Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Neurogres Bermula Membentuk Dunia dengan Mengongsi Kod Sumbernya


· 8 Mac 2018 · 9:30 pagi <! – Petikan

Saat ini masyarakat Neurocontrol sedang menunggu di sini. Neurogress telah membuat kod sumbernya secara terbuka, membuktikan sekali dan untuk semua bahawa visi dan teknologi mereka adalah perjanjian sebenar. Neurogress adalah sistem pengendalian saraf yang didesentralkan berdasarkan perisian algoritma yang didorong oleh AI dan latihan algoritma yang didorong oleh pengguna, yang membolehkan kawalan elektronik, perisian, dan perkakasan untuk merasa lebih alami dari sebelumnya. Misi Neurogress adalah untuk membina

End Excerpt ->

Saat ini masyarakat Neurocontrol sedang menunggu akhirnya di sini. Neurogress telah membuat kod sumbernya secara terbuka, membuktikan sekali dan untuk semua bahawa visi dan teknologi mereka adalah urusan sebenar.


Neurogress adalah sistem kawalan saraf yang berpusat pada perisian algoritma yang didorong oleh AI Latihan, yang membolehkan kawalan elektronik, perisian, dan perkakasan untuk merasa lebih alami dari sebelumnya.

Misi Neurogress adalah untuk membina persekitaran pintar berdasarkan neurocontrol, yang akan menyokong pelbagai jenis neurointerfaces dan mampu

Potensi projek ini boleh digunakan dalam dron, produk industri, AR / VR / MR, ubat, peralatan rumah pintar, exoskeleton, latihan algoritma, robot, pengangkutan – antara lain.

Menghilangkan Keraguan

Baru-baru ini, projek kawalan saraf Neurogress telah diserang, dengan banyak individu di luar komuniti diehard datang untuk membuang FUD dan memanggil projek itu sebagai penipuan – walaupun tanpa bukti sebenar untuk menyokong tuntutan tersebut.

Malangnya, serangan yang diselaraskan ini telah menyebabkan beberapa keraguan sama ada Neurogress sebenarnya mempunyai kod untuk menyokong penglihatannya , dengan beberapa orang mempercayai projek itu sedikit lebih daripada fiksyen.

Sudah tentu, Neurocontrol sangat, sangat nyata – dan sekarang Neurogress mempunyai kod sumber untuk membuktikannya!

Selepas berminggu-minggu brainstorming dan perbincangan, pasukan di Neurogress telah memutuskan bahawa sekarang adalah masa untuk menunjukkan dunia idea-ideanya dengan memuat naik kod sumber mereka ke GitHub!

Menurut keterangan dalam README kod sumber .md, kod membaca data dari aktiviti otak melalui neuseinterface Muse dan menggunakan perpustakaan Muse untuk berfungsi dengan betul dengan neurointerface. Contoh muse dan perpustakaan boleh ditemui di sini .

Selain itu, kod itu ditulis menggunakan Visual Studio IDE.

Pemasangan pakej dilakukan mengikut garis panduan projek UWP standard. Maklumat lanjut mengenai kerja dengan projek UWP dapat dijumpai di sini dan di sini .

 Modul Bacaan Gelombang Otak

19659012] Modul Bacaan Gelombang Otak adalah bahagian pertama Sistem Hidup Neurogres yang akan dibagikan kepada orang ramai.

Untuk meletakkannya dengan mudah, kod NWR boleh membaca Isyarat Otak dan memimpin isyarat tersebut ke bahagian seterusnya daripada sistem kerja, yang mengubah fikiran ke dalam pergerakan mudah – yang merupakan asas dari Sistem Hidup Neurocontrol.

Melalui modul ini, pasukan akan mengumpulkan corak otak dan melihat yang paling jelas yang akan menjadi yang paling berguna dengan memilih corak tersendiri, membolehkan penentukuran dan fungsi unggul dengan antara muka Neural yang murah. Tidak syak lagi, perkara ini adalah revolusioner!

Pasukan di Neurogress juga merancang untuk memulakan siri video dan catatan blog yang dipanggil "Manual Pelanggan NeuroControl" dan "A Row Recruit Manual."

Berevolusi dengan Neurogress dan menyertai pasukan dalam perjalanan pendidikannya dengan mengikuti projek di YouTube dan Sederhana

Adakah anda berfikir bahawa pembebasan Neurogress kod sumber akan pergi jauh untuk menghilangkan FUD baru-baru ini? Mari kita ketahui di dalam komen di bawah.


Imej ihsan Neurogress, AdobeStock

Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments