Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Neurocontrol – Mengawal Peranti Menggunakan Otak Anda


· 5 Februari 2018 · 4:00 petang <! – Kutipan

Pernahkah anda bermimpi membuat objek terbang dan bergerak dengan kekuatan pemikiran, seperti dalam Matrix? Nah, ini mungkin akan menjadi kenyataan – Neurocontrol adalah teknologi yang dibangunkan untuk mengawal peranti dengan hanya menggunakan otak anda. Jadi Apa itu Neurocontrol? Bagaimanakah ia berfungsi? Neurocontrol adalah proses yang difasilitasi secara teknologi yang membolehkan pengguna memanipulasi dan mengawal peranti secara langsung dengan menggunakan gelombang otak. Isyarat otak adalah

End Excerpt ->

Pernahkah anda bermimpi membuat objek terbang dan bergerak dengan kuasa pemikiran, sama seperti di Matrix? Nah, ini mungkin akan menjadi kenyataan – Neurocontrol adalah teknologi yang dibangunkan untuk mengawal peranti dengan hanya menggunakan otak anda.


Jadi Apakah Neurocontrol? Bagaimana Ia Berfungsi?

Neurocontrol adalah proses yang difasilitasi secara teknologi yang membolehkan pengguna untuk memanipulasi dan mengawal peranti secara langsung dengan menggunakan gelombang otak. Isyarat otak diterima oleh neurointerface (peranti dalam bentuk alat dengar), yang kemudian diterjemahkan ke dalam instruksi yang diproses oleh perisian Neurogress yang didorong oleh AI dan diterjemahkan lebih lanjut sebagai arahan untuk bertindak oleh peranti elektronik atau mekatronik.

] Pendekatan revolusioner seperti ini mungkin mempunyai implikasi yang mendalam untuk banyak bidang – dengan neurocontrol, pengguna dapat mengawal peranti yang berkaitan dengan internet dengan ketepatan yang luar biasa. Artis akan dapat mencipta karya hanya dalam beberapa minit, sementara semua orang dapat menaip pada kelajuan yang hanya terhad dengan kadar pemikiran mereka.

Meningkatkan Kualiti Kehidupan Orang Kurang Upaya

Kebanyakan orang kurang upaya akan menghadapi banyak cabaran apabila cuba menggunakan peranti elektronik, terutamanya mereka yang terganggu pergerakan atau mengalami masalah penglihatan. Walaupun kebanyakan telefon pintar dan komputer mempunyai ciri kebolehcapaian terbina dalam, mereka biasanya masih tidak mencukupi; pengguna kurang upaya tidak akan dapat menggunakan peranti mereka dengan kelancaran dan kemudahan pengguna biasa. Ini tidak sesuai, kerana mereka yang kurang bernasib baik ditolak peluang untuk memperkayakan kehidupan mereka dengan semua yang ditawarkan oleh Internet dan teknologi. Kehilangan anggota boleh mengurangkan kualiti hidup seseorang, dan secara kritikal mengurangkan aktiviti fizikal mereka; ia sering membawa kepada cabaran emosi dan psikologi jangka panjang dan kerosakan.

Masukkan Neurocontrol. Satu segmen tertentu penduduk kurang upaya boleh mendapat manfaat secara langsung daripada teknologi ini – mereka yang mempunyai anggota badan yang sebahagiannya atau sepenuhnya hilang. Neurocontrol boleh membantu mereka yang terjejas dengan cepat mendapatkan semula mobiliti melalui penggunaan anggota prostetik – penggunaan teknologi ini telah mengurangkan masa pemulihan secara drastik dari empat hingga lapan belas bulan hingga dua hingga tiga minggu.

Neurogress – Membawa Neurocontrol ke Ecosystem Blockchain

Neurogress adalah permulaan baru yang menjanjikan untuk merevolusikan dunia menggunakan teknologi neurocontrol. Mereka mempunyai rancangan besar untuk neurocontrol – pada masa ini, mereka telah menguji teknologi neurocontrol proprietari mereka pada anggota palsu dan robot. Dengan menggabungkan teknologi neurocontrol dengan kecerdasan buatan, mereka membina sebuah sistem yang akan belajar dan menyesuaikan diri dengan pengguna. Peranti integrasi dengan Internet Perkara (IoT) juga dirancang untuk masa terdekat – ini akan membolehkan pengguna mengawal pelbagai peralatan dari jarak jauh dengan hanya menggunakan pemikiran mereka.

Sebagai contoh, pengguna dapat mengawal termostat mereka menggunakan teknologi neurocontrol semasa mereka bekerja. Dengan semata-mata ingin kembali ke rumah yang mesra dan selesa, antara muka neurogress 'neurogress' dapat menerjemahkan fikiran ini ke dalam perintah yang dihantar melalui Internet, kembali ke termostat.

Ini bukan hanya terhad kepada peranti dan peralatan tertentu sama ada – Neurogress akan menyediakan akses awam kepada APInya dan akan membolehkan sesiapa sahaja bermain-main dengan kod sumbernya untuk memulakan pembangunan neurocontrol pada mana-mana alat sedia ada atau yang akan datang. Bagi mereka yang biasa dengan perkhidmatan IFTTT, ini boleh menjadi evolusi untuk itu – pengguna tidak lagi perlu melalui perkhidmatan atau aplikasi pihak ketiga untuk memenuhi kehendak mereka untuk automasi dan kesederhanaan.

 Drones juga di ufuk untuk Neurogress

Drones juga di kaki langit untuk Neurogress; syarikat itu telah mengenalpasti peluang pasaran $ 100 bilion untuk pesawat. Bagi kedua-dua penggemar dan peminat, pesawat terbang yang menggunakan minda anda akan menjadi mimpi yang menjadi kenyataan bagi ramai orang – tidak perlu merosakkan sekitar dengan kawalan rumit. Dengan hanya mengarahkan drone dari fikiran anda, ia akan mematuhi arahan anda tanpa sebarang komplikasi – sama seperti daripada filem sci-fi.

Teknologi Blockchain adalah semulajadi untuk Neurogress – ia akan menyediakan platform pemprosesan transaksi yang ideal untuk projek. Dengan mengintegrasikan platform dengan teknologi blockchain dan pintar, kebimbangan keselamatan yang berkaitan dengan peranti pelaksanaan boleh ditangani. Dalam kes kegagalan dan kesilapan sistem, blok block akan memungkinkan untuk mengesan jenis urus niaga dan punca kegagalan. Ini menghilangkan kemungkinan bahawa peranti neurocontrolled mungkin digunakan untuk kegunaan haram atau memeras ugut.

Kecerdasan Buatan dan Neuroteknologi adalah kedua-dua industri canggih; syarikat besar seperti Google dan Amazon melabur berjuta-juta untuk memonopoli industri. Dengan menggunakan blockchain, Neurogress bertujuan untuk menghindari ini dan membantu menstabilkan pasaran AI.

Kepintaran Buatan memainkan peranan besar dalam ekosistem Neurogress dengan memperkemas pengalaman pengguna melalui gabungan pembelajaran mesin AI dan mengumpul data pengguna ' aktiviti saraf. Ini juga membantu pemaju bebas memanfaatkan kuasa teknologi neurocontrol melalui penggunaan SDK Neurogress – platform dan pasaran sedia ada akan membantu membawa banyak aplikasi dan perisian baru ke arus perdana.

 Neurogress TGE

Untuk membiayai projek yang bercita-cita tinggi ini, Neurogress akan mengadakan [[Tokoh Generasi Token] (TGE) dari 1 Mei 2018, hingga 30 Jun 2018. Syarikat akan berusaha menaikkan jumlah kira-kira 58,500 ETH untuk memulakan projeknya. Sebagai balasan, pelabur akan menerima Token Neurogress (NRG). NRG akan membolehkan pengguna membeli perisian atau peranti di Neurogress Marketplace dan membayar kod pemaju untuk projek berasaskan Neurogress.

Untuk maklumat lanjut mengenai Neurogress, sila lawati neurogress.io dan muat turun projek whitepaper . Anda juga boleh mengikutinya di Twitter dan Facebook dan berhubung dengan mereka di Reddit dan melalui sembang telegram ] Apa pendapat anda tentang neurocontrol? Adakah anda fikir anda akan menggunakannya sebaik sahaja ia diterima pakai secara meluas? Adakah anda merasa seperti anda boleh mendapat manfaat daripada jenis teknologi ini? Mari kita tahu pemikiran anda di bawah!


Imej ihsan Neurogress, RD Revilo / Huffington Post

Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab untuk apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain mengenai perkara ini halaman. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments