Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

MoonLite Mengesahkan Kuasa & Pengedaran untuk Operasi Perlombongan Besar di Iceland


· 17 Mac 2018 · 7:00 pm <! – Kutipan

Projek MoonLite, yang bertujuan untuk menguasai industri penambangan cryptocurrency melalui penciptaan dan operasi dari pelbagai pusat data skala industri yang disokong sepenuhnya oleh tenaga hijau, telah memperoleh kedua-dua kuasa dan pengedaran di wilayah yang sangat kompetitif di Iceland. Membuat Sambungan Projek MoonLite terletak di Keflavik – kawasan Iceland yang telah menempatkan beberapa pusat data yang terkenal dan terletak berdekatan dengan lapangan terbang antarabangsa utama. Projek MoonLite, yang bertujuan untuk menguasai industri penambangan cryptocurrency melalui penciptaan dan pengendalian pusat data berskala skala industri yang disokong sepenuhnya oleh tenaga hijau, telah menguasai kedua-dua kuasa dan pengedaran di kawasan yang sangat kompetitif di Iceland.


Membuat Sambungan

Projek MoonLite berpangkalan di Keflavik – kawasan Iceland yang telah menempatkan beberapa pusat data yang terkenal dan terletak berhampiran lapangan terbang antarabangsa utama.

Mengekalkan tenaga di kawasan yang sangat dicari adalah bukan mudah. ​​

Untuk mengendalikan pusat data, sebuah syarikat yang memerlukan kontrak dengan satu atau lebih pengeluar tenaga, serta kontrak dengan syarikat penghantaran tenaga negara. Selain itu, syarikat-syarikat juga memerlukan kontrak dengan sebuah syarikat utiliti untuk benar-benar menyampaikan tenaga dalam konfigurasi yang betul ke premis anda.

Mengamankan kontrak-kontrak itu hampir mustahil hari ini, kerana syarikat tenaga negara semata-mata tidak mempunyai ruang untuk membekalkan lebih banyak tenaga melalui jalur yang berjalan dari Reykjavik ke Keflavik. Oleh itu, bilangan permohonan dan permintaan untuk tenaga tidak relevan, sebagai – pada dasarnya – hampir tidak ada lagi tenaga yang dapat disampaikan kepada kawasan tersebut.

Syarikat-syarikat tenaga tidak menyedari fakta ini dan dengan itu tidak mempunyai motivasi untuk masuk ke dalam perjanjian dengan pelanggan baru – sejak transmisi jelas keluar dari soalan.

Namun, MoonLite telah mengalahkan kemungkinan. Projek ini telah memperoleh semua yang diperlukan untuk melancarkan operasi perlombongan berskala besar mereka. Projek ini telah menandatangani perjanjian dengan pengeluar tenaga, syarikat penghantaran nasional, dan syarikat utiliti yang berkaitan.

Dengan berbuat demikian, MoonLite ditetapkan menjadi salah satu pelombong terbesar di Iceland.

[Projek MoonLite telah menetapkan untuk menjadi pemain dominan dalam ruang penambangan cryptocurrency dengan menggunakan teknologi terkini yang sedang berkembang, beroperasi dengan cekap yang mungkin, dan memanfaatkan industri- pasukan terkemuka pakar.

Perlombongan kriptocurrency mempunyai kesan yang didokumentasikan dengan baik terhadap alam sekitar, tetapi MoonLite akan sepenuhnya dikuasakan oleh tenaga hijau yang berkesinambungan 100%. Tenaga yang digunakan oleh pusat data MoonLite akan dijana menggunakan hidro, geoterma, dan sumber angin – dan akan menggunakan bekalan kontraktual tenaga paling bersih yang terdapat pada kadar tetap berbilang tahun.

MoonLite juga mengambil kesempatan daripada pelbagai teknologi baru , termasuk tetapi tidak terhad kepada kecerdasan buatan dan algoritma canggih yang direka khas untuk membantu pusat data dijalankan dengan kecekapan maksimum – dengan itu memaksimumkan keuntungan.

ICO MoonLite adalah Hampir Lebih

ICO MoonLite kini hidup dan dijangka berakhir dalam masa kurang dari satu minggu.

Projek ini akan mula beroperasi pada bulan Ogos 2018 pada masa itu ia akan memulakan perjalanannya untuk menjadi syarikat perlombongan cryptocurrency terbesar bukan sahaja di Iceland tetapi di planet ini.

] Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai projek MoonLite, perhatikan whitepaper, lihat pasukan yang terkemuka di industri dan melabur di laman web rasmi . [196590] 10] Apa pendapat anda tentang perjalanan MoonLite untuk menjadi salah satu syarikat perlombongan cryptocurrency terbesar di planet ini? Adakah anda fikir keupayaan projek untuk menjamin semua tawaran tenaga yang diperlukan di Iceland membuktikan keupayaannya untuk berjaya? Mari kita ketahui di komen di bawah!


Imej dan media ihsan MoonLite, HS Orka

Bitcoinist tidak mengesahkan dan tidak bertanggungjawab atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau lain-lain bahan di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments