Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Menjana semula Penyelidikan dan Kajian ICO dengan Revain


· 4 Februari 2018 · 9:00 pagi <! – Kutipan

Ruang crypto akan menjadi sangat sesak di tahun depan atau dua sehingga mendapati token kanan atau ICO untuk melabur akan menjadi lebih sukar. Platform media sosial yang besar tidak banyak membantu kerana kandungan tidak terkawal, tidak diedit, dan kebanyakannya dihuni oleh trolls dan shills. Penipuan dan berita palsu berleluasa dan syarikat-syarikat yang memiliki platform walaupun mendapat keuntungan dari laman web penipuan pengiklanan. Apa yang diperlukan

Akhir Petikan ->

Ruang crypto akan menjadi sangat sesak pada tahun depan atau dua sehingga mencari token yang tepat atau ICO untuk melabur dalam akan menjadi lebih banyak cabaran .


Platform media sosial yang besar tidak banyak membantu kerana kandungan tidak terkawal, tidak diedit, dan kebanyakannya dihuni oleh trolls dan shills. Penipuan dan berita palsu berleluasa dan syarikat-syarikat yang memiliki platform walaupun mendapat keuntungan dari laman web penipuan pengiklanan. Apa yang diperlukan ialah platform maklum balas berasaskan blockchain yang sahih dan Revain boleh menjadi jawapannya.

Mempromosikan projek blockchain akan menjadi semakin sukar kerana ruang crypto exponentially mengisi dengan token baru dan ICOs. Kebanyakan syarikat kini berkembang maju dalam ulasan pelanggan dalam mempromosikan produk mereka dan beberapa telah mengambil langkah lebih jauh dalam menawarkan ulasan dan reputasi terurus untuk syarikat lain. Ini boleh membawa kepada penilaian bias dan palsu kerana pembekal perlu menunjukkan hasil positif kepada pelanggan mereka untuk melindungi aliran pendapatan mereka.

Ulasan pada Blockchain

Dengan menggunakan pelekat blok untuk merakam ulasan mengalihkan sebarang kemungkinan mengganggu dan menapis, ia menjadi sumber maklumat tulen yang tidak berubah. Sekiranya ulasan positif dan negatif terbuka untuk perbincangan dan boleh dipertandingkan, gambaran produk atau perkhidmatan boleh terbentuk. Revess menyediakan ekosistem ini dengan menyediakan platform ulasan berasaskan blok block yang dikuasai oleh token RVN.

Pasaran ICO berkembang tetapi satu kelemahan utama yang kini menderita adalah kekurangan ulasan dan peraturan jujur. Perlu ada mekanisme yang boleh dipercayai untuk mengkaji konsep, teknologi, dan nilai syarikat. Syarikat-syarikat perlu dapat mempromosikan produk blockchain mereka dalam persekitaran yang tidak adil dari spam media sosial, pencician dan manipulasi kajian.

Papan Pemuka ICO

untuk menggunakan papan pemuka ICO yang boleh memberi pelabur berpotensi dengan gambaran keseluruhan projek, penilaian harga token, kemas kini kerja yang sedang berjalan dan pencapaian yang dicapai dalam pelan hala tuju. Maklum balas daripada ahli pasukan juga akan memberi jaminan kepada pelabur bahawa projek itu sedang dalam jadual dan perkembangan sedang dibuat. Sistem semacam ini sukar untuk dicari tetapi Revain sedang mengerjakan sesuatu yang akan dilakukan.

Produk ini bertujuan untuk memberi para pelabur keputusan yang lebih bijak sama ada untuk memasuki ICO atau tidak. Dari sudut pandang syarikat, ia boleh menjadi platform untuk memudahkan tahap ketelusan yang lebih tinggi dan memberi inspirasi kepada keyakinan pelabur yang berpotensi. Revain telah datang bersama-sama melompat membebaskan versi pertama produk pada bulan November, diikuti oleh v0.2 pada pertengahan Disember lalu hanya dua minggu kemudian v0.3 dibebaskan. Dan sekarang, beberapa hari lalu, pembebasan v0.4 telah diumumkan. Platform ini membolehkan sesiapa sahaja untuk menulis ulasan dan ada butang 'suka' atau 'tidak suka' yang, tidak seperti beberapa platform media sosial yang popular, tidak boleh disangkal kerana mereka berada di blok tersebut.

Dengan versi 0.2 papan pemuka ICO datang keupayaan untuk membeli dan menjual token pada pelbagai bursa dan versi 0.3 mengambil perkara lebih jauh, dengan penambahan widget data baru, carta, dinamik harga, dan analitik pergerakan harga token. Penyusunan keempat papan pemuka membawa antara muka pengguna yang baru dan lebih intuitif bersama-sama dengan keupayaan pengguna untuk berkongsi data dan data prestasi keenam melalui saluran media sosial.

 Dashboard Revess v0.4

Tools untuk membantu pelabur memantau dinamik token juga dimasukkan ke dalam platform seperti harga harian dan mingguan / volum yang membandingkan harga dengan hari sebelumnya / minggu. Tarikh pelaburan ICO dan penjejakan harga token juga tersedia. Papan pemuka sedang berkembang pesat dengan fungsi baru ditambahkan setiap minggu, pasukan Revain bekerja lebih masa.

Keupayaan untuk mencari dan melabur dalam ICOs dan projek blockchain yang boleh dipercayai akan menjadi lebih penting berbanding sebelum ini tahun ini dengan begitu banyak daripada mereka yang datang dalam talian. Satu kajian semula blok blockchain yang tidak dapat ditolak menafikan sebarang kemungkinan yang mungkin di dalam sistem dan menyediakan kedua-dua pelabur dan syarikat kripto dengan peluang yang lebih besar. Dalam industri crypto yang semakin ramai dan sering berkabus, ia membayar untuk menonjol dari yang lain dengan kejelasan dan kejujuran untuk kedua-dua pelanggan dan syarikat.

Untuk maklumat lanjut mengenai Revan sila lawati revain.org dan memandu ujian yang baru papan pemuka .

Adakah anda berfikir Revain boleh membantu menghapus banyak ICOs penipuan dari pasaran? Berapa kerapkah anda menggunakan platform untuk meninggalkan ulasan? Mari kita ketahui di dalam komen di bawah.


Imej ihsan dari Revain, Shutterstock

Bitcoinist tidak mengesahkan dan tidak bertanggungjawab atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain mengenai perkara ini halaman. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

{
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments