertukaran tertentu kerana terdapat sedikit usaha tidak oleh syarikat untuk menandakan semua kotak dengan perbelanjaan mereka sendiri.

PLAAK menganggap semua faktor-faktor yang membuat pertukaran besar dengan pengguna dalam minda untuk menyelesaikan kekurangan sistem perdagangan cryptocurrency sebelumnya. Pertukaran PLAAK tidak dikembangkan untuk dilihat sebagai satu lagi platform pertukaran dalam talian. Pertukaran mereka adalah berbeza kerana ia adalah hasil daripada mendengar apa yang pengguna inginkan dan menggabungkannya dengan pakar-pakar industri untuk memastikan platform dapat digunakan dengan mudah dan percaya.

Pertukaran PLAAK menyediakan perkhidmatan yang mudah digunakan tanpa mengecewakan asas untuk pedagang yang lebih berpengalaman. Pertukaran PLAAK termasuk tindakan membeli dan menjual mesra pengguna, yuran yang rendah, keupayaan fiat, tindakan harga masa nyata, petunjuk terbina dalam, sejarah perdagangan, berbilang mata wang dan kebolehcapaian yang paling penting.

PLAAK melaksanakan yuran yang kompetitif rendah sebagai 1%, dengan struktur yang jelas yang tidak mengelirukan atau memanfaatkan butiran yang jelas. Untuk memastikan orang yang baru dalam industri crypto disertakan, terdapat juga kemampuan untuk menggunakan wang fiat untuk membuat pembelian. Pemotongan kemampuan Fiat melalui komplikasi cuba mencari cara untuk membeli token dengan token ketika mula pertama, dan memberi kawalan kepada pengguna dengan segera dari awal.

Tindakan harga dan indikator harga masa nyata juga menyediakan alat untuk pedagang untuk [19] Mengetahui bahawa pertukaran digital berjalan 24/7, PLAAK [19909010] Memahami bahawa pertukaran digital berjalan 24/7, PLAAK menjaga penggunanya dengan memberi sokongan sepanjang masa. Pertukaran itu sendiri berjalan secara berterusan supaya pengguna boleh mendapat akses pada setiap masa, di mana sahaja mereka berada.

Walaupun internet pada umumnya terbuka kepada permusuhan seperti kes-kes penipuan dan kehilangan aset, platform pertukaran PLAAK telah dibangunkan dengan kod-kod desentralisasi yang selamatkan semua bentuk urus niaga. Ekosistem umum adalah selamat dengan penggabungan tahap tertinggi KYC serta disokong oleh sijil SSL wildcard dan mempunyai AWS Amazon Web Servers. Atas budi bicara pengguna, pengaktifan kod keselamatan kebenaran 2factor boleh digunakan untuk tahap keselamatan tambahan.

Ketersediaan KYC membolehkan pelayan secara automatik mengesahkan identiti pengguna yang masuk ke dalam ekosistem untuk mencegah aktiviti penipuan dari luaran. Tanpa pengesahan, pertukaran tidak dibenarkan. PLAAK menggunakan teknologi yang berkaliber tinggi untuk memastikan semua pertukaran adalah selamat sambil mengekalkan kesederhanaan untuk pengguna.

PLAAK mempamerkan tahap pertimbangan yang tinggi terhadap penggunanya, menguatkan visi mereka tentang ekosistem komuniti digital. Pertukaran mereka akan menyambung kepada pelbagai ciri lain yang membolehkan pengguna membuat pembelian, transaksi lain dan menyimpan aset digital mereka dengan selamat. PLAAK mewujudkan platform untuk menjadikan peralihan kepada aset digital lebih lancar dan kurang berbelit. PLAAK melihat memberi kuasa kepada rakyat setiap hari supaya syarikat-syarikat besar bukan satu-satunya yang mendapat manfaat daripada pasaran yang semakin meningkat. PLAAK memberi kuasa kepada orang ramai dan terus berusaha untuk mencipta dan menggunakan lebih banyak ciri serta kemas kini selaras dengan keperluan dan kehendak pengguna.

Untuk maklumat lanjut mengenai PLAAK sila lawati laman web mereka di plaak.com .


Gambar ihsan PLAAK

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments