Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

MLToken Mengumumkan Jualan Token ICO Bermula dari 23 Februari 2018


· 7 Jun 2018 · 11:30 pagi <! – Petikan

MLT – Tokoh multi-level struktur dengan kupon berasaskan MLM mengumumkan ICO Token Sale dari 23 Februari 2018. Dengan ini kami membentangkan operasi kriptografi multi struktur struktural baru berdasarkan asas pintar dalam algoritma blok Ethereum. Ia dipanggil MULTI-LEVEL TOKEN (MLT) dan pada dasarnya terdiri daripada dua bahagian utama. 55% daripada nilainya pergi dengan ketat ke dalam membeli ethereum (ETH) dan disimpan di MLTokens pada setiap dompet anggota sehingga akhir projek. Token pelbagai peringkat struktur dengan kupon berasaskan MLM mengumumkan penjualan Token ICOnya bermula dari 23 Februari 2018.


Dengan ini kami membentangkan pelbagai baru – Tokoh kriptografi struktur yang beroperasi berdasarkan asas pintar dalam algoritma blok Ethereum.

Ia dipanggil MULTI-LEVEL TOKEN (MLT) dan pada asasnya terdiri daripada dua bahagian utama. 55% daripada nilainya pergi dengan ketat ke dalam membeli ethereum (ETH) dan disimpan di MLTokens pada setiap dompet anggota sehingga akhir projek. 35% daripada nilai token membentuk program pendapatan bonus tertentu yang berdasarkan prinsip pemasaran peringkat multi.

Jadi di bawah setiap ahli tertentu datang tiga yang baru dan seterusnya dan seterusnya hingga 10 tahap penuh ke bawah sepenuhnya diisi

 Token Multilevel - MLT

Dengan cara ini, 35% daripada setiap pelaburan pergi sama dengan dompet anggota berdiri lebih tinggi pada struktur "pokok" itu.

MLToken mempunyai potensi untuk pendapatan yang mantap yang diperolehi dari dinamik positif kadar Ethereum serta hasil yang dihasilkan melalui penyertaan dalam program bonus tertentu.

Projek ini membawa sehingga 5 kemungkinan pelaburan -0.05ETH – 0.1ETH – 0.2ETH – 0.5ETH – 1ETH.

Di setiap cawangan dengan setiap peringkat baru, bilangan ahli berkembang dengan pesat. MLToken dikendalikan sepenuhnya oleh Sistem Pengekalan dan Transmisi Data Ethereum yang terpencil dan dengan itu dijamin dengan selamat bahawa semua pembayaran yang dibayar oleh algoritma ini akan dicapai sepenuhnya.

Dua bahagian utama MLToken kami sedang dilindungi secara lindung dan dilindungi oleh setiap yang lain dan secara kumulatif mereka melindungi instrumen untuk modal. Sistem itu sendiri adalah matematik yang tulen dan direka untuk menjadi terpelihara semua dan dilindungi sendiri yang dengan sendirinya adalah rangsangan yang hebat untuk menarik ahli-ahli baru ke dalamnya. Ia benar-benar utuh dan bukti terhadap apa-apa pengaruh dari luar. Tujuan unik kempen ini adalah untuk mewujudkan platform yang terpusat dan telus untuk sistem pemasaran pelbagai peringkat berdasarkan Ethereum Blockchain, yang akan memberi kepada banyak peserta peluang untuk mencipta rantaian hubungan peribadi dengan anggotanya.

Anda boleh melawat laman web kami www.mltoken.io untuk maklumat yang komprehensif mengenai produk.

percuma untuk menyertai kami .


Imej ihsan MLToken

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments