Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

MoneroV Hard-Fork Faces Delay – Bitcoinist.com


· 10 Mac 2018 · 5:00 pagi <! – Petikan

Serpihan keras adalah peristiwa yang sangat dijangka di tanah crypto. Mereka sering menawarkan peluang untuk pemegang duit syiling untuk mendapatkan kadar udara percuma yang meningkatkan nilai dan tahap pelaburan dalam duit syiling asal yang membawa kepada garpu. Monero akan dibahagikan kepada MoneroV, namun pasukan itu telah melengahkan perpecahan selama enam minggu lagi. Menurut catatan blog di garpu, pasukan MoneroV menyatakan bahawa tarikh snapshot akan ditangguhkan

Akhir Petikan ->

Serpihan keras adalah peristiwa yang sangat dinantikan di crypto-land. Mereka sering menawarkan peluang untuk pemegang duit syiling untuk mendapatkan kadar udara percuma yang meningkatkan nilai dan tahap pelaburan dalam duit syiling asal yang membawa kepada garpu. Monero hampir dibahagikan kepada MoneroV, namun pasukannya telah menangguhkan perpecahan selama enam minggu lagi.


Menurut catatan blog pada garpu, pasukan MoneroV menyatakan bahawa tarikh snapshot akan ditangguhkan sehingga sekitar 30 April, atau di blok 1564965. Permintaan yang semakin meningkat dan jangkaan yang semakin meningkat dari pengguna, platform perdagangan dan kolam perlombongan besar telah disebut sebagai alasan di belakang kelewatan.

Kerjasama Pertukaran Diperlukan

huraikan bahwa untuk memudahkan pemandian udara kepada pemegang XMR, pertukaran harus mencantumkan MoneroV atau XMV. Ini akan mengambil masa tambahan untuk memproses dan melaksanakan.

Tali keras terdahulu seperti pecahan Litecoin Cash tidak begitu berjaya kerana mereka mungkin mempunyai proses yang berbelit dan berisiko untuk menuntut duit syiling percuma.

Jika pertukaran sudah menyokong garpu baru maka lebih banyak orang akan mendapat manfaat daripadanya yang membawa kepada penggunaan, penggunaan dan pelaburan yang lebih baik, yang akan baik untuk Monero dan MoneroV.

 Pasar obat gelap gelap Monero

Terdapat juga kekeliruan mengenai pembaharuan perisian sendiri Monero, yang dijadualkan pada bulan Mac. Pada masa yang sama, menangguhkan keras-keras membantu kedua-dua blok utama kerana kolam lombong juga memerlukan lebih banyak masa untuk mempersiapkan acara itu, yang akan memastikan XMV lebih stabil pada masa perpecahan rantai.

Pos juga menyebut beberapa kesukaran menyimpan Monero secara tempatan dan kelewatan itu akan membantu lebih ramai pengguna untuk mempersiapkan dan dapat menuntut XMV mereka.

Pasukan itu juga memberi amaran mengenai kemungkinan penipuan dan percubaan phishing yang akan berlaku apabila garpu semakin dekat. Mereka menyatakan:

Kami tidak akan meminta anda untuk mendaftar di mana-mana borang / laman web yang menjanjikan 'kesan udara' MoneroV. Satu-satunya duit syiling XMV yang akan dihasilkan akan ditiru salinan syiling XMR dompet pada masa tangkapan gambar. Anda tidak akan diminta atau perlu membayar apa-apa pada bila-bila masa. Anda tidak boleh memasukkan kunci peribadi anda ke mana-mana laman web, perisian sumber tertutup, borang Google atau apa pun kecuali dompet rasmi MoneroV GUI yang bersumber secara rasmi.

Monero Price Action

Monero telah mengambil kekalahan bersama-sama dengan altcoins lain minggu ini. Ia telah kehilangan 34% daripada minggu ini daripada $ 370 hingga semalam rendah $ 244. Walau bagaimanapun, XMR telah pulih sedikit dan naik 15% pada hari tersebut.

Sepanjang bulan yang lalu, Monero juga telah membuat keuntungan apabila banyak kriptografi lain telah jatuh. Harga cenderung terus meningkat apabila garpu semakin hampir, tetapi dengan syarat bahawa pasaran crypto, pada umumnya, terus menaik.

Berapa tinggi akan Monero pergi sebelum garpu yang keras? Kongsi pendapat anda di bawah.


Gambar ihsan dari Shutterstock, Tradingview


    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments