Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Mt. Pemegang Amanah Gox Yang Menjual $ 400 Juta Bitcoin Menafikan Harga Pasaran


· 17 Mac 2018 · 10:00 pm <! – Petikan

Mt. Gox pemegang amanah yang menjual lebih $ 400 juta dalam Bitcoin (BTC) dan Bitcoin Cash (BCH) dari Disember hingga Februari menafikan yang mempengaruhi harga pasaran kedua-dua cryptocurrency. A Whale's Tale Menurut transkrip sesi Q & A dari Gunung ke-10. Pertemuan kreditor Gox, pemegang amanah pertukaran asing yang tidak berfungsi Nobuaki Kobayashi telah menafikan yang mempengaruhi harga pasaran Bitcoin (BTC) dan Bitcoin Cash (BCH) dengan jualan profil tinggi dan tinggi. "Bitcoin Holder SLAYER" † Nobuaki Kobayashi †

End Excerpt ->

The Mt. Gox pemegang amanah yang menjual lebih dari $ 400 juta di Bitcoin (BTC) dan Bitcoin Cash (BCH) dari Disember hingga Februari telah menafikan yang mempengaruhi harga pasaran kedua-dua cryptocurrencies.


transkrip sesi Q & A dari Gunung ke-10. Pertemuan kreditor Gox, pemegang amanah bursa takhta Nobuaki Kobayashi telah menafikan yang mempengaruhi harga pasaran Bitcoin (BTC) dan Bitcoin Cash (BCH) dengan jualan profil tinggi dan volume tingginya.

Malah Kobayashi berkata sangat sedikit mengenai butiran jualannya . Bagaimanapun, dia menunjukkan bahawa dia menjual kedua-dua cryptocurrency melalui cara di luar bursa. Kata para pemegang amanah:

Saya menjual BTC dan BCC dari Disember 2017 hingga Februari 2018 dengan kerjasama pertukaran cryptocurrency memandangkan harga pasaran pada masa jualan. Berikutan dengan perundingan dengan pakar-pakar cryptocurrency, saya menjual BTC dan BCC, bukan dengan jualan biasa melalui pertukaran BTC / BCC, tetapi dengan cara yang akan mengelakkan daripada menjejaskan harga pasaran, sambil memastikan keselamatan urusniaga setakat yang mungkin. Kaedah penjualan BTC dan BCC telah diluluskan oleh mahkamah juga.

Saya ingin mengelak daripada menjelaskan butiran kaedah penjualan; jika tidak, penjualan masa depan BTC dan BCC boleh dihalang. Walau bagaimanapun, pada masa ini, tiada apa yang telah ditentukan mengenai penjualan BTC dan BCC pada masa akan datang.

Walaupun Kobayashi sengaja menahan diri daripada memberikan butiran khusus, seseorang mungkin menganggap dia menjual sejumlah besar Bitcoin dan Bitcoin Cash "OTC," atau Lebih Kaunter – bermakna dia menjalankan penjualan peribadi dari bursa. Secara teorinya, jualan sedemikian akan menghalang perubahan dramatik dalam kedua-dua penilaian cryptocurrency.

Masalahnya, sejumlah besar Bitcoin tiba-tiba dan secara dramatik dijual di bursa pada pelbagai titik sepanjang tempoh yang dipersoalkan – termasuk sebelum, semasa, dan selepas laporan muncul BTC dan BCC yang banyak dijual oleh Kobayashi.

Orang mungkin akan tergoda untuk mentafsirkan kenyataan terbaru Kobayashi sebagai undang-undang mudah untuk: "Jangan salahkan saya." Lagipun, bidang kemungkinan bahawa pemegang amanah melakukan penjualan persendirian kepada pelabur institusi, yang sendiri berpaling dan membuang stok baru mereka yang diperoleh di bursa – mungkin untuk keuntungan yang besar. Nota: Dalam transkrip, Bitcoin Cash (BCH atau BCASH) disebut sebagai BCC.

Adakah anda berfikir Gunung Mt. Jualan Gox pemegang amanah kira-kira $ 400 juta bernilai Bitcoin dan Bitcoin Cash mempunyai sebarang kesan pada harga pasaran cryptocurrency. Mari kita ketahui di komen di bawah!


Gambar ihsan Zero Hedge, Wikipedia Commons, TwitterSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments