Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Nakamoto Games’ NAKAVERSE untuk mentakrifkan semula Permainan dan GameFi Berasaskan Blockchain untuk Industri Main-untuk-Earn


Permainan Nakamotoekosistem perjudian main-untuk-hasil yang terkemuka di dunia, telah meneruskan pembinaan platform dan komuniti sosialnya tanpa henti sambil mengembangkan penyepaduan merentas platform dan perkhidmatan penggunanya sebagai sebahagian daripada meletakkan asas untuk NAKAVERSE – yang dikuasakan oleh $NAKA. metaverse masa depan.

Dalam tempoh enam bulan yang singkat selepas disiarkan secara langsung di mainnet, Nakamoto Games telah mengembangkan kehadiran sosialnya secara eksponen, menambah hampir dua dozen tajuk permainan main-untuk-dapatkan berasaskan blokchain, dan memulakan penyelidikan ke dalam stablecoin berpatok dolar yang dipanggil $USP. Pasukan pembangunan juga mempunyai banyak tajuk baharu dalam usaha, termasuk Tank Battle, 8 Ball Pool, dan Escape, yang kesemuanya merupakan sebahagian daripada rancangan CEO Tor untuk mengeluarkan 100 tajuk baharu tahun ini merentasi genre perlumbaan, aksi, permainan teka-teki, pencarian, RPG, penembak orang pertama dan banyak lagi.

Projek ini juga mempunyai penyepaduan dompet fiat dan Web3 baharu yang akan disiarkan secara langsung, penyepaduan berguna dengan BitMart dan BNB Chain yang akan memperluaskan jangkauan token $NAKA, serta perkongsian strategik dengan Maker DAO untuk pertaruhan token, studio pembangunan permainan indie, universiti, dan pemaju blockchain.

Dengan cara ini, Nakamoto Games telah perlahan-lahan menyusun kepingan teka-teki yang betul untuk menyampaikan platform terbaik, paling berkesan dan benar-benar mencipta nilai kepada pemain di seluruh dunia. Lebih-lebih lagi, ia secara konsisten mengeluarkan kempen pendapatan baharu dan kumpulan hadiah untuk pemainnya. Ini telah membantu membina pangkalan penggunanya, mengembangkan penawaran dan mengembangkan jejak globalnya menjelang pelancaran NAKAVERSE pada akhir tahun ini.

Mengulas perkembangan ini, Ketua Pegawai Eksekutif Tor berkata: “Terdapat hampir terlalu banyak bahagian hadapan pembangunan untuk diliputi apabila ia datang kepada NAKAVERSE – ia adalah kemuncak semua usaha kami dan akan mewakili era baharu dalam permainan main-untuk-mendapat berasaskan blokchain. Daripada kontrak pintar berasaskan NFT kami kepada penyepaduan Web3 dengan Metamask dan pengembangan global kami melalui tajuk baharu, perkhidmatan tertumpu pengguna, sokongan untuk mata wang fiat, SDK mesra pembangun, alat carian dan indeks yang berguna untuk NFT, dan banyak lagi, NAKAVERSE kekal di barisan hadapan visi kami. Dengan reka bentuk deflasi $NAKA, penjualan tanah IDO kami yang berjaya, tajuk baharu keluar setiap beberapa minggu, surat berita komuniti baharu dan telus, pertumbuhan syarikat walaupun musim sejuk kripto, dan syiling stabil algoritma yang akan datang, kami mempunyai semua bahagian dalam tempat untuk menjadikan pelancaran NAKAVERSE sebagai acara yang benar-benar penting dan mentakrifkan semula industri.”

Pada masa ini, pereka Nakamoto Games sedang merancang untuk Fasa 3 NAKAVERSE dan sedang membina bahagian hadapan bertaraf dunia dan melaksanakan kontrak pintarnya. Terdapat juga pengindeks NFT/aset dan alat carian untuk NAKAVERSE dengan kalkulator harga dan pembayaran untuk memudahkan interaksi. Ia akan mempunyai ciri “log masuk dengan dompet” yang selamat dan mudah serta sistem untuk menempa bangunan NFT dan menjadikan hartanah di dunia seperti ladang tenaga dan rumah untuk mencipta ekosistem serba lengkap yang berkembang pesat.

Usaha lain termasuk penjualan petak tanah yang diadakan pada bulan April tahun ini, serta pembangunan banyak pekerjaan, tugas dan keupayaan yang menyeronokkan dalam NAKAVERSE. Ciri dan fungsi ini akan memberikan dunia maya yang benar-benar mengasyikkan yang pemain boleh berinteraksi sambil berinteraksi antara satu sama lain.

Masih ada beberapa bulan lagi untuk keluaran NAKAVERSE. Bagaimanapun, berdasarkan perkembangan berterusan di Permainan Nakamotoplatform akan berada dalam keadaan yang baik untuk mendedahkan metaverse uniknya pada akhir tahun ini.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments