Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Moonlite.Io untuk Pelancaran sepenuhnya Operasi Perlombongan Cryptocurrency Terbarukan


· 1 Mac 2018 · 4:30 pagi <! – Petikan

Pertambangan Bitcoin telah berkembang dengan pesat, dan ini mempunyai implikasi tenaga yang besar untuk dunia. Oleh kerana perlombongan dapat diteruskan ke masa hadapan, kaedah yang boleh diperbaharui mesti dibangunkan dan digunakan. Masa untuk Mine Crypto Telah Lulus untuk Banyak Bagi ramai yang memasuki ruang cryptocurrency, mereka mencari frasa "pertambangan Bitcoin" dan segera tertarik. Perlombongan datang dengan konotasi yang cepat kaya, menarik nasib, atau mendapat bertuah dan memperoleh jumlah yang berubah-ubah kehidupan

End Excerpt ->

Pertambangan Bitcoin telah berkembang dengan pesat, dan ini telah besar implikasi tenaga untuk dunia. Bagi perlombongan yang dapat dikekalkan pada masa akan datang, kaedah yang boleh diperbaharui mesti dibangunkan dan digunakan.


Masa untuk Mine Crypto Telah Lulus Banyak

Bagi ramai yang memasuki ruang cryptocurrency, mereka mencari frasa " perlombongan Bitcoin "dan segera tertarik. Perlombongan datang dengan konotasi yang cepat kaya, menarik nasib, atau mendapat bertuah dan memperoleh jumlah wang yang berubah-ubah. Malangnya, secara umumnya tidak ekonomikal bagi purata untuk memulakan operasi perlombongan mata wang.

Di samping pelaburan awal yang besar untuk perkakasan dan sistem penyejukan perlombongan, pelombong perlu mengenakan kos elektrik yang diperlukan untuk kuasa peralatan. Industri perlombongan Bitcoin mempunyai margin labah-labah yang tipis kerana ia dan harga elektrik yang bahkan sepuluh peratus lebih mahal berbanding persaingan itu boleh bermakna dipecat dari pasaran.

Selain dari besar-besaran halangan ekonomi dengan perlombongan, perhatian yang serius terhadap semua kriptografi mata wang PoW adalah kesannya terhadap alam sekitar. Sepanjang beberapa dekad yang lalu, terdapat banyak tenaga untuk sumber tenaga yang boleh diperbaharui di seluruh dunia. Perlombongan Bitcoin telah meletup kepada tahap monumental pada tahun lalu, dengan jumlah tenaga yang digunakan oleh rangkaian yang menyatukan penggunaan kuasa sesetengah negara yang lebih kecil. Penggunaan ini, terutamanya dari sumber tenaga bahan api fosil, akan terus membahayakan alam sekitar sehingga kita bersama dan mencari cara yang lebih baik untuk menghasilkan tenaga.

Perlombongan Cryptocurrency Goes Green [19659009] Moonlite sedang mencari untuk melancarkan salah satu operasi Bitcoin dan cryptocurrency pertama yang pertama menggunakan tenaga 100% yang boleh diperbaharui. Mereka melancarkan penjualan token untuk mendapatkan projek, dan mereka menawarkan struktur token yang menarik untuk mendapatkan pelabur. Mereka merancang untuk mengambil 60% hasil dan menukarnya ke mata wang fiat untuk mengimbangi kos operasi dan melabur dalam peluang yang berkaitan.

20% lagi dana akan disimpan dan digunakan untuk membuat dana lindung nilai cryptocurrency, selamat dalam kawalan orang yang tugasnya tidak kehilangan wang. Ini akan tersebar di sekitar projek yang berlainan untuk memberikan ROI terbaik untuk pelabur. 20% akhir akan digunakan untuk melabur semula peralatan baru dan mengembangkan operasi untuk menghasilkan lebih banyak pendapatan.

Jika anda membuat keputusan untuk melabur dalam projek itu dan menjadi pemegang token, anda akan mengatakan dalam semua operasi syarikat. Pemegang Token mempunyai hak untuk mengundi mengenai pelbagai perkara kewangan melalui platform Security.Vote. Dengan keupayaan ini, mereka memberi input mengenai arah dan pandangan syarikat. Sebagai contoh, jika pemegang token tidak berpuas hati dengan perpecahan nisbah 60:20:20 dan mereka mengubah peratusan dengan sewajarnya.

ICO ditetapkan untuk melancarkan dalam masa kurang dari 24 jam, dengan fasa kedua pra-jualan dibuka sekarang bagi mereka yang ingin menyertai senarai putih. Fasa pertama pra-jualan berakhir pada bulan Januari, dengan sudah lebih daripada $ 3 juta dilaburkan dan $ 2,75 juta lagi yang dijanjikan. Mereka yang mencari maklumat lanjut tentang projek dan jualan token boleh melawat Moonlite.io .

Apa pendapat anda mengenai perlombongan dengan tenaga boleh diperbaharui? Adakah ini faktor penting untuk masa depan perlombongan?


Imej dan media ihsan dari Moonlite.io

Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain pada halaman ini. Pembaca perlu melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments